- 10 Şubat 2023
- 564
- 227
Canım kaçımcı haftada 1 düşürdünüzGünde 3den pozitifi aldıktan sonra 2ye sonra 1e düşürerek kestik estrofemi, progestan dex pozitiften sonra bi süre 2 kere yaptık sonra 1e düşürüp kestik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaçımcı haftada 1 düşürdünüzGünde 3den pozitifi aldıktan sonra 2ye sonra 1e düşürerek kestik estrofemi, progestan dex pozitiften sonra bi süre 2 kere yaptık sonra 1e düşürüp kestik
Valla şuan hatırlamuyorum ama 10.haftada kesilmişti estrofemCanım kaçımcı haftada 1 düşürdünüz
Evet hamileyken oldumMerhaba hamileyken mi covid asisi oldunuz?
Cok teşekkür ederim. Raporda cinsiyet yazmak yasak olduğu için doktoruma söylediler. 10-12 günde sonuç çıkıyor. Benim 10. Günde aradılar.Hayırlı olsun öncelikle
Test sonucu cokınca cinsiyeti de söylüyorlar mı acaba ? Kaç günde çıktı sonucunuz
Ben de 12+2 de gittim kız gibi dedi doktor bidaki kontrol 23 ünde şimdi sabırsızca bekliyorum bakalımkızlar cinsiyetleriniz belli oldu mu ? 12+4 de gittik doktor kız gibi hissediyorum ama belli değil dedi bana
Ayy hadi bakalım ne olacak sonuçlarımız ultrosan kağıdına bakınca eşim erkek gibi duruyor diyor ama doktorun dediği de daha samimi geldi birde 2li tarama yaparken baktı söyledi bilme ihtimali yüksektir diye düşünüyorum ama yeterli sağlıklı olsunlarBen de 12+2 de gittim kız gibi dedi doktor bidaki kontrol 23 ünde şimdi sabırsızca bekliyorum bakalım
Bizde de aynı durum. Eşim erkeğe benzetiyo:) aynen öyle sağlıklı olsunlar da gerisi boşAyy hadi bakalım ne olacak sonuçlarımız ultrosan kağıdına bakınca eşim erkek gibi duruyor diyor ama doktorun dediği de daha samimi geldi birde 2li tarama yaparken baktı söyledi bilme ihtimali yüksektir diye düşünüyorum ama yeterli sağlıklı olsunlar
Şükür güzel ilerliyor 13+0 benimde bugün.Kızlar nasıl gidiyor o evden burda sohbetler birikirdi girip okumak çok güzeldi şimdi kimse uğramıyor surcler nasıl. gidiyor kaç haftalık oldunuz cinsiyetler belli mi bn dün gittim daha belli değil 13haftadayim
Transferimiz ne zamandıŞükür güzel ilerliyor 13+0 benimde bugün.
3 gün önce kontrolümüz vardı tarama testlerini yaptırdık inşallah güzel sonuçlar alırız. doktor kız gibi dedi ama belli değilmiş
Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Benim 11+4 şu an haftaya kontrolüm var belki cinsiyet tahmininde bulunur doktorum. Şu an çok kötü baş ağrım var sizin de oluyor mu. Nedenini bilmiyorum dayanamadım parol içtim.Kızlar nasıl gidiyor o evden burda sohbetler birikirdi girip okumak çok güzeldi şimdi kimse uğramıyor surcler nasıl. gidiyor kaç haftalık oldunuz cinsiyetler belli mi bn dün gittim daha belli değil 13haftadayim
Benim neredeyse her gün baş ağrım var ayaklarım çok üşüyorÇok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Benim 11+4 şu an haftaya kontrolüm var belki cinsiyet tahmininde bulunur doktorum. Şu an çok kötü baş ağrım var sizin de oluyor mu. Nedenini bilmiyorum dayanamadım parol içtim.
Cinsiyet belli olursa haber etsene genellikle başı agriynlar bebeği erkek olurmuşÇok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Benim 11+4 şu an haftaya kontrolüm var belki cinsiyet tahmininde bulunur doktorum. Şu an çok kötü baş ağrım var sizin de oluyor mu. Nedenini bilmiyorum dayanamadım parol içtim.
Hadi yaa. Benimde ara sıra hafif baş ağrısı oluyordu da şu an daha şiddetli oldu. Normal herhalde ama doktoruma sorayım yine deBenim neredeyse her gün baş ağrım var ayaklarım çok üşüyor
Normal canım kızlar ev temizliyirmuszn süpürge falan yapablyrmuszHadi yaa. Benimde ara sıra hafif baş ağrısı oluyordu da şu an daha şiddetli oldu. Normal herhalde ama doktoruma sorayım yine de
Tabi belli olursa yazarımCinsiyet belli olursa haber etsene genellikle başı agriynlar bebeği erkek olurmuş
Ben transfer olduğumdan beri hiç süpürge tutmadım sagolsun eşim yapıyor sadece görünen yerlerin tozunu filan alıyorum. Pencereler filan şu an kirden görünmüyorNormal canım kızlar ev temizliyirmuszn süpürge falan yapablyrmusz
İlerleyen zamanlarda belki biraz daha fazla biseyler yapmaya başlarım ama şu an için eşim de yapmamı istemiyor haliyle korkuyoruz bisey olur diye.Ben transfer olduğumdan beri hiç süpürge tutmadım sagolsun eşim yapıyor sadece görünen yerlerin tozunu filan alıyorum. Pencereler filan şu an kirden görünmüyor