- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
Becerebilir miyim bilmiyorumDoğal kefir mayası bulmaya çalış bulamazsan marketlerde satılıyor maya, 2 litre sütü kaynatıyorum köy sütü sonra soğumaya bırakıyorum süte asla metal kaşık değmeyecek tahta kaşıkla karıştır mutlaka, süt 27 dereceye gelince mayayı koyuyorum ve tahta kaşıkla karıştırıyorum mayayı koymadan önce sütü mutlaka cam sürahi kavanoz gibi bir şeyin içine koy cam içinde mayalıyorum sonrasında ağzını streç film ile kaplıyorum 2 3 kat üstüne bir kaç delik açıyorum karanlık odada 24 ile 36 saat bekletiyorum, süre tamamlanınca kefir taneleri üstte birikiyor plastik bir süzgeçle süzüp taneleri tekrar maya olarak kullancaz hazır suyla yıkayıp cam kavonaza koyup üstünü geçecek kadar hazır su koyup dolaba kaldırıyoruz süzdüğümüz kefiri 4 gün içinde tüketiyoruz
bana da hamile arkadaşlarım özellikle tüketme demişti o yüzden ama doktor dediyse vardır bir bildiği.Yarın tarım krediye gidiyorum o zaman bende somunu sevmeden yiyorum malesef, ton balığında civa olmadığı için tüketiminde sakınca yok tüketebilirsiniz çok araştırdım doktorada danıştım ton balığında sakınca yok ama sizde araştırın
Ayyyy daha bebisimizi görmeden aşık oldum ben ona maşallah teyzosuma ilk bebeğimiz bizim oAy hiç aklıma gelmedi canım çekmekşöyle bi şey benimki
Ay rabbim sırayla ultrason fotosu atmayı nasip etsin hepimizeAyyyy daha bebisimizi görmeden aşık oldum ben ona maşallah teyzosuma ilk bebeğimiz bizim o
Amin canım bizim bebeklerimizin manevi teyzeleri bol olucakAy rabbim sırayla ultrason fotosu atmayı nasip etsin hepimize
Çok üzgünüm sizin nasıldı gerlerinizAsla üzülme benim de bir ara öyle oldu değerim dua et bol bol çok yorma kendini ve strese girme neler hissettiğini çok iyi anlıyorum inşallah düzelecek her şey yoluna girecek
AminBiranda yükselir inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını sıkma canını dua et bol bol
Sizin değerleriniz nedir.benim önce 303,573 bugünde 590 olmuş artış yok gibi 2 gün sonra tekrar kan vermemi şstediMerhaba çok şükür düzene girdi bugün keseyi gördükdoktor da büyük ihtimalle ikiz gebelikmiş birisi tutunamayınca düzensizlik olmuştur dedi
Sağolun ister istemez moral bozuluyor.sizin değerler nasıl artış gösterdiAsla üzülme benim de bir ara öyle oldu değerim dua et bol bol çok yorma kendini ve strese girme neler hissettiğini çok iyi anlıyorum inşallah düzelecek her şey yoluna girecek
Kızlar benim değerim yükselmedi.2 katına çıkmadı 303 tü 573 odu şimdide 590 oldu
canım benim inşallah değerin 2 gün sonra artar. Allahım bu mübarek ramazan ayında seninde yüzünü güldürsün. Duacıyım senin için.Sağolun ister istemez moral bozuluyor.sizin değerler nasıl artış gösterdi
Amin.Sagoluncanım benim inşallah değerin 2 gün sonra artar. Allahım bu mübarek ramazan ayında seninde yüzünü güldürsün. Duacıyım senin için.
Allahın izniyle birşey olmamıştır. Lütfen bunun stresine girip kendinizi ve bebeğinizi olumsuz etkilemeyinArkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün transferin 3. Günü korkup atıldım bişey olmusmudur
İnşallah çok tedirgin oldum rabbime emanetAllahın izniyle birşey olmamıştır. Lütfen bunu stresine girip kendinizi ve bebeğinizi olumsuz etkilemeyin
11 Mart 246Sağolun ister istemez moral bozuluyor.sizin değerler nasıl artış gösterdi
Benimde 4. Gün bunca senedir asla yeltenmeyen kedim camdan atlamak üzereydi ona atıldım ve kalbim çıkacaktı öyle korktum ama çok şükür bişey olmadı boşa strese girmeArkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün transferin 3. Günü korkup atıldım bişey olmusmudur
Kaç haftalık dedi sana canım ben de bugun gittim deAy hiç aklıma gelmedi canım çekmekşöyle bi şey benimki
Evet ya neyse geç olsun güç olmasın diyelimAynı gün transfer olmustuk seninle 5 Mart. Çok geç bir tarihe vermiş seni
ilk testten 4 gün sonra vermemi istedi dr ama bende sabredememiştim 2 gün arayla 3 defa verdim illa o artışı görücezOf çok zor gerçekten sürekli bir belirsizlik bana da başka teste gerek yok dedi ama ben en azından artışı görüp rahatlayım diye eşime söylemedim yarın yine kan vercem
Maşallah ne güzel bir haber grubun ikinci ikiz haberiMerhaba çok şükür düzene girdi bugün keseyi gördükdoktor da büyük ihtimalle ikiz gebelikmiş birisi tutunamayınca düzensizlik olmuştur dedi
Canım inşallah artar değerin öyle olan arkadaşlarda vardı sonradan arttı. Şu mübarek ay vesilesiyle hepimiz dua edelim inşallah bebeğin seninledirSağolun ister istemez moral bozuluyor.sizin değerler nasıl artış gösterdi
Ayy bende 4.gün kafam dağılsın diye eşimle pikniğe gittik yokuş aşağu popomun üstüne bir güzel düştümBenimde 4. Gün bunca senedir asla yeltenmeyen kedim camdan atlamak üzereydi ona atıldım ve kalbim çıkacaktı öyle korktum ama çok şükür bişey olmadı boşa strese girme
Oturdum ağlıyorum. Çok moral bozukluğu11 Mart 246
13 Mart 203
15 Mart 248
17 Mart 463
19 Mart 743
Bak benimkiler böyleydi bugün de keseyi gördük allahtan asla ümidini kesme bol bol dua edelim inşallah senin değerinin arttığını da göreceğiz ama nolur sen moralini yüksek tut her şey Allah’ın elimde ben hep bu şekilde düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?