Sabah ilk idrarına ver cnm en net ozmn belli olurbenle dalga geçiyo bu testler ya hiç bişi anlamadm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrarına ver cnm en net ozmn belli olurbenle dalga geçiyo bu testler ya hiç bişi anlamadm ben
Hayırlı olsun canım benim .kaçıncı gün embriyosuydu seninkisi10. Gün 114 12. Gün 315 14. Gün 881 16. Gün 1961 20. Gün 10 bin, deli gibi sürekli kan verdim ben
Rabbim isdeyen herkese nasip etsin degerlerimizde guzelce kat ve kat artsin sag saglim kucakllarimiza alalim inslhÇok iyi cnm bebişin seninle
3. Gün embriyosuydu ikisideHayırlı olsun canım benim .kaçıncı gün embriyosuydu seninkisi
Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ultrason fotosunu atsana kız ikiz bebiş görelim3. Gün embriyosuydu ikiside
O yediğimiz iğneler gül bahçemizin tatlı dikeni canım Olsun feda olsun evlatlarımıza. İnan çok sevindim. Bugünün tadını çıkarRoseee çok teşekkür ederim nasıl rahatladım günlerin stresi korkusu herşey geçti gitti bugün iğneler bile acıtmadı inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
gerçek gerçek hayırlı olsunnKızlaaaaar bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp test yaptım ve pozitif fotoğrafını atmaya çalışıcam bu gerçek olabilir mi elim ayağım titriyor
çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Teşekkür ederim canım evet canım aynı gün olmuştukCanım hayırlı olsun biz aynı gün transfer olmuştuk ultrason görüntüsünu atar misin ben geçen hafta sadece keseyi görmüştüm bu cuma kontrolüm var bakalım bebeği görebilecek miyim
Bende yapmayacam dedim ama inanın duramıyorum bugün transferimin 7.günü eşime test aldırıyorum şu an yarın sabah yapacağımKuzum benim 5. Gün çift embriyoydu ben söz vermiştim kendime yapmayacaktım ama burda herkes yapınca yaptım ya dayanamayıp
Benim de 3.gun embriyosu iki tane transfer edildi bugün 10 .günüm .ins ben de senin gibi bu mutluluğu yaşarım3. Gün embriyosuydu ikiside
16.gunden 20.gune nasil da buradayiz anneeeee demisler10. Gün 114 12. Gün 315 14. Gün 881 16. Gün 1961 20. Gün 10 bin, deli gibi sürekli kan verdim ben
Yaaaa inşallah canım kese resmi varsa paylaşır mısın bizimle MAŞALLAH kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah'ım çok büyüksün RABBİMKızlar ikizlerim geliyor inşallah
Yaaa benim de mi ikiz acaba 11.Gün 833 beta senin değerlerini görünce çok heyecan yaptım hayırlısıyla allah'ım sağlıkla gelsinler10. Gün 114 12. Gün 315 14. Gün 881 16. Gün 1961 20. Gün 10 bin, deli gibi sürekli kan verdim ben
Bezelye minnoşlariiiiiKızlar işte minik ikizlerim
Eki Görüntüle 3410386
Oyyy oyyy maşallah yolk sac görünüyor kaç haftalık dedi Dr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar işte minik ikizlerim
Eki Görüntüle 3410386
Aminnn inşallah hepimiz 5.5 6 haftalık dedi benim hesabıma göre bugün 6+ 0 dıOyyy oyyy maşallah yolk sac görünüyor kaç haftalık dedi Dr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kalp atışı randevunuzu ne zmaana verdiAminnn inşallah hepimiz 5.5 6 haftalık dedi benim hesabıma göre bugün 6+ 0 dı
15 gün dedi ama dayanamam bayram öncesi duyarım inşallahKalp atışı randevunuzu ne zmaana verdi