- 16 Mart 2024
- 47
- 27
- 3
- 41
Merhaba, benim agrim 6. gun oldu ama sonucu henuz bilmedigim icin agrinin sebebine dair bir fikrim de yokMerhaba listeye benide ekleyebilirmisiniz
Yaşım 422 adet 5. Gün embriyosu 20 martta transfer edildi ❤
Birde bi sorum olacak ağrılar transferden kaç gün sonra başlıyor.
Ay öyle değilmiş önceki mesajlarda biri anlatmış embriyonun günü+9 gün+ transfer günü şeklindeymişMerhaba son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor.
Inşallah ağrılarınız tutunduğu içindir.Merhaba, benim agrim 6. gun oldu ama sonucu henuz bilmedigim icin agrinin sebebine dair bir fikrim de yok
Kızlar doktordan dönüyorum negatif çıkmış tutmadı benim transferim çok üzgünüm Kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kesin tuttu gözüyle bakmamak gerekiyormuş 2 saatlik yolu ağlaya ağlaya giderim artık
Üzülmeyin nolur 2.deneme yaparsınız.Ölüm hariç herşeyin çaresi var.Kızlar doktordan dönüyorum negatif çıkmış tutmadı benim transferim çok üzgünüm Kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kesin tuttu gözüyle bakmamak gerekiyormuş 2 saatlik yolu ağlaya ağlaya giderim artık
Son beta testiniz kaç çıktı? Transfer ne zamandı? Ben de randevu alacağım kese için ama ne zamana almalıyım bilmiyorum 2 hafta sonra dediler 1 hafta geçtiKızlar merhabalar pozitif sonuçları gördükçe mutlu oluyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda benimde mide bulantıları ve açlıkla geçiyor günlerim pazartesi muayenemiz var kalp atımı için o zman kaç haftalığız ilaçlar nasıl devam edeceğim bunları öğreneceğim inşallah herkese güzel mutlu günler diliyorum
Merhaba! Transfer kaç günündesiniz ben perşembe transfer oldumBatmalar ve agrı oluyo cok ayakda durunca bide ter basıyor
Kan testi verdim negatif çıkmış pazartesi tekrar vericem test sonra 2. Tedaviye başlayacakmışımnasil anladiniz? Idrar testi pozitif idi, kanda mi cikti negatif yoksa kese mi olusmamis?
Hiç test vermedim ki. Hastane 27martta gebelik testi için gel dedi. Evdeyim bekliyorum. 16martta transfer oldum. Size kese için ne dedilerse o zaman gidin. Ben hastane ne dediyse onu yaptım. Gerisi Allah a kaldı artık.Son beta testiniz kaç çıktı? Transfer ne zamandı? Ben de randevu alacağım kese için ama ne zamana almalıyım bilmiyorum 2 hafta sonra dediler 1 hafta geçti
Kuzu çok ümitliydim ya 5AA kalitesindeydi bende ki tek sorun çikolata kistiydi doktorumda kesin tuttu gözüyle bakabilirsin diyordu her defasında. Doktora giderken 4 saat yol gidip geliyorum ona mı üzüleyim karnımdaki iğnelerden oluşan morluklaramı maddi manevi çok yıpratıyor gerçektenÜzülmeyin nolur 2.deneme yaparsınız.Ölüm hariç herşeyin çaresi var.
Bende 10 ~ 12~ 14~ baktırdım bide pazartesi yada salı baktırayım diyorumAret hoca bana çarşamba günü yeter artık kurcalama dedi8-10-12-15.günler baktırmıştım
Benim transferin 5 ve 6. Günü kasık ağrım oldu 10. Gün test yaptım pozitif gördüm inşallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunurMerhaba listeye benide ekleyebilirmisiniz
Yaşım 422 adet 5. Gün embriyosu 20 martta transfer edildi ❤
Birde bi sorum olacak ağrılar transferden kaç gün sonra başlıyor.
Bana da aşıla yaparken kesin bu kez oldu demişti doktor. Güçlü olup toparlancaksınız. Başka yolu yok bunun.Kuzu çok ümitliydim ya 5AA kalitesindeydi bende ki tek sorun çikolata kistiydi doktorumda kesin tuttu gözüyle bakabilirsin diyordu her defasında. Doktora giderken 4 saat yol gidip geliyorum ona mı üzüleyim karnımdaki iğnelerden oluşan morluklaramı maddi manevi çok yıpratıyor gerçekten
Asla pes etmeyin benim de ilk transferim negatif oldu hemen spora başladım kendime bi diyet hazırladım yediklerime dikkat ettim ikinci transferim pozitif oldu. Burda kendinizi toparlamak için süre geçmesine izin vermeyin hemen ayaklanın ve bi sonraki transferin hazırlığını yapın rabbim ol diyince oluverirKızlar doktordan dönüyorum negatif çıkmış tutmadı benim transferim çok üzgünüm Kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kesin tuttu gözüyle bakmamak gerekiyormuş 2 saatlik yolu ağlaya ağlaya giderim artık
Benim kafam karıştı5+9+16=30 günlük oda. 4 hafta
Hakkında hayırlısı olsun canımBende negativ ekleyebilirsin
Çizgi baya görünüyor canım hayırlı olsunBugün transferimin 8 günü idrar testi yaptım böyle bı kaç gubdr karın agrim var sabaha karşı arttı resmen adet oldum sokuluyor gibi karnım böyle olan oldumu sanki biseyler kötü gidior gibi
Kendini yıpratma canım evet biliyorum zorlu bir süreç hemen toparlan ve yola devam et. Ben çok ara verdim negatif sonuç alınca keşke vermeseydim.Kızlar doktordan dönüyorum negatif çıkmış tutmadı benim transferim çok üzgünüm Kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kesin tuttu gözüyle bakmamak gerekiyormuş 2 saatlik yolu ağlaya ağlaya giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?