Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sanırım zaten 3.gün embrıyon o yuzden gayet iyi. daha güzel haberler duyman dıleğiyle.Kızlaaaar sonucum çıkmış hemşire pozitif dedi, değer 30 çıkmış. Bende hep 100 lü değerler okumuştum sorun mu bu dedim. O da önemli olan artış, 2 gün sonra tekrar edicez dedi ay dua edin bol bol. 10. Günde böyle düşük çıkıp yükselen var mı acaba
Evet 3. Gün embriyosu benim. Ayyyy hadi inşallah Rabbim kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursuncanım sanırım zaten 3.gün embrıyon o yuzden gayet iyi. daha güzel haberler duyman dıleğiyle.
Evet önemli olan artış benim de 57 çıkmıştı nasıl ağlamıştım önemli olan 2 katı artması inşallah artar dua edeceğimKızlaaaar sonucum çıkmış hemşire pozitif dedi, değer 30 çıkmış. Bende hep 100 lü değerler okumuştum sorun mu bu dedim. O da önemli olan artış, 2 gün sonra tekrar edicez dedi ay dua edin bol bol. 10. Günde böyle düşük çıkıp yükselen var mı acaba
Çok sevindim Güzelce artsın sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.Şimdi de 2 gün sonraki değer ne olacak diye stresiniz devam ediyodur ama pozitifin keyfini sürmeyi ihmal etmeyin sakınKızlaaaar sonucum çıkmış hemşire pozitif dedi, değer 30 çıkmış. Bende hep 100 lü değerler okumuştum sorun mu bu dedim. O da önemli olan artış, 2 gün sonra tekrar edicez dedi ay dua edin bol bol. 10. Günde böyle düşük çıkıp yükselen var mı acaba
bu arada sadece çatlatma iğnesi yaptım 15 martta 25 martta test yaptım tek çizgi çıktı . bunun dışında sadece progestan fitil sabah akşam yapıyorum. yani ilaç etkisinden değil diye düşünüyorum.Kızzzzlar. 22 Mart transferim bugün 6.gün . Test yaptım dayanamadım sanki çift çizgi silikte olsa. Kan versem çıkar mı . Normalde 1 Nisan dedi doktor.
Olabilir canım burda birbirimizden çok şey öğreniyoruzTamam bende öyle yaptırayım ilk olacak Allah nasip ederse ondan tecrübesizim
Merhaba, sizin ikiz oldu değil mi?Merhaba bugün transfer sonrası 15. Günüm yarın kese randevum var öncesinde meraktan yine kan testi yaptırdım sonuç 10.121,4 çıktı çok heyecanlıyım
Merhaba öyle gibi duruyor 20 martta gittiğimizde çift kese gördük ama henüz kalp atışı duymadıkMerhaba, sizin ikiz oldu değil mi?
3. Gün embriyosuna 12. Gün test öneriyorlar tatlım biraz erken olmuş senin ki senin 100 küsür gördüklerin 5. Gün embriyosu hem hemşire de söylemiş zaten önemli olan katlanarak artması moralini bozmana hiç gerek yokEvet 3. Gün embriyosu benim. Ayyyy hadi inşallah Rabbim kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun
Benim de 19.gün gözüktü canım. 20 gün geç miymiş ki? Bana doktor olumsuz konuşmamıştı. : ) İnş biriken sıvı bol su ve dinlenerek geçer. Çok geçmişler olsun.Merhabalar bende bugün kontrole gittim. Transferin 20. Günü. Keseyi zorla gördük. 8 Nisan kalp atışı için çağırdı. Biraz sıvı birikmiş dedi. Şişkinlik ve ağrıyı ona bağladı. Bol sıvı ve dinlen dedi
Bende böyle birşey yok. Başka birşey mi acaba, zührevi birşey?Kızlar göğüslerinde kızarıklık olan varmı şimdi farkettim baya kızarmışlar ilaçlardanmı oluyo acaba hamileliğin belirtisimi bu ?
evet canım benim de 2 gündür bu şekilYa kızlar affınıza sığınarak bi şey sorcam bu akıntılar iyi tamm oluyor da benim çoğu kez pijamamdan eşofmanımdan bile çıkacak kadar fazla oluyor sizde de öyle mi
ben 20 martta transfer oldum henuz test yapmadım benı de heycanlandırdınız ikinci çizgi görünüyor inşallah saglıkla ilerlerKızzzzlar. 22 Mart transferim bugün 6.gün . Test yaptım dayanamadım sanki çift çizgi silikte olsa. Kan versem çıkar mı . Normalde 1 Nisan dedi doktor.
kızlar kefir için probiyotik kullanın enfeksiyon kapmayın sakınevet canım benim de 2 gündür bu şekil