Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olursun tabi şoktasın hala inşallah sağlıkla artış olur hayırlı sağlıklı bir evlat kucağına almak nasip olur canım benim bizlere dua etmeyi unutma sakın
İnşallah sağlıkla artar değerim
Ederim tabiki bol bol dua, Rabbim evlat isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Arkadaşlar şimdi size birşey sormak istiyorum bugün de randevum vardı yumurtam 16 mm olmuş yarın tekrar çağırdı doktorum 18 mm olucağını hesapladı yarın iğne yapalım derse söyle bir durum var eşim perşembe akşam 11e kadar çalışıyor nasıl yapacağım

İğne günü değerlendirip Perşembeyi boş bırakırsın cuma cumartesi tekrar değerlendirirsiniz canım

Çok detaylı anlatmışsınız teşekkürler ama ben 7.8.9. gün kısmını anlamadım yani yumurtalama gününden 7-8-9 gün sonra üst üste 3 gün mü progesteron baktirmamiz gerekiyor

Çok detaylı anlatmışsınız teşekkürler ama ben 7.8.9. gün kısmını anlamadım yani yumurtalama gününden 7-8-9 gün sonra üst üste 3 gün mü progesteron baktirmamiz gerekiyor
Rica ederim yumurtlama dan 7 8 9.günlerinden birinde yani mesela sen 7.gun müsait olmadın 8.gunu yaptır mantığı progesteron seviyesi yumurta ile rahime salgılaniyor ve pik yapma dereceleri 1hafta sonra oluyor sağlıklı sonuçlarımız olsun

Canim biz de 23-24-25-26 Mart değerlendirdik çok mu arka arkaya olmuş sperm kalitesi düştüyse olmama ihtimali olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_20240327_190913.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…