- 19 Eylül 2022
- 215
- 123
- 33
- 31
Tabi öyle. Ya da tam tersi çok ağrısı olup da hamile olmayanlar da var. En iyisi sabırla sonucu beklemek sanırımBenim oturunca oluyor böyle adet sızısı olur ya onun gibi ama yalancı bu ağrılar bizimle oynuyor kanama erken olmuş evet işlemden kaynaklı olabilir bu arada hiç belirti olmadan hamile kalanlar da var tabiki
Aa onu nasıl anladınızAma daha i ikinci gün oldu canım ben onu transfer sırasındaki müdahaleye yordum. Valla ben de aynı senin gibi düşünüyorum psikolojik olabilir çünkü öyle bele vuran bariz bir ağrım yok. Çok arada hafif. Hatta bebişlerin konduğu sağ kasığımda. Diyorum ki herhalde orda olduklarını bildiğim için
Aynen öyle canım allah büyük dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yokTabi öyle. Ya da tam tersi çok ağrısı olup da hamile olmayanlar da var. En iyisi sabırla sonucu beklemek sanırım
Amiiimnnn inşallah canım dualarımızda herkesleri eksik etmeyelim inşallahCanım benimde
Çok teşekkür ederim canımAminnn inşallah. Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
Bunlar ne zaman başlıyor acabaBen de tam 5 haftalığım ben de de aynı şeyler varilaçlardan diye düşünüyorum hemşirede öyle söylemişti hem ilaçlar hem gebeliğin ilk zamanları olur demişti ayakta çok durunca belim kopuyor sanki kasıklarıma ağrı giriyor idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi basınçlı bi ağrı kalp atışını duyana kadar doktorum aksini söyleyene kadar yemek yapmak hafif evi toplamak dışında bişey yapmıyorum ben
Evet canım progesteron fitili, coraspin, enox, yine progesteron iğne. Haplar artı beslenme konusunda tereddüt ettim. Doktorum oruç vebali almak istemediği için bana bırakıyor. Ben oruç tutmak istediğimi söyledigim için.Hap kullanıyormusun canım?
İğneler oruc bozmuyor Ama Eger duzenlı bı ılac saatın var ise bence bu surecte tutma Su tuketımı ve dogru beslenme onemlı
Sizin belirtileriniz neydi biz heyecandan galiba hemen olsun istiyoruz @merry06Erken daha bende ılk belırtı agzımın tadının olmaması Kurumasıydı
Bende de hiç yerleşme kanaması olmadı canım diğer gebeliklerimde de olmamıştı hiçumarım öyledir canım herkeste olmuyordur
Cıkadabılır sılık sekılde cıkmayadabılır bazıların hemen ıdrara dusmuyor4 gün erken gebelik testinde çıkar mı idrarda
5. Gunden sonra agzımın tadı yoktu Degısıkdı sureklı su ıcıyorm ama suyun tadı ble degısık. Kasıklarımda batma vardı bırden sızı oluyorduSizin belirtileriniz neydi biz heyecandan galiba hemen olsun istiyoruz @merry06
Ooo ben mısafır agırladım kız kımse bılmedıgı ıcınBen de tam 5 haftalığım ben de de aynı şeyler varilaçlardan diye düşünüyorum hemşirede öyle söylemişti hem ilaçlar hem gebeliğin ilk zamanları olur demişti ayakta çok durunca belim kopuyor sanki kasıklarıma ağrı giriyor idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi basınçlı bi ağrı kalp atışını duyana kadar doktorum aksini söyleyene kadar yemek yapmak hafif evi toplamak dışında bişey yapmıyorum ben
Canım mübarek ay tabı ama ısnaAllah Bebegımız yanımızdayken tutaeız oruclarımızıEvet canım progesteron fitili, coraspin, enox, yine progesteron iğne. Haplar artı beslenme konusunda tereddüt ettim. Doktorum oruç vebali almak istemediği için bana bırakıyor. Ben oruç tutmak istediğimi söyledigim için.
Transfer esnasında gördüm canım doktor gösterdiAa onu nasıl anladınız
öyle mi canım o zaman normalmişim iyi bariiBende de hiç yerleşme kanaması olmadı canım diğer gebeliklerimde de olmamıştı hiç
Bana doktor transferden kaynaklı embriyoyu transfer etmek için taktıkları aletten dolayı olabilir dedi 2 3 gün normal sakın korkma demiştiAma daha i ikinci gün oldu canım ben onu transfer sırasındaki müdahaleye yordum. Valla ben de aynı senin gibi düşünüyorum psikolojik olabilir çünkü öyle bele vuran bariz bir ağrım yok. Çok arada hafif. Hatta bebişlerin konduğu sağ kasığımda. Diyorum ki herhalde orda olduklarını bildiğim için
Evet normal herkeste olacak diye bir şey yok hiç endişe etmeöyle mi canım o zaman normalmişim iyi barii
Bende transfer gününe kadar tuttum ama sonra tutmuyorum sabah ac tok karnına ilaçlar var birde saatli ilaclarim insallah bebislerim olsunda ben yine tutarımCanım mübarek ay tabı ama ısnaAllah Bebegımız yanımızdayken tutaeız oruclarımızı
hernılacın Bı saatı var duzenını bozma derım Cevız badem kabak cekırdegı tuket kefır ıc Beslenmene dıkkat et ama yınede sen blrsn
Evet 2.gün vardı sadece bir daha olmadı. Şimdi çok hafif ağrılar oluyor. Bir de bacağıma vuruyorBana doktor transferden kaynaklı embriyoyu transfer etmek için taktıkları aletten dolayı olabilir dedi 2 3 gün normal sakın korkma demişti
Amin canım inşallah, teşekkür ederim. Nereyi okusam orucu ertelemekten bahsediyor. Senin yorumun da aynı yönde oldu. Risk almak da bu kadar tedavi için olmayacak. Ben biraz daha düşünüp vicdanıma soracağım.Canım mübarek ay tabı ama ısnaAllah Bebegımız yanımızdayken tutaeız oruclarımızı
hernılacın Bı saatı var duzenını bozma derım Cevız badem kabak cekırdegı tuket kefır ıc Beslenmene dıkkat et ama yınede sen blrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?