Benimde adet olacak gibi ağrılarım olmuştu ağrıdan ağlamıştım pozitif çıktıBugün transferimin 8 günü idrar testi yaptım böyle bı kaç gubdr karın agrim var sabaha karşı arttı resmen adet oldum sokuluyor gibi karnım böyle olan oldumu sanki biseyler kötü gidior gibi
İnsallh pozitiftir kan vermeye korkuyorum 2gun daha beklycem kaç gün sürdü bu agrilarinizBenimde adet olacak gibi ağrılarım olmuştu ağrıdan ağlamıştım pozitif çıktırabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde pozitif gibi
Transferin 16. Günündeyim hala çok ayakta durursam veya sırt üstü yatarsam ağrım oluyor ilaçlar yüzünden dedi doktorumuz yani kullanmaya devam ettikçe olacak benceİnsallh pozitiftir kan vermeye korkuyorum 2gun daha beklycem kaç gün sürdü bu agrilariniz
Anladım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yeterki ağrılara razıyızTransferin 16. Günündeyim hala çok ayakta durursam veya sırt üstü yatarsam ağrım oluyor ilaçlar yüzünden dedi doktorumuz yani kullanmaya devam ettikçe olacak bence
Evet canım dün yapıldı.Ne yaptın canım transfer yapıldımı
Canımmmm misss gibi pozitif benimde 5 ve 6. Günler ağrım olmuştu çift çizgi gözüküyorBugün transferimin 8 günü idrar testi yaptım böyle bı kaç gubdr karın agrim var sabaha karşı arttı resmen adet oldum sokuluyor gibi karnım böyle olan oldumu sanki biseyler kötü gidior gibi
Hadi insallh pozitif durCanımmmm misss gibi pozitif benimde 5 ve 6. Günler ağrım olmuştu çift çizgi gözüküyor
Olmaz korkma içini ferah tut stress yapma komedi dizi film izleHadi insallh pozitif durağrım artınca o kadar korktum ki heralde dedim testinde yanlışlık var olmadı diye insallh öyle olmaz
DeniycemOlmaz korkma içini ferah tut stress yapma komedi dizi film izle
Neden olmasın 3. Gün embriyoları arap atı gibi bi anda atağa geçiyorlar gelsin bebişlerAyyy olabilir mi acaba ki
Merhaba son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor.Selam güzel anne adayları.. son adet tarihine göremi hesaplanıyor bebişin ne kadarlık olduğu yoksa transfer gününe göremi yoksa dondurulma zamanına göremi ?
İnş. NeşemmmNeden olmasın 3. Gün embriyoları arap atı gibi bi anda atağa geçiyorlar gelsin bebişler
Aret hoca bana çarşamba günü yeter artık kurcalama dediİnş. NeşemmmSalı günü bi daha kan veririm sonra vermem artık duramıyorum ne yapayım
Cevabınız için teşekkür ederim.. bu güzel süreçleri en güzel şekilde yaşarsınız inşallah... her anın tadını çıkarın....tek başetmeniz gereken şey yorgunluk olacak.. onun dışında hiçbirini kendinize sorun etmeyin çünkü hiçbir an geri gelmeyecek karnınızdaki şu zamanlardan itibaren her güzel anı not edin ve tadını çıkarın.. zira zaman çok çabuk geçiyor :) 8 aylık anne olarak diyebileceğim tek şey budur. Sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah ..Merhaba son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gözlerim doldu okurkenCevabınız için teşekkür ederim.. bu güzel süreçleri en güzel şekilde yaşarsınız inşallah... her anın tadını çıkarın....tek başetmeniz gereken şey yorgunluk olacak.. onun dışında hiçbirini kendinize sorun etmeyin çünkü hiçbir an geri gelmeyecek karnınızdaki şu zamanlardan itibaren her güzel anı not edin ve tadını çıkarın.. zira zaman çok çabuk geçiyor :) 8 aylık anne olarak diyebileceğim tek şey budur. Sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?