Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet suan biz 3+6 yiz 1 mayis transferleeKızlar bir şey soracağım. Mesela transferi olduk ya pozitif görünce kaç haftalık gibi görüyorlar. Transfer gününden itibaren mi sayıyorlar? Yoksa biri şey yazmış 2 hafta ekliyorlar transfer gününe yazmış?
P Papatya445834 arkadaşı da unutmayalım kuzum
Tamm canm unutmamP Papatya445834 arkadaşı da unutmayalım kuzum
Bana da 1,5 saat dediler , ama riskli bir ilaçmış acil müdahale edilmesi gerekirse ev riskli olur hastane harici bence evde taktırmayınCanım bana 1.5 saat sürecek şekilde taktır dediler. Bakalım yarın yaptırabilirsem evde denerim. Sağlık kabininde takıyorlar dimi?
Kimse yok mu kızlarKızlar benim bugün 4.günüm hiç belirtim yok belirtisi olmadan pozitif alan oldu mu aramızda
Benim reçetemde şöyle yazıyor beyaz serumdan 4 ml çekilip izotonikle karıştırılıp takılacak , beyaz serumdan kalan atılacak , çoğu da atılıyor size ayrı ayrı mı dedilerBemm beyaz serum 3 saat izotonkte yarim saatte toplam 3.5 -4 saatte takiyoruz. Evet takiyorlar saglik kabininde ama ben orda kalmak istemedgm ici evime giyor saglik kabinineki gorevli abla
Canım senin iki serumu da taktırıyorlar mı? Bizim ilacın içinde 4 ml çekip izotoniğin içine ekliyorlar. 1.5 saatte veriyorlarBemm beyaz serum 3 saat izotonkte yarim saatte toplam 3.5 -4 saatte takiyoruz. Evet takiyorlar saglik kabininde ama ben orda kalmak istemedgm ici evime giyor saglik kabinineki gorevli abla
Nasıl yaniiii 3 hafta 6 günlük mü? Yanlış mı anladım canım???Evet suan biz 3+6 yiz 1 mayis transferlee
Bana da 1,5 saat dediler , ama riskli bir ilaçmış acil müdahale edilmesi gerekirse ev riskli olur hastane harici bence evde taktırmayın
Evet csnım benimde böyle. Bende yazdım az öncede. Senin yazdığını görmeden aynısını yazmış oldum.Benim reçetemde şöyle yazıyor beyaz serumdan 4 ml çekilip izotonikle karıştırılıp takılacak , beyaz serumdan kalan atılacak , çoğu da atılıyor size ayrı ayrı mı dediler
Eet bz suan 3 hafta 6 gunluguz canmNasıl yaniiii 3 hafta 6 günlük mü? Yanlış mı anladım canım???
Evet csnım benimde böyle. Bende yazdım az öncede. Senin yazdığını görmeden aynısını yazmış oldum.
Tabi tabi doktor öyle yazmış kalan çöp oluyor Sadece 4 ml çekilip izotonikle karıştırılıyor o kadarH hopebaby1 M mercan6065 hayir ben once clineoic 500 mg olab serumu taktiyorm 3 saat sonra o bitiyor izotonik 500 luk taktiyoum o da yarim saatte bitiyor. Sizde kalan serumlar hepsi cop o zaman yazik gunah o kadar pahali ki bir de
Evet canım gerisi çöp bizim. Bende çok üzülüyorum ama öyle taktırıyorlarH hopebaby1 M mercan6065 hayir ben once clineoic 500 mg olab serumu taktiyorm 3 saat sonra o bitiyor izotonik 500 luk taktiyoum o da yarim saatte bitiyor. Sizde kalan serumlar hepsi cop o zaman yazik gunah o kadar pahali ki bir de
Ay cidden mi ? Peki kaçıncı hafta kalp atışı duyuluyorEet bz suan 3 hafta 6 gunluguz canm
Evet canım doktorumda söyledi biraz yağlı ve alerjik bir serum o yüzden gözetim altında takılması gerekiyormuşBana da 1,5 saat dediler , ama riskli bir ilaçmış acil müdahale edilmesi gerekirse ev riskli olur hastane harici bence evde taktırmayın
benimde 3 günü test gününüz ne zmn belirtilerin varmıArkadaşlar merhaba , bariz fiziki belirti yaşayıp pozitifi gören arkadaşlarım , nelerdi fiziksel belirtileriniz , transferimin 3 . Günü insan hep bir belirti arıyor
yas transfer günü ve dün yani şki gün bende ısınamadım hele ayakkarımı bugn yeni yeni ısınıyo eger şimdide ateş basıyo gbi geliyo dogalgazda yanmıyokızlar bişey sorucam benim transferden beri çok değişik ama ayak parmaklarım hiç ısınmıyor buz gibi sürekli çoraplıyım kalın üstüm ama çok üşüyorum sizde de oluyormu
Benimde öyle ayaklarım çok üşüyor birde akıntım çok fazla adet öncesi olduğu gibi şeffaf akıntı bu durumu yaşayan oldu mu acabakızlar bişey sorucam benim transferden beri çok değişik ama ayak parmaklarım hiç ısınmıyor buz gibi sürekli çoraplıyım kalın üstüm ama çok üşüyorum sizde de oluyormu