- 4 Ocak 2016
- 309
- 422
- 36
Naptin canim gittin mi acileNolur dua edin bebegim benimle kalsin lutfen acile gidiyorum suan cok gelince kan korldum inslh bise olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptin canim gittin mi acileNolur dua edin bebegim benimle kalsin lutfen acile gidiyorum suan cok gelince kan korldum inslh bise olmaz
Evet cnm acildeyim kan aldilar bekliyorum kimse ilgilenmiyorki kan sonucu cikmadan doktor bakmazmisNaptin canim gittin mi acile
Bugün kaç geldi ki sonucunYarın tekrar vericem canım
acil kadın doğum bölümü yok muEvet cnm acildeyim kan aldilar bekliyorum kimse ilgilenmiyorki kan sonucu cikmadan doktor bakmazmis
Aa o nasil ismis ya huEvet cnm acildeyim kan aldilar bekliyorum kimse ilgilenmiyorki kan sonucu cikmadan doktor bakmazmis
Var kuzum da ilgi yokacil kadın doğum bölümü yok mu
kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama iyi yaptın gitmekleVar kuzum da ilgi yok
Bakdi muayene etti keseyi gordu 1mm olarak dusuk riskin var dedi ama dusuk olmayada bilir dedi of bilmiyorum i slh bise olmaz 4bucuk 5 hafta dedi acaba 1.mm normalmi suan kanamam durdukötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama iyi yaptın gitmekle
Ilac yazdi mi progestan falan, bir de dinlenmeye ihtiyacin olacak.Bakdi muayene etti keseyi gordu 1mm olarak dusuk riskin var dedi ama dusuk olmayada bilir dedi of bilmiyorum i slh bise olmaz 4bucuk 5 hafta dedi acaba 1.mm normalmi suan kanamam durdu
hayir yazmadi bise anlamadim yarin özele gitcem biIlac yazdi mi progestan falan, bir de dinlenmeye ihtiyacin olacak.
Kanaman kırmızı canlı mıydı? Miktarı ne kadardı? Kesinlikle depot iğne yapılmalı.Bakdi muayene etti keseyi gordu 1mm olarak dusuk riskin var dedi ama dusuk olmayada bilir dedi of bilmiyorum i slh bise olmaz 4bucuk 5 hafta dedi acaba 1.mm normalmi suan kanamam durdu
Evet canli kirmiziydi hicborsey yapmadan yolladi eveKanaman kırmızı canlı mıydı? Miktarı ne kadardı? Kesinlikle depot iğne yapılmalı.
Ya bide dusuk riskin var dedi yolladi hicbirsey yazmadilarEvet canli kirmiziydi hicborsey yapmadan yolladi eve
Miktarıda önemli lekelenme şeklindeyse yerleşme kanamasıdır hafta erken daha ama Depot iğne nasıl yapmazlar anlamıyorum imkanınız varsa başka bi hastaneye gidin benceEvet canli kirmiziydi hicborsey yapmadan yolladi eve
Ya bide dusuk riskin var dedi yolladi hicbirsey yazmadilar
Çok geçmiş olsun cnm kasık ağrın var mıYa bide dusuk riskin var dedi yolladi hicbirsey yazmadilar
Yaa çok sevindim canm ben de perşembe günü gitcem miniğimin kalp atışını duymayaKızlar iyi akşamlar ancak yazabildim
Dünyanın en güzel seslerini duydum ancak kendime geldim hamdolsun miniklerimin seslerini duydum ikiside gayet iyi ve sagliklilar
10 gün sonra randevu verdi drum inşallah
Inşallah canım anlatılmaz bir duygu allahım herkese nasip etsin inşallahYaa çok sevindim canm ben de perşembe günü gitcem miniğimin kalp atışını duymaya
Adet sancisi var bide bel agrimÇok geçmiş olsun cnm kasık ağrın var mı