Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelikten kaynaklı mı yoksa enfeksiyon mu bilmiyorumkızlar kefir için probiyotik kullanın enfeksiyon kapmayın sakın
aa 8 gün olmuş bence sen de yapp kızzben 20 martta transfer oldum henuz test yapmadım benı de heycanlandırdınız ikinci çizgi görünüyor inşallah saglıkla ilerler
her akıntı enfeksiyon değildir hepimizde oluyor ama fazlası için bilmiyorum oyuzden genel olarak dikkat etmemiz lazımgebelikten kaynaklı mı yoksa enfeksiyon mu bilmiyorum
aa 8 gün olmuş bence sen de yapp kızzben 20 martta transfer oldum henuz test yapmadım benı de heycanlandırdınız ikinci çizgi görünüyor inşallah saglıkla ilerler
evet canım doktora danışmak lazımher akıntı enfeksiyon değildir hepimizde oluyor ama fazlası için bilmiyorum oyuzden genel olarak dikkat etmemiz lazım
İnşallah bebeğin pes etmez seni bırakmaz canım Cumartesi güzel sonuçlar alırsın ümidini yitirme sen%90 kürtajla sonlandıracak galiba değerin Şuan 3000 ile 4000 arası olmalıymış.Benim değer 700 lerde
evet kimyasal denildi 12 kere kan verdim 2 gün aralarla değerim bir düşüyor bir yükseliyor buna bir anlam verilemedi 793 ten yukarı çıkmadı.Sanırım bu dış gebelik olabilir denildi.Cumartesi hocam gelde bekslım yine kan ver dedi 2 gün sonra bu sağlıklı bir gebelik olamaz dedi.Bende yakınımda olan bir hastaneye gittim doktor hanım muayene etti inanılmaz dedi burda küçük bir kese var evde düzgün ana bu ilerlemez diye düşünüyorum dedi.Böyke bir durum ben görmedim dedi.5 cm dedi sanırım 7 marta göre küçük tabi sonuç ne olacak bilemiyorum .fotosunu attım.İkaçları kesmemi istemişti doktorum şimdi tekrarkullan dedi Cumartesi inşsllah netleşir .Bu durumu biri vana açıklasın
Ya evet aslında tam 5 hafta oluyor. Aslında o beni 2 Nisan da çağırmıştı. Ama ağrım olunca içimiz rahat etsin dedi. Birazdan resim yükleyim hattaBenim de 19.gün gözüktü canım. 20 gün geç miymiş ki? Bana doktor olumsuz konuşmamıştı. : ) İnş biriken sıvı bol su ve dinlenerek geçer. Çok geçmişler olsun.
oluyormuş bende erken başladı doktoru aradım bi ilaç adı verdi onu kullan günde 3 defa dediBenim de iştahım kapandı
Bilmiyorum ki bu kadar erken belirti olur mu acaba
Bu günlerde normal galiba ama sen dikkat et kendini yinede canım. Bana doktorum sormadan kendi demişti lekelenmen olabilir merak etme diyeKızlar iyi akşamlar
6+1 iz bugün. Ve sabah uyandığımda ilk defa lekelenme yaşadım. Koyu kahverengi ve az miktarda. Biraz önce yine lekelenme olmuş. Yine koyu kahve rengi. Bu haftalarda normal mi? Ben ilk kez bugün lekelenme yaşadım.
Sormayın ya bakalım zaman nasıl geçecekÇok sevindim Güzelce artsın sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.Şimdi de 2 gün sonraki değer ne olacak diye stresiniz devam ediyodur ama pozitifin keyfini sürmeyi ihmal etmeyin sakın
Ayyy inşallahhhh güzelliklerle artar3. Gün embriyosuna 12. Gün test öneriyorlar tatlım biraz erken olmuş senin ki senin 100 küsür gördüklerin 5. Gün embriyosu hem hemşire de söylemiş zaten önemli olan katlanarak artması moralini bozmana hiç gerek yok
ben cabuk gaza gelirim ama evde test yok cıkıp almam lazımaa 8 gün olmuş bence sen de yapp kızz
Kaçıncı gün bugün canımben cabuk gaza gelirim ama evde test yok cıkıp almam lazım
Evet aslında 12. Günde yaptırmamı söylemişlerdi ama dayanamadım artık.3. Gün embriyosuna 12. Gün test öneriyorlar tatlım biraz erken olmuş senin ki senin 100 küsür gördüklerin 5. Gün embriyosu hem hemşire de söylemiş zaten önemli olan katlanarak artması moralini bozmana hiç gerek yok
kaçıncı gün embryosu canım ben 8.gün öğrenmiştim o yüzden seni de gaza getirmiş gibi oldum. Ben de güya kan testine kadar evde yapmayacaktım ama baktım burda yapıyorlar ben de dayanamadım fazlaben cabuk gaza gelirim ama evde test yok cıkıp almam lazım
8. günüm 20 martta transfer oldumKaçıncı gün bugün canım