- 30 Ocak 2013
- 134
- 58
sizin doktorunuz kimdi acabaSağol canım Allah razı olsun evet 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti doktorum çok umutluydu zaten rahim embriyolar herşey çok iyi tutmaması için hiçbir sebep yok demişti çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin doktorunuz kimdi acabaSağol canım Allah razı olsun evet 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti doktorum çok umutluydu zaten rahim embriyolar herşey çok iyi tutmaması için hiçbir sebep yok demişti çok şükür
benimde kusma yoktu 2 güne kadar gerçi o gün biraz yolculuk yaptık o tetikledi sanırım. İlaçsız duramıyorum bazen dr zararı yok kullan dedi.Benımde yavastan baslıyor herhalde agzıma gelecek gbı ama Kusma yok Mıgdem cok hssaslastı
Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkumsizin doktorunuz kimdi acaba
canım iyi düşün iyi olsun canını sıkma Allah büyük. Sen dinlen bol bol inşallah bebeğin seninle kalırKizlar doktora gorundum ama 5+4 dedi kesede bozulma var dedi budurum duzelirmi acaba dusede bilir dusmeyede bekliycezdedi cok uzgunum
Amin inslh tskr ederimcanım iyi düşün iyi olsun canını sıkma Allah büyük. Sen dinlen bol bol inşallah bebeğin seninle kalır
Benim 13.gün 2050 çıkmıştı, tek kese gözüktü. İstiyorsanız ama inş sizinki ikizdir :)Kızlar bugün transferimin 12. Günü ve beta 1673 bu kadar yüksek olması normal mi ikiz olabilir mi acaba oğlumda 350 çıkmıştı
Olsun canım tek tutsun da ikiz tek önemli değilBenim 13.gün 2050 çıkmıştı, tek kese gözüktü. İstiyorsanız ama inş sizinki ikizdir :)
Canım benim inşallah düşmez lütfen moralini yüksek tutmaya çalışKizlar doktora gorundum ama 5+4 dedi kesede bozulma var dedi budurum duzelirmi acaba dusede bilir dusmeyede bekliycezdedi cok uzgunum
Benim bilgim yok. Doktorunuz yorum yapti mi?5+4 günlük gebelik progestann ölçüldü bugün 29 çıktı nasıl sizce kızlar düşük mü iyimi varmı bilgisi olan
Kızlar ben progestan iğne vuruluyorum her gün ilaç listemde 15-16.00 arası vurdurmam gereken saat yazıyor fakat bugün geç vurulacağım bu iğnenin saati önemli mi yoksa gün içerisinde herhangi bir saatte vurulmamda sorun olur mu?Benim bilgim yok. Doktorunuz yorum yapti mi?
Hayır bişi demediBenim bilgim yok. Doktorunuz yorum yapti mi?
Ben de merak ettim bunu bekliyim burdaKızlar ben progestan iğne vuruluyorum her gün ilaç listemde 15-16.00 arası vurdurmam gereken saat yazıyor fakat bugün geç vurulacağım bu iğnenin saati önemli mi yoksa gün içerisinde herhangi bir saatte vurulmamda sorun olur mu?
saat aralığı çok mu uzun olacak canım. Bende her gün aynı saatte dikkat ediyorum ama bezen 1 saat filan oynuyor arada.Kızlar ben progestan iğne vuruluyorum her gün ilaç listemde 15-16.00 arası vurdurmam gereken saat yazıyor fakat bugün geç vurulacağım bu iğnenin saati önemli mi yoksa gün içerisinde herhangi bir saatte vurulmamda sorun olur mu?
19.00 gibi vuruldum canım bazende erken vurulduğum oldu yani mecburiyetten ama sakıncası olur mu o aklıma takıldısaat aralığı çok mu uzun olacak canım. Bende her gün aynı saatte dikkat ediyorum ama bezen 1 saat filan oynuyor arada.
Kızlar tüp bebek hemşireme sordum hiçbir sorun olmaz dedi.saat aralığı çok mu uzun olacak canım. Bende her gün aynı saatte dikkat ediyorum ama bezen 1 saat filan oynuyor arada.