2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sen kiralikmissin iyi bari beni çoktan satın aldılar.......

Canım dikilse de tutmayacak bir yara kendisi nasıl kaynasın ben anlam veremiyorum ebelerin/doktorların bu dediklerine. Ayrıca kendisi kaynayacak olsa bu bahsettiğim tanıdığımında yıllar içinde kaynardı değil mi ama kaynamamış. Canım bildiğim kadarıyla ikinci doğumunda kesip tekrar dikmişler aynı yeri, zaten hastanede ebede bana öyle söylemişti yani kesip tekrar dikilir dedi.
Eğer tekrardan doğum yapmayı düşünüyorsan ve bu durum senin psikolojini etkilemeyecekse bırak öyle kalsın doğumda dikilir.
Sen özele mi gittin?

Benim de o şekilde 2 tane velim var gerçekten çok güzel bağlar kuruluyor bazen ne güzel sen de iyisine denk gelmişsin ki hala sürüyor iletişiminiz

Benimkide inek diyor sütçü diyor asla kadın gibi hissetmiyorum tamamen inek gibiyim şuan

Hahaha çok tatlısın kız olsun sen çok güzel anlamlar katmışsın benim fesatlığım o
Yok kız iyiki dedinben bebişimle konuşurken kimseyi gözüm görmüyor bazen öyle bir konuşuyorumki sanki o da benimle konuşur gibi konuşuyorumeşim diyor sen ne anlatıyorsun

Yok kız iyiki dedinben bebişimle konuşurken kimseyi gözüm görmüyor bazen öyle bir konuşuyorumki sanki o da benimle konuşur gibi konuşuyorumeşim diyor sen ne anlatıyorsun
Ne kadar güzel o da aşk dolu olur sana kesin benim de içim içime sığmıyor severken Allah isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş gerçekten

Aslı keşke yakın olsaydıkkkk, atlasla alyayı yan koyardık onlar ağlar biz delirirdik, bizim ağlama saatleri başladı mesela, ciddi terör estiriyor bu bebe ya evde
Hahah kız Elele tutuşup atlardik camdan bizim sipada hala uyumadı sadece 15-20 dk yalandan uyur gibi yapıyor sonra ağlayarak uyanıyor sabah 5 ten beri böyle

Ayy bende bende sabah 5 ten beri ayaktayım artık uykusuzluk ve vücut yorgunluğu bitik haldeyim ooo helal kizz devam böyle benim eşimde depooo gell kız açıktı diyor

Hahaha kız insanlar senin iki dilde şarkı söylemene değil kukuşum kısmına gülmüştür deme sen bacım onu

Ne kadar güzel o da aşk dolu olur sana kesin benim de içim içime sığmıyor severken Allah isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş gerçekten
Amin canım AminBazen böyle severken duyğusal oluyorum iyiki geldi diye hayatıma doktor doktor gezdiğim günler aklıma geliyor şükür verene diyorumve iyiki şimdi anne oldum 20 yaşlarda anne olsaydım bu kadar sabırlı sevgi dolu olmazdım cocuğuma o zaman hep çalışmaktı aklımda çocuk evlenmek bana göre diğildi

Ay bende Cook zor hamile kalıyorum eşimde o yöntemle diyor ben korkuyorum
Canım ben gittim bugün doktorum bir yıl bekle çocuk büyüsün denemeye başla dedi henüz çok emin olmamakla beraber devam edicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Valla iyi cesaret daha çok küçükler büyüyüp bebekliğini özlersem gebelik düşünürüm ben öyle canım yandı bu sefer ,
Tabiki daha çok erken kıyamam oğluma ben ama bir kızımda olursa bu dünyada gam yemem 2 yaş olsa aralarında ne güzel olur nasip kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…