- 19 Eylül 2022
- 215
- 122
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. gün embrıyosu cift transfer oldum.. bu benm ikinci denemem hem merak edıyorum hem de sonucla yüzleşmeye korkuyorum diye kendıme söz vermiştim evde test yapmayacagım diye hatta eşimle kan sonucuna kim bakacak tartısması yapıyoruz kımse sonucla yüzleşmek istemıyorkaçıncı gün embryosu canım ben 8.gün öğrenmiştim o yüzden seni de gaza getirmiş gibi oldum. Ben de güya kan testine kadar evde yapmayacaktım ama baktım burda yapıyorlar ben de dayanamadım fazla
Bolca muz ye canım. Çok geçmiş olsunKızlarr ben de ishal oldum salgın varmış genel olarak öyle diyorlar. Korkuyorum tutunmaya bir şey olacak diye. Kefir ve bol su içiyorum şimdilik sizler de dikkat edin içtiğiniz sulara
8. gun evde test yaptınız pozitif görünce ne zaman kan verdinizkaçıncı gün embryosu canım ben 8.gün öğrenmiştim o yüzden seni de gaza getirmiş gibi oldum. Ben de güya kan testine kadar evde yapmayacaktım ama baktım burda yapıyorlar ben de dayanamadım fazla
Tamam canım sağolasınBolca muz ye canım. Çok geçmiş olsun
Bilmiyorumki canımBende böyle birşey yok. Başka birşey mi acaba, zührevi birşey?
Anladım canım kolay değil tabi5. gün embrıyosu cift transfer oldum.. bu benm ikinci denemem hem merak edıyorum hem de sonucla yüzleşmeye korkuyorum diye kendıme söz vermiştim evde test yapmayacagım diye hatta eşimle kan sonucuna kim bakacak tartısması yapıyoruz kımse sonucla yüzleşmek istemıyor
12.gün kan verdim8. gun evde test yaptınız pozitif görünce ne zaman kan verdiniz
Bende test yapmıycaktım eşim yap dedi diye bi yapayım dedim . Silikte olsa 2. Çizgiyi görmek çok heyecanlandırdı sevindirdi8. günüm 20 martta transfer oldum
ben pazartesi çalışmaya başlayacagım iş yerinde sonucu öğrenmek istemıyorum 11.gun pazar yapmayı düşünüyorum12.gün kan verdim
Yerleşme kanaması olmaya da bilir canım, illa kanama olucak diye bir şey yok bu süreçteArkadaşlar yerleşme kanaması kaçıncı günde oluyor oluyor ben 23 martta transfer oldum 1 Nisan sonuç şuan Bi belirtir.yok 5. Gün embriyosu 6 aa
Herkesde olacak diye bi şey yom bende olmadı canım benim korkmaArkadaşlar yerleşme kanaması kaçıncı günde oluyor oluyor ben 23 martta transfer oldum 1 Nisan sonuç şuan Bi belirtir.yok 5. Gün embriyosu 6 aa
ne zaman kan vermeyı düşünüyorsunuz saglıkla devam eder inşallhBende test yapmıycaktım eşim yap dedi diye bi yapayım dedim . Silikte olsa 2. Çizgiyi görmek çok heyecanlandırdı sevindirdi
Bana doktor akıntı normal dedi hatta sarı renk dedim dediki progesteron fitil kullanıyorsun tabii akıntı olacakher akıntı enfeksiyon değildir hepimizde oluyor ama fazlası için bilmiyorum oyuzden genel olarak dikkat etmemiz lazım
değere takılma canım Hemşire demiş 2 günde 2 kat artması lazım hayırlı olsunKızlaaaar sonucum çıkmış hemşire pozitif dedi, değer 30 çıkmış. Bende hep 100 lü değerler okumuştum sorun mu bu dedim. O da önemli olan artış, 2 gün sonra tekrar edicez dedi ay dua edin bol bol. 10. Günde böyle düşük çıkıp yükselen var mı acaba
Benimde 21 Mart ama korkuyorum evde test yapmayaben cabuk gaza gelirim ama evde test yok cıkıp almam lazım
Sizin kaçıncı gündü peki hayırlı olsunBende test yapmıycaktım eşim yap dedi diye bi yapayım dedim . Silikte olsa 2. Çizgiyi görmek çok heyecanlandırdı sevindirdi