- 3 Kasım 2022
- 2.280
- 2.040
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi çözüm varsa biri bizi aydınlatsın yaBenimkide uyanırken hep ağlayarak uyanıyo ama mesela tamamen açtı gözlerini diyelim gülücükler atmaya başlıyor ama gözlerini açamazsa hep ağlama bu neden oluyo atak haftasından mı?
Hatta böyle elleriyle yüzünü ovuşturuyo yoluyo falan yüzünü çok merak ediyorum sebebini ama ağlamalar çok sinir bozucu gerçekten her uyanmaya çalışması ayrı bi kaos. Uyumaya çalışması da öyleBi çözüm varsa biri bizi aydınlatsın ya
Bende doğururken hamile oldum anlaşılmıyordu düşünn canım Ve göbüşüm yok diee kafaya takıyordum zayıftım 9 kiloo aldım ama bebeğe göbeğe suyaa almışımValla ben doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm. Sonra emzirirken sütüm olsun diye çok yedim çoğunu geri aldım. Bu kadar yemezsem vericem ama yemezsem de sütüm olmaz. Bende napıcamı bilmiyorum.
Herkeste aynı şey olduğuna göre 4. Ay nedeniyle oluyo demekki bekliycez başka yolu yokBi çözüm varsa biri bizi aydınlatsın ya
Gerçekten kısa sürse bariSaat 4 ve uykusunda agliuo kuzucum emziriyorum yok gaz masajı yapıyorum yok sanirsin doğum sancısı cekiuo 5 dakika susuyo sonra yine basliyo ne pis biseymis bu
Anneler geçecek bu günlerde bırakın emerek uyusunlar yeter ki uyusunlar günleri zehir etmeyin kendinize. Emzirmeye bırakana kadar böyle olacak zaten kızım 6 yasinda şimdi gel sarılıp uyuyalım dediğimde bile çok sıcak hava deyip gelmiyorgeceleri meme diye çıldırıp yarım saatte bir uyandığı günler hangi ara geçti hatırlamıyorum bile o yüzden 2. Şimdi kucağımdaEmzirmek en büyük destek olarak geciyo bıraktırmasi çok zormus ve ben yatarak emziriyorum bu da extra tehlikeli uyuyup kalırsam Allah korusun diye
Ama sabah ise gidicem gece uyumazsam nasıl çalışayım yada annem evde nasil uyutsun hep koyun koyuna yatsak keşke tabi kuzumlaAnneler geçecek bu günlerde bırakın emerek uyusunlar yeter ki uyusunlar günleri zehir etmeyin kendinize. Emzirmeye bırakana kadar böyle olacak zaten kızım 6 yasinda şimdi gel sarılıp uyuyalım dediğimde bile çok sıcak hava deyip gelmiyorgeceleri meme diye çıldırıp yarım saatte bir uyandığı günler hangi ara geçti hatırlamıyorum bile o yüzden 2. Şimdi kucağımda
Hali sıcaklar az su içmek eğer dediğin gibi oluyosan regl vs çok etkili. Veya o taraftaki kulağı ağrıyor olabilir yani okdr çok etken var kiÜç gündür sol taraftan emmek istemiyor ayakta falan zorla emziriyorum sağ tarafı istiyor hep neden olabilir acaba başına gelen var mı
Ay bi ara geene reddetmıstı sımdı gene oldu ara ara gelıyolarHali sıcaklar az su içmek eğer dediğin gibi oluyosan regl vs çok etkili. Veya o taraftaki kulağı ağrıyor olabilir yani okdr çok etken var ki
Bizim doktor istemedi henüz 3.5 aylığızMerhaba kızlar 3 aylık olduk göz muayenesine gitmemizi söyledi çocuk doktorumuz devlete götürdüm. Bir sıkıntı olmadığını söylediler boşuna damla damlatmayalım yan etkileri çok fazla 6 aylık olunca tekrar gelin dediler. Başka yere götürmeme gerek var mı sizlerde süreç nasıl ilerledi
Nece yazmısım acabaBenım de sag yaraf söndü bi anda tegl yaklasırken hep sutun azalıyor alakası var mı acaba
Evet terdendir sıcaklardan yazık ya ben de tuvalete daha az çıkıyorumİlk defa bugün çişli bez sayısı azaldı ama bugün çok terledi acaba o şekilde mi attı neden azalır çişli bez sayısı? Doyuyo eminim
Biz her şeyi kafaya takmadan nasıl büyütücez bu bebekleri ya her şeye moralim bozuluyo gerçektenEvet terdendir sıcaklardan yazık ya ben de tuvalete daha az çıkıyorum