-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.261
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay bugün adet günüm adet olmadım daha 3 gün önce kan vermiştim negatif çıktı bu kimyasal yüzden adetım geç gelecek olabilir mi yada 3 gün önce çıkan sonuç değişebilir mi sizce
Tamam çok teşekkürler 1-2 gün daha bekleyip tekrar vereceğim olmazsamÇok geçmiş olsun canımhayır etkilemez o ayki adetini geciktirir sadece telrar bi test ver bakalım geç döllenme olmuştur belki de
Evet kesinlikle bekle hiç belli olmaz belki adete bir kaç gün kala yumurtlamış bile olabilirsin bi arkadaşımın adetten bir gün sonra 30 çıkmıştı senin gibi 3 gün önce yapsa belki onda da çıkmayacaktı inşallah sağlıklı bir gebelik varıdrTamam çok teşekkürler 1-2 gün daha bekleyip tekrar vereceğim olmazsam
Pik canım önceki günü de değerlendirdin miKızlar pik olmuş mu
Eki Görüntüle 3420554
Evet önceki günüde değerlendirdim doktor kontrolünde ilerliyoruz yumurtam oluşmuştu gün aşırı ilişki önerdi doktor testlede teyid etmek istedim doğru sonuç veriyormu diyePik canım önceki günü de değerlendirdin mi
Evet doktorumda öyle söyledi inşallah bu ay hayırlı haberlerimizi alırızKızlar pik günü çatlama ve sonrası da önemliymiş yapabilirseniz birkaç gün daha çatlamadan sonra değerlendirmeye çalışın
Birde ben testleri hep aynı saatte yapıyorum dün pik çıktı sonra akşam kasıkta ağrı oldu biraz tekrar test yaptım bu sefer silik çıktı aynı gün hem pik hem çatlaması mümkün mü acabaPik canım önceki günü de değerlendirdin mi
Bu arada teşekkür ederim cevapladığınız içinPik canım önceki günü de değerlendirdin mi
Bana soracak olursanız sperm sorunu yoksa pik günü çatlama günü ve sonraki günü üst üste değerlendirilmeli.Evet önceki günüde değerlendirdim doktor kontrolünde ilerliyoruz yumurtam oluşmuştu gün aşırı ilişki önerdi doktor testlede teyid etmek istedim doğru sonuç veriyormu diye
Tabiki de mümkün önceki akşamdan belki pikleşmeye başladıBirde ben testleri hep aynı saatte yapıyorum dün pik çıktı sonra akşam kasıkta ağrı oldu biraz tekrar test yaptım bu sefer silik çıktı aynı gün hem pik hem çatlaması mümkün mü acaba
Ne demek rica ederimBu arada teşekkür ederim cevapladığınız için
Bana soracak olursanız sperm sorunu yoksa pik günü çatlama günü ve sonraki günü üst üste değerlendirilmeli.
En iyisi olurEşimin değerleri normal pik olana kadar gün aşırı devam ettik bu 3 günü değerlendirmek istiyorum bende
benimde öyle olmuştum kuzum kasık ağrım çok olmuştu halende devam ediyor ara ara kramp giriyor bir aylık hamileyim bende ovü testi ile takiple kaldım. koltuk altlarım çok ağrımıştı son biran sağ gögsüm çok gerilmiştim o an anlamıştımKızlar klomenden sonra kasık ağrılarım geçmiyor 1hafta var adetime bu ay iğne olmadı sadece klomen ve ovulasyon la takip ettim doktorlada teyit ettik yumurtlamayı bu ağrılar gebeliğe işaret olabilir mi genelde sabahları ve çok yürüdüğümde ağrı giriyor birden sol kasığımda ağrı daha fazla oluyor birde bel ağrısı