Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum bi ben mi böyleyim iştahım yok canım hiç bişey istemiyor henüz pek bulantım yokBenım mıgdem agrıyo canım bısey ıstemıyor cay ve kahveden tıksınmış durumdayım. Ama yemeklere karşı henüz bı bulantım yok. Sadece hassaslastı miğdem kahvalfo felan yapmak ıstemıyorum canım bıse ıstemıyor İstahım yok
Böyle kendimize bırakınca da bi tuhaf oluyor insan bana da enfeksiyon için fitil verdi aslında yok yani söylediği belirtiler şu an ama önlem olarak kullansam mı kullanmasam mı kararsızımYok cnm bende şefaf akinti olunca demisdi coraspin icin tekrar gelmeyince devm et dedi gelirse bida tamamen kescez
İştah kaçma evresi var bi de iştah açılma evresi iştahın açık olunca deli gibi yemek lazım zaten bi şekilde kilo kaybediyoruz ben bir kilo vermişim şimdi de açım ama hiç bişey canım istemiyor her şeye burun kıvırıyorum du bakalım nasıl olacak ne güzel dertler bunlar bu yazıyı okuyanlara hep nasip olsunBen de diyorum bi ben mi böyleyim iştahım yok canım hiç bişey istemiyor henüz pek bulantım yok
Benimde sabahları başlıyordu canım ama dün ilk defa geceden tuttu. Prilam içmek zorunda kaldım. 7+5 olduk canımValla benim 2 gündür sabahları bişey yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum ama günün diğer saatlerinde birşey yok senin kaç haftalık canım başka ne belirtilerin var
Tiksinmeler başlamış sendeBenım mıgdem agrıyo canım bısey ıstemıyor cay ve kahveden tıksınmış durumdayım. Ama yemeklere karşı henüz bı bulantım yok. Sadece hassaslastı miğdem kahvalfo felan yapmak ıstemıyorum canım bıse ıstemıyor İstahım yok
Aynen oyle valla bizde mecbur burda deniyimi olan biri varsa onlara sormak zorunda kaliyoruzBöyle kendimize bırakınca da bi tuhaf oluyor insan bana da enfeksiyon için fitil verdi aslında yok yani söylediği belirtiler şu an ama önlem olarak kullansam mı kullanmasam mı kararsızım
Benimde var bulantı canım henüz bi çıkarma olmadı ama hep bi öğürme var. Bide iştahsızlık var çok pek yiyemiyorum bişeyKızlar iyi geceler
Pozitif arkadaşlar sağlıkla büyüsün bebekleriniz Tebrik ederiim..
Mide bulantılarınız ne durumda ? Benim baya yoğunlaştı.Uykudan uyandıracak kadar Hatta direniyordum olsun çocuğumun canı sağolsun diye ama yok baya etkilemeye başladı. Tabikide çok şükür hep bu günleri bekledik ama hayatı baya etkiliyormuş.
Bugünkü kontrolümde doktorum prilam yazdı. Akşam 22’de 2 adet içeceğim. Fayda gören var mı? Kullanan?
Canım kan verdin miKızlar yarın test günüm çok heyecanlıyımmmmm
Canım peki kasik ağrın falan var mi göğüslerinde hassasiyet ne durumdasin tatlımBen de diyorum bi ben mi böyleyim iştahım yok canım hiç bişey istemiyor henüz pek bulantım yok
Kuzum verdim 1 saat sonra çıkar sanırımCanım kan verdin mi
Hadi inşallah allahın izniyle güzel pozitif haberlerini bekliyorumKuzum verdim 1 saat sonra çıkar sanırım
Kuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mıHadi inşallah allahın izniyle güzel pozitif haberlerini bekliyorum
Canım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.Benım mıgdem agrıyo canım bısey ıstemıyor cay ve kahveden tıksınmış durumdayım. Ama yemeklere karşı henüz bı bulantım yok. Sadece hassaslastı miğdem kahvalfo felan yapmak ıstemıyorum canım bıse ıstemıyor İstahım yok
Maşallah canım yüksek çıkanlar var evet belki ikizdirKuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı
İlk zamanlar da biraz kasık ağrım oluyordu ama şuan sadece iştahsızlık varCanım peki kasik ağrın falan var mi göğüslerinde hassasiyet ne durumdasin tatlım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunİştah kaçma evresi var bi de iştah açılma evresi iştahın açık olunca deli gibi yemek lazım zaten bi şekilde kilo kaybediyoruz ben bir kilo vermişim şimdi de açım ama hiç bişey canım istemiyor her şeye burun kıvırıyorum du bakalım nasıl olacak ne güzel dertler bunlar bu yazıyı okuyanlara hep nasip olsun
Oooo o süper hadi gözün aydın kuzum çok iyi Çok güzel tek mi çift mi kuzum embriyo allah'ım tamamına erdirsin inşallahKuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı
Sanırım ikizler geliyor :)))Kuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı
Çay açık olacak şekil de içiyorum yani 1 bardaktan bişey olmazCanım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.