Iyım canım suan lık bıse yok Corasprın kullanmıcam 3 gun InsaAllah tekrarlamazİyi geceler kızlar pozitiflerimiz çoğalmış cevap yazmadan önce hepsini okumak istedim
merry06 canım nasılsın iyisindir inşallah ilk okudugumda çok üzüldüm sonra kesildiğini okuyunca içim rahatladı
@nesem35 maşallah kız ilk ikiz ve keseyi gören sen oldun darısı bize çok sevindim arkadaşım rabbim sağlıkla evlatlarını size bağışlasın
Aklıma gelmeyen arkadaşlar hakkınızı helal edin hepinizin güzel haberlerinizi duymak nasıl mutlu hissettiriyor anlatamam
Ay sendede gelmıs kaçıncı gunun canımLeke olunca kullanicaksin dedi şimdi bu gün yaptım çok şükür leke dün geldi daha tekrarı olmadı ne kadar yapmam lazım daha soğuk nevale 3 gün 5 gün de demedi illa herşeyi sorcam
Ben heralde bu gidişle nisan grubuna kalcamAy sendede gelmıs kaçıncı gunun canım
Aminnn canım benim inşallahMaşallah canım benim sağlıkla gelsin minnak
Oyyyy amiiiiinnnnnKızlaaaaar biraz önce keseyi gördükdaha 5haftalık dedi doktor haftaya da kalp atışı için çağırdı rabbim sağlıkla kolaylıkla ilerlemeyi hepimize nasip etsin
Cümlemize inşallah yaOyyyy amiiiiinnnnngözün aydın canım
Bende kilodan ziyade sağlıklı olmayı biraz takan biriyimKızlar günaydın size birşey sormak istiyorum ben kafama kiloyu aşırı takan birisi oldum acaba kilom engel olur mu diye . Daha önce hiç gebelik geçirmedim tüpler tıkalı olduğu için oluşmadı transfer içinde hala adet olmayı bekliyorum 5 gün gecikti beklemedeyim . Biraz da bakıyorum bir gebenin günlüğü sayfasına falan 110-98-86 kilolarında hamile kalan hanımlar da olmuşdr kilomla alakalı birşey demiyor hiç demedi de oruçta verdiğim kiloları geri aldım şu an tam 90 kiloyum
Çok şükür canım gözün aydın kese baraj :) barajı geçtin hayırlısıyla <3Kızlaaaaar biraz önce keseyi gördükdaha 5haftalık dedi doktor haftaya da kalp atışı için çağırdı rabbim sağlıkla kolaylıkla ilerlemeyi hepimize nasip etsin
Ben de gideceğim bugün insallah görürümKızlaaaaar biraz önce keseyi gördükdaha 5haftalık dedi doktor haftaya da kalp atışı için çağırdı rabbim sağlıkla kolaylıkla ilerlemeyi hepimize nasip etsin
Ne uzun zamanı kızz adet olunca transfere başlıcamBende kilodan ziyade sağlıklı olmayı biraz takan biriyimAma biliyomusun herşey elimizde Ramazanda verdiğin kiloları geri almış olabilirsin ama önünde bunu telafi etmek için uzunca bir zaman olucak
Tamam gebeliğin başını da sayıyorum benNe uzun zamanı kızz adet olunca transfere başlıcam
Birde canım nasipse ne zaman transferinNe uzun zamanı kızz adet olunca transfere başlıcam
Sıra bi sonraki seviyedeÇok şükür canım gözün aydın kese baraj :) barajı geçtin hayırlısıyla <3
Evet canım tek kese göründüBen de gideceğim bugün insallah görürümtek kese mi göründü sende
Canım merhaba bende miyom vardı miyom ameliyatı yapılırken tüplere bakıldı. Bir tüpüm tamamen kapalı diğeri sızıntı şeklinde açıkmış. Doktor normal yolla çok zor demişti. Zaten bende tüp düşünüyodum. Aralık ayında yumurta toplama işlemi yapıldı 27 tane toplandı 12 si donduruldu. 7 martta da transfer oldum Allahın izniyle şuan pozitif çıktı ve kilom 87 boyunda 1.55. Yani onu kafana takmaKızlar günaydın size birşey sormak istiyorum ben kafama kiloyu aşırı takan birisi oldum acaba kilom engel olur mu diye . Daha önce hiç gebelik geçirmedim tüpler tıkalı olduğu için oluşmadı transfer içinde hala adet olmayı bekliyorum 5 gün gecikti beklemedeyim . Biraz da bakıyorum bir gebenin günlüğü sayfasına falan 110-98-86 kilolarında hamile kalan hanımlar da olmuşdr kilomla alakalı birşey demiyor hiç demedi de oruçta verdiğim kiloları geri aldım şu an tam 90 kiloyum
Ben de geçen gün fıstık ezmesi aldım canım çekmişti sipariş bi geldi meğerse şekersizmişTamam gebeliğin başını da sayıyorum ben
Her türlü verirsin hiç merak etme
bizim toplumda aman sen iki canlısın muhabbeti varya, o muhabbete hiç dahil olma yeter1 martta transfer oldum şuan 5 haftalığım canım tatlı istiyor ama tutuyorum kendimi. 2 cevizln üstüne bal damlattım nefsimi öyle köreltiyorum
Zayıflamak istedim ama beceremedim yaşta 35 olunca artık bekleme Dilek hamile kalınca dikkat edersin dedim sağlıklı besleniriz. Herkes onlarca kilo alıcak diye bişe yok hamileyken. Biz sadece ekstra dikkat etmek zorundayızCanım merhaba bende miyom vardı miyom ameliyatı yapılırken tüplere bakıldı. Bir tüpüm tamamen kapalı diğeri sızıntı şeklinde açıkmış. Doktor normal yolla çok zor demişti. Zaten bende tüp düşünüyodum. Aralık ayında yumurta toplama işlemi yapıldı 27 tane toplandı 12 si donduruldu. 7 martta da transfer oldum Allahın izniyle şuan pozitif çıktı ve kilom 87 boyunda 1.55. Yani onu kafana takma
Kıyamam ya o da şekersiz mi çıktıBen de geçen gün fıstık ezmesi aldım canım çekmişti sipariş bi geldi meğerse şekersizmişbi kaşık aldım yiyemedim nefsim köreldi hemencecik
Kızlar benim göğüs hassasiyetim eskisi kadar yok. Sizin nasıl pozitifi gördükten sonraCümlemize inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?