- 19 Şubat 2020
- 5.330
- 2.896
- 40
Benim de sol tarafım doluyor yumurtalıklarıma doğru acaba kist mi oluştu transferden sonra diye düşünüyorumBenim sol tarafında ağrı oluyo batma gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sol tarafım doluyor yumurtalıklarıma doğru acaba kist mi oluştu transferden sonra diye düşünüyorumBenim sol tarafında ağrı oluyo batma gibi
Sonucunuz belli mi . Benim transferin 6 günü bugün test yapmadım.Benim de sol tarafım doluyor yumurtalıklarıma doğru acaba kist mi oluştu transferden sonra diye düşünüyorum
Benim 3 gün emriyosu transfer günunu sayarsak 8 ,saymazsak 7 gün ,5 gün yapmıştım erken gebelik teslim negatif bir daha da yapmadımSonucunuz belli mi . Benim transferin 6 günü bugün test yapmadım.
İnşallah pozitif görürsünüz kanda. Benimde pgt li 6. Gün embriyosu. Bugün 6 günüm hiç test yapmadım direk kan testi yaomayi dusunuyorum .Benim 3 gün emriyosu transfer günunu sayarsak 8 ,saymazsak 7 gün ,5 gün yapmıştım erken gebelik teslim negatif bir daha da yapmadım
Hayırlısı olsun ben ümitli değilim devlet hastanesinde yaptırdim devlet hastanesinde tutma oranimaalesef çok düşükİnşallah pozitif görürsünüz kanda. Benimde pgt li 6. Gün embriyosu. Bugün 6 günüm hiç test yapmadım direk kan testi yaomayi dusunuyorum .
bebegide yolk sac ı da gördünüz mü canımHepinize hem ben hem eşim çok dua ediyoruz dua edin kalp atışlarını da duyalım ben daha önce o aşamadım kaldım. Şimdi onun için korkar oldum bile Allah herkese bu heyecanları yaşatsın inşallah
Yok daha görmedik cuma gününe tekrar çağırdıbebegide yolk sac ı da gördünüz mü canım
Çok teşekkür ederim hepimiz böyle mutluluklar yaşayalım inşallah şimdi ki tek duam sağlıklı ilerlemeleri
Ama biz tüp bebek anneleriyiz ya o yüzden mecbur günümüz gelince veriyoruz. Kaldı ki bazıları gününü bile beklemeden veriyor. ama benim test günüm 2 haftaydı ne kan ne idrar hiç bir test yapmadan bekledim çok şükür sonuç da aldım inşallah da sağlıkla ilerlerErken test vermeyin bence sonra keseye ve kalp atışına kadar vakit geçmiyor.
(Bakınız ben)
11. Gün 62Hanımlar merhaba öncelikle pozitif arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım sağlıklı birşekilde ilerler. Bende pozitif sonuç aldım. Çok şükür. Gebeliklerinizi beta kaç değeriyle öğrendiniz. Henüz ultrasona girmedim doktorum iki hafta verdi. Ama kullandığım uygulamaya göre 5+4 gözüküyorum bende kendime bir totem yapmıştım bekleme sürecinde buralara girmeyeceğim diye çok fazla da bilgi paylaşılmış hepsini tek yek okuyamadığım için soruyorum hanımlar kusura bakmayın.
Ultrasona girdiniz mi peki yoksa sizde sadece pozitifi görüp bekleyenlerden misiniz birde belirtileriniz var mı hiç.11. Gün 62
13.94
15. 204
17.388
19. 1107
Ayy bende uyuyorum sürekli gündüzleri ilaçların etkisi mi bebeğin etkisi mi bilemedimKızlar toplu cevap vereyim kusura bakmayın nolur. Uyukluyorum sürekli ilk betam 239.9 ikinci 618.0’di. 1 hafta sonra yani bugüne gün aldım kese kontrolü yapıldı. İki kese gördük. Daha çok küçükler. Doktor bu yüzden cuma yada pazartesi gel bir kontrol daha yapalım dedi. Hemde iki kese olduğu için. Kalp atışına haziran 5 gibi 7 gibi gelirsin dedi
Hayırlı olsun öncelikleHanımlar merhaba öncelikle pozitif arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım sağlıklı birşekilde ilerler. Bende pozitif sonuç aldım. Çok şükür. Gebeliklerinizi beta kaç değeriyle öğrendiniz. Henüz ultrasona girmedim doktorum iki hafta verdi. Ama kullandığım uygulamaya göre 5+4 gözüküyorum bende kendime bir totem yapmıştım bekleme sürecinde buralara girmeyeceğim diye çok fazla da bilgi paylaşılmış hepsini tek yek okuyamadığım için soruyorum hanımlar kusura bakmayın.
İnanır mısınız bu sefer bende bu psikolojideydim geceleri uyurken hep elim karnımda dua edip uyudum. 7. Gün lekelenmem oldu eşim kesin tuttu dedi tabi hemen önlem aldık doktorumla birazendişelendim hatta çok ağladım lekeyi görünce ama çok şükür bebeğim bu sefer sıkı sıkı tutunmuş bana.Ben hep tuttuğunu hissettim. En başından beri ikisi de tuttu diyordum. Eşim bir tane diyordu tuttuysa eğer. Bugün şok oldu