- 1 Şubat 2024
- 173
- 170
- 30
Eveet gözün aydın olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin canımBugün tekrar yaptım hamilemeyim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet gözün aydın olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin canımBugün tekrar yaptım hamilemeyim kızlar
Hayırlı olsun benimde 7. Gün böyle 2 çizgi oldu dünde betam çıktı çok uykum var sizede oluyormuBugün tekrar yaptım hamilemeyim kızlar
Bugün bolca positiv sonuçlar var çok güzelKızlar ben beta verdim dün sonucum 276 çıktı transferin 8. Günüydü
Fazlasıyla pozitifBugün tekrar yaptım hamilemeyim kızlar
Tebriklerrrrr sağlıklı al kucağına inşallahARKADAŞLAR SONUCUM CIKTI 97 HAMİLEYİMM
Aminn eveeet öyle dayanamayıp test yapanlarda bugün rabbim kalanlarada pozitif haberler sldırsın inşallahBugün bolca positiv sonuçlar var çok güzel
Sana da hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirir sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah rabbim bekleyenlere bize de nasip etsin inşallah
Amiinn inşallahAminn eveeet öyle dayanamayıp test yapanlarda bugün rabbim kalanlarada pozitif haberler sldırsın inşallah
Kaçıncı gündü transferinizin ?Çıktıı canım Cok sukur hamıleyım 97
İnşaAllah saglıklıda ılerler Rabbıme sukur olsun
Ben de 28 şubatta transfer oldum doktor 10 gün sonra kese için çağırdı beklemek çok zor haftaya perşembe için randevu aldım bi kaç gün erkene yine de ama ben de belirti yok bu beni korkutuyor Bi tek gögüsleeim dolgun ve sıkınca ağrıyor başka da normal her şey 14. Güne kadar vardı sonra kesildi her şey sizde ne durumda Bi şey mi oldu diye korkuyorumTransfer tarihiniz hangi gün 6+1 i son adet gününüze göre mi hesapladınız bende 26 şubatta transfer oldum 12. Gün 894 15. Gün 2863 geldi beta değerlerim 15. Gün keseyi de gördük çok şükğr 25 mart kalp atımı için gideceğim sizinde inşallah hayırlısıyla kese ve kalp atışınızı öğreniriz buradan
Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oldu soğuk soğuk böyle adet gibi hala da ara ara oluyor birde çok akıntım oldu fitilden sanıyordum ama arada açık kahvede geldi 2 kere akıntım çok uykum var kendimi yorgun hissediyorum bukadarAmiinn inşallah
Senin belirtilerin nelerdi yazarmısın çok sevinirim
Bence seninleler3 4 dakika içinde oldu sizce varmı yani benimle mi sizce bebeklerim daha belirgin olması gerekmezmiydi
Sağlıkla büyüsün inşallah çok sevindim merry gerisi bekleyen herkese inşallahARKADAŞLAR SONUCUM CIKTI 97 HAMİLEYİMM
Çook sevindimm canım.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahARKADAŞLAR SONUCUM CIKTI 97 HAMİLEYİMM
ayyy mutlu haberler peş peşe geliyor. Anneleğin hayırlı olsunKızlar ben beta verdim dün sonucum 276 çıktı transferin 8. Günüydü
Teşekkür ederiiimayyy mutlu haberler peş peşe geliyor. Anneleğin hayırlı olsun
Benim hiç akıntım yok Buda kötü belirti mi acaba fitil kullanmiyorum ben hap olarak yazdı dontorum. Yoksa bende de mide bulantısı kusma kasık ağrım var iki taraflı.Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oldu soğuk soğuk böyle adet gibi hala da ara ara oluyor birde çok akıntım oldu fitilden sanıyordum ama arada açık kahvede geldi 2 kere akıntım çok uykum var kendimi yorgun hissediyorum bukadar
bugün kaçıncı günün pekiBenim hiç akıntım yok Buda kötü belirti mi acaba fitil kullanmiyorum ben hap olarak yazdı dontorum. Yoksa bende de mide bulantısı kusma kasık ağrım var iki taraflı.
Çarşamba sabah Transfer oldum yani +3bugün kaçıncı günün peki