Hayirlisi olsun inslh ikimizinkinede bise olmaz rabbim korusun cnm seninde inslh bian once kanaman durdurİyi düşün canım kötüyü çağırma bak benim hala oluyor kanama senin durmuş en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun inslh ikimizinkinede bise olmaz rabbim korusun cnm seninde inslh bian once kanaman durdurİyi düşün canım kötüyü çağırma bak benim hala oluyor kanama senin durmuş en azından
Bence ikiz kuzum hayırlı olsun. Sağlıkla artsın değerin. Senin adına çok sevindim Kaçıncı gün embriyosuydu? Çift embriyo mu kuzum?Kızlar bugün transferimin 12. Günü ve beta 1673 bu kadar yüksek olması normal mi ikiz olabilir mi acaba oğlumda 350 çıkmıştı
Ay galiba öyle ya baya yüksek çıkmış sonuç eşim söyleyince şok oldumBence ikiz kuzum hayırlı olsun
Sağlıkla artsın değerin kuzum maşallah çok sevindim. Çift emnriyo muydıu? Kaçıncı gün embriyosuydu?Ay galiba öyle ya baya yüksek çıkmış sonuç eşim söyleyince şok oldum
Amin canım inşallahHayirlisi olsun inslh ikimizinkinede bise olmaz rabbim korusun cnm seninde inslh bian once kanaman durdur
Sağol canım Allah razı olsun evet 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti doktorum çok umutluydu zaten rahim embriyolar herşey çok iyi tutmaması için hiçbir sebep yok demişti çok şükürSağlıkla artsın değerin kuzum maşallah çok sevindim. Çift emnriyo muydıu? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Maşallah maşallah, ikiz o zaman inşallah benimki 3. gün 2 embriyo yarın test günüm. İnşallah bebeklerim benimledir. Ben de böyle yüksek bir değerle öğrenebilirimmSağol canım Allah razı olsun evet 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti doktorum çok umutluydu zaten rahim embriyolar herşey çok iyi tutmaması için hiçbir sebep yok demişti çok şükür
Adet günüm geldiği gün ben hemen oldum.Kızlar ilaçlara rağmen adet olunur mu merak ediyorum
Eğer negatifse olabilir, bir keresinde test günümde kan verdim sonucu çıkmadan adetim başladıKızlar ilaçlara rağmen adet olunur mu merak ediyorum
Amiiin canım inşallah poztiftir inşallah ikisinide kucağına almak nasip olurMaşallah maşallah, ikiz o zaman inşallah benimki 3. gün 2 embriyo yarın test günüm. İnşallah bebeklerim benimledir. Ben de böyle yüksek bir değerle öğrenebilirimm
Bend aynı durumdaym oğlumda transferin 3. Günü ağrılar falan başlamıştı ama bunda hiçbirşey hissetmiyorum sanki bi boşluk gibi. Arada midem bulanıyo ama estrofem içtiğim için çünkü öncesinde de bulanıyodu. Bugün biraz vajinamda rahim ağzında ağrı acı gibi birşey hissediyorumMerhabalar. Öncelikle Rabb'im isteyen herkese sağlıkla, hayırlısıyla evlat nasip etsin. İlk tüp bebek denemem negatifti. 30 Mart'ta ikinci deneme ile ayın 7 sinde kanda pozitif değeri gördüm çok şükür. En son kanda 1538 gözükünce Dr bu Perşembe kese için çağırdı. Şöyle ki benim ne akıntım, ne mide bulantısı vs gebelik belirtisine dair herhangi bir şeyim yok. Arada yumurtalıklarım ve rahim ağzında ağrı oluyor. İlk zaman yemek yerken rahatsızlık oluyordu. Şuan o da yok gibi. Bir problem olsa kanama vs olur muydu. Bir türlü hamile olduğumu hissedemiyorum. Bu normal mi. Tedirginim bu konuda. Daha önce kimyasal dusuklerim de oldu. Bu kadar yukselmedi değer. Benim gibi olanlariniz var mı acaba?
Bend aynı durumdaym oğlumda transferin 3. Günü ağrılar falan başlamıştı ama bunda hiçbirşey hissetmiyorum sanki bi boşluk gibi. Arada midem bulanıyo ama estrofem içtiğim için çünkü öncesinde de bulanıyodu. Bugün biraz vajinamda rahim ağzında ağrı acı gibi birşey hissediyorum
Lucrin depot 11.25 vurmuş muydunuzAdet günüm geldiği gün ben hemen oldum.
Lucrin depot 11.25 vurmuş muydunuzEğer negatifse olabilir, bir keresinde test günümde kan verdim sonucu çıkmadan adetim başladı
hayır vurmadım.Lucrin depot 11.25 vurmuş muydunuz
Arada karnım geriliyor ama işte ilaçlardan mı neden ayırt edemiyorum birde ilk doğumum olucak Allah'ın izniyle. Acemiyim ondan mı bilmiyorum. Belirsizlik çok zor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.Bend aynı durumdaym oğlumda transferin 3. Günü ağrılar falan başlamıştı ama bunda hiçbirşey hissetmiyorum sanki bi boşluk gibi. Arada midem bulanıyo ama estrofem içtiğim için çünkü öncesinde de bulanıyodu. Bugün biraz vajinamda rahim ağzında ağrı acı gibi birşey hissediyorum