- 12 Haziran 2022
- 22
- 6
- 30
Aminn İnşallahhhİnşallah bebeğin seninledir canım dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn İnşallahhhİnşallah bebeğin seninledir canım dua et
Benimde çift 5. Gün benim 15 gün verildi test için sen kaçıncı günde yapmıştın testiYok canım daha keseyi bile görmedik direk 15 nisanda gel bakalım dedi ama kalp atisida olur mu o zamana kadar
2 adet 5. Gün embriyosu canım
Canım kafana takma ultrason farklı oluyor. Ben farklı sebeplerle 3 farklı doktora gittim 6+3te gittim 6+2 çıktı. 6+4te gittim 6+6 çıktı 7+0 da gittim 6+5 çıktı. Bu durumda bebek küçülmüş oluyor ama ölçümler de büyümüştü ultrasonlar günleri farklı hesaplayabiliyor yanimerry06 canim senin haftasiyla uyumlu mu cikti? 3-4 gun geriden geliyormus, canım sıkıldi. Bir de seni ne zaman kontrole cagirdi?
Canım 6+3 te karından gördümü kalp atışınıBenımde 6+6 canım duyduk ama herhaşde 6+3 dedı doktor 2 hafta sonra gıdecegız tekrar
ben testi 11. Gün 833 ve 14. Gün 3050 verdim senin bugun transferin 5. Günü doğru anladım dimi 15 nisan da test günün dimiBenimde çift 5. Gün benim 15 gün verildi test için sen kaçıncı günde yapmıştın testi
Bugün 6. Transfer gününü saymazsak evet test günüm doğru adetime 3 gün var bugün bir ağrı girdi dedim aha kesin oluyorum. İnşallah olmam da. Güzel sonuçlar gelir bizedeben testi 11. Gün 833 ve 14. Gün 3050 verdim senin bugun transferin 5. Günü doğru anladım dimi 15 nisan da test günün dimi
Yok vajınal gordu canım. 3 gun gerıdeymısız herhalde gec dollenme olmuşCanım 6+3 te karından gördümü kalp atışını
Olmazsın olmazsın merak etme canım allahın izniyle senden de güzel pozitif sonuçlar alırızBugün 6. Transfer gününü saymazsak evet test günüm doğru adetime 3 gün var bugün bir ağrı girdi dedim aha kesin oluyorum. İnşallah olmam da. Güzel sonuçlar gelir bizede
+- 3 oynamalar oluyordu canım ölçümlerde bende o zaman gitcem kontrolede karından görülsün istiyordum ama bizde vajinal görcez heraldeYok vajınal gordu canım. 3 gun gerıdeymısız herhalde gec dollenme olmuş
İnşallah canım ama sana nedense çok sevindim bilmiyorum ilk miydi senin denemenOlmazsın olmazsın merak etme canım allahın izniyle senden de güzel pozitif sonuçlar alırız
Merhaba benimde dün iğne vurulalı 1 hafta oldu hCG 21 çikti progesteron 28 iğne etkisinden mi acaba hamilelik gözüktüCanım iki katı artış olmuş maşallah
Yok tatlım 7. Benim allah razı olsun insanlar birbirini tanımadan iyi insanlarin olduğunu bilmesi cik güzelİnşallah canım ama sana nedense çok sevindim bilmiyorum ilk miydi senin denemen
Allahın izniyle var canım inşallahÇok heyecanlıym
Eki Görüntüle 3411688
Bugün 6. Transfer gününü saymazsak evet test günüm doğru adetime 3 gün var bugün bir ağrı girdi dedim aha kesin oluyorum. İnşallah olmam da. Güzel sonuçlar gelir bizede
Kızlar bugün devlet hastanesine gittim progestan yazdırmaya. Doktorum gelmişken bakalım vajinal ultrason da gözükür belki dedi. Bebişim bana selam verdi . 4+5 im aslında ama doktorun dediğine göre 5+4 gözüküyor dedi. Biraz aceleci sanırım hızlı büyümek istiyor haftaya cuma tekrar gidicem bakalım.
Zoom yapmadı direk çekti görüntüyü ondan olabilir. Kaç mm dedi sizin keseyeBen de 4+5im bugün kesemi gördüm benim kesem biraz daha büyük niye acaba
İnşallah Allah razı olsunAllahın izniyle var canım inşallah