Benim bebe gibi sevmeye gelenler oluyor ne zaman gelsem uyuyor diyor bende akşam gelde şov yapsın diyorumO sancıları da göstermese herhalde abartıyor herkese diye dusuneceklerdieve ne zaman birisi uğrasa bebiş napıyor diye hep uyuyor kalabalık seviyor yavrum herhalde. Kalabalık olsun da öyle uyuyayım diyor, ikimiz kaldiysam kök söktürüyor
Valla bende bi an orda mı kalsaydık dedimHiç gelmesemiydik keşkeanlamadım neden akıllı durdular gittigimiz yer çok serindi havası iyi
Geldi desem evde de klimada hep sıcaktada tutmuyoruz ki hep orda kalasım geldi inanki bugün yine imanımı gevretti
Ay ben aburcubura çok düştüm bu aralar ya ağzım hiç boş durmuyor sürekli tatlı arayışındayımBana da alt sınırda ama normal demişti sütün yeterli demişti de ben kafaya takmıştım işte neyse takılmıyorum artık sağlıklı olsunlar da
Çok geçmiş olsun inşallah hemen çıkarsınız
Haklısın canım etraftakiler çok küçük çok minik dedikçe kendimi yetersiz hissettim ama artık takmıyorum dediğin gibi belki de zayıf olacak, alt sınırın da altına düşmesin yeter
Yok kuzum duymadım ama beni onun da zayıflayacağına inancım yok
Biberon mu kullanıyorsun ondan mı oldu acaba? Meme reddi olanlar için medela biberon iyi geliyor
Ay maşallah sana ya ben de yatsam uyusam modundayım hep
Teşekkür ederim canım sorucam doktora. Sen yazdıktan sonra o mamayı yaptık eşimle denedik içemedi bebeğim, o kadar katı oldu ki, anne sütüm de ziyan oldu kaldı öyle ona karıştırmıştık
Kuzum ben takvimi takip ediyordum orada hamile kalma ihtimali olan günler yazıyor ya o günler prezervatif kullandık diğer zamanlar geri çekilme ile korunduk. Eşim çocuk istemediği için dikkat etti baya o yüzden kaçamak olmadı hiç. Yine öyle devam ederiz diye düşünüyorum
Benim de soldan daha az geliyorçözüm bulamadım zaten ikisinden de çok az geliyor
Tam olarak aynı durumdayız:\Emiyorda canım arkasına mama veriyorum çogunluk 90 onuda bitiriyor 5 gün sonra iki aylık olacaz ama uzun zamandır 90 veriyorum sütüm az oldugu için dogduktan bir kaç gün sonra mama vermeye başladık doymadıgı için gelişimi geride kalmıştı şimdi yakaladık
Benimkinde de aynı hırıltı var nasıl atıcaz bilmiyorum tapotman masajı vardı işe yarar mı bilmem amaKIZLAR KAFAYI YICEM..
Bebekte ateş yok ama genizde bir hirilti var cocuk atamıyor o hirilti her zamankinden değil tıkıyo bebeği burnunu bugün 6.kere temizledim rahatliyo gibi oluyo sonra qyni devam napicam ben
Bizimki o her zamanki hirilti değil bu hastalık hiriltisi cocuk tıkanıyor artık sayamadım kaç kere burnunu actigimi ne kadar acsamda o hirilti 5 10 dk sonra yine aynı ama her seferinde de sulu sümük çıkıyor mahvoldum çocuğa bir şey olcsk diyeBenimkinde de aynı hırıltı var nasıl atıcaz bilmiyorum tapotman masajı vardı işe yarar mı bilmem ama
Hangi marka kullaniyordun birde neden kestin neyi farkettinBu arada gaz damlası kullanıyorduk çocuk mahvolmuş gaz damlasını kestik kendine geldi çocuğum danla kullanıp hala gazı olan bir denesin kesmeyi
Benimki dökuyor.Kızlar bebeğiniz ağlarken göz yaşı döküyor mu
Canım benim ne kadar yardımcın da olsa sana muhtaç birileri var ve çok savunmasızlar bu sayı sende çarpı 2Kızlar size biraz içimi döküp rahatlamaya geldim. Belki biraz da fikir verirsiniz.
Son zamanlarda ciddi mi mutsuzluk var bende. Evde mutlu değilim ev dışında mutlu değilim yalnızken mutlu değilim yanımda eşim veya birileri varken de mutlu değilim. Genel olarak mutlu değilim. Evde yardımcım var kızımın kahvaltısını öğle yemeğini vs hazırlarken çok yapıyor akşam yemeği derdim olmuyor ev temizliği derdim yok, artık çocukları kadına bırakıp kuaförüme vs rahat çıkabiliyorum. 1 günlükte olsa 3-4 günlükte olsa tatile gidiyorum yani ev dışında biyerlerde vakit geçirebiliyorum tatilden kastım bu. Çok daralırsam anneme gidiyorum çocuklara bakıyor bacaklarımı uzatıp oturuyorum. Kısıtlamam yok. Ama içimde bi mutsuzluk var adını koyamıyorum. Tatilde jakuzi de ağlayıp sonra bu halde keyif yaparken ağlanırmı diyip güldüm sonra tekrar bide ona ağladım. Çok saçma bi ruh halindeyim onu vurgulamak için anlatıyorum jakuzi durumunu.
Ben acaba 40 günde girmediğim lohusa depresyonuna mı giriyorum? Yada içimdeki bu adını koyamadığım mutsuzluk durumu neyden kaynaklanıyor? Eşim ne yaparsam yapayım artık seni mutlu edemiyorum diyor. Sebebini bende bilmiyorum ama çok fazla mod düşüklüğü yaşayıp hiç biyerde hiç bişeyden mutlu olmuyorum. Öyle bi içimi dökmek istedim
Valla canım benim hiç bilmiyorum ki her biri farklı bir şey söylüyor. Hangisi daha doğru tartışılırİyi sevindim demek ki bizimkiler de 1.ayinda başlayacaklar yoksa bahsederlerdi...
Benim anlamadığım her doktor neden farklı davranıyor,1.ayinda başlatan da var,15.gununde başlatan davar,doğduğu gün başlatan da var..bunun bir prosedürü yok mu acaba...
Çok sürerse evet döküyor 1 damla bakıyorumKızlar bebeğiniz ağlarken göz yaşı döküyor mu
Olabilir canım mecbur ilk zamanlar hastanede biberon vermişler bende ilk 1 2 gün verdim philips Avent biberonSutun akisini begenmiyor olabilir mi? Biberonlami besledin.hangi biberon?reddin sebebi nedir.
Cigerler temiz cok sukur csnim amiinnRsv ozaman. Ciğerlere indiyse yatırıp tedaviye almışlardırçok geçmiş olsun canım
Ben molfix aldım dün sleepy çok sızdırdıHepsiburadadan sleepy bionatural bez tanesi 2.85’e falan geliyo kızlar ben daha uygununa rastlamadım son zamanlarda. Alacak olan varsa haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?