Ay hiç sorma cidden bugün sabrım taşmak üzereydi eşim gelsin diye dört gözle yolunu gözledim :/
Benimde başım döndü bir ara evde bayılıcam sandım koşturmaktan ya nasıl anlıyorlar tam uyutuyorum wc ye gitmek için kalkacağım kucağımda da değiller onlar yatakta ben yerdeyim kalkıyorum odadan çıkıyorum saniyesinde çığlığı basıyor ya şaka yapmıyorum tek gözü açık uyuyor resmen beni gözetliyor çığlık atan kızım ciddiyim ara ara gözümü açıp irkiliyor bana bakıyor geri kapatıyor gözünü şaka gibi nasıl hissediyor orada olmadığımı travma yaşadın istemiyorum ağladığı an yanında bitiyorum konuşmaya çalışıyorum illa kucağıma gelecek bi sesimi bastırırcasına çığlık atıyor. Ya biberon yıkamaya gidicem gidemiyorum ee bir bebek olsa alır kucağıma giderim bu sefer diğeri peşimden bana bakıyor ay kıyamam beni bıraktın burada der gibi bu sefer gidemiyorum ikisini ayırmak gibi geliyor bana kıyamıyorum. Şu çığlık nereden çıktı bilmiyorum nasıl çözdü bu çığlık işini ben napıcam mama hazırlamama müsade etmiyor asla gece neyse eşim oyalıyor ben hazırlayana kadar da o yokken gündüzleri napıcam böyle bilmiyorum
diyorum 10 dk onalr uynamadan erkenden hazırlayayım saniyesinde ben odadan çıkınca gözünü açıp ağlıyor mümkün değil. Ay bilmiyorum cidden bir de üstüne annem arıyor kv arıyor zırt pırt telefonum çalıyor bir de niye açmadım diye trip yiyorum bugün cidden delirdim ve çok doldum. En son patladım anneme ya ben 2 çocuğa tek bakıyorum ha hani nasıl açabilirim telefonu Allah aşkına dedim işim var diyip kapattım sinirden.. sonra eşimi aramış canımı sıkkın ne oldu diye. Ya bi sor kızım nasılsın? İyi misin? Yok yok yok