- 25 Şubat 2011
- 6.290
- 7.146
Cnm bzde çıkmadık, 40ında bıle nereye gtcez bılmıyorum gıtcek kımse yok yarın 1.ay saglık ocagı aşımız varCanım ne kadarlık oldunuz peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bzde çıkmadık, 40ında bıle nereye gtcez bılmıyorum gıtcek kımse yok yarın 1.ay saglık ocagı aşımız varCanım ne kadarlık oldunuz peki
ben çıkarıyorum canım parka gidiyoruz bahçede dolaşıyoruz floryada ormana gittik dolaştık :) biz de 40 yoktur gelenek olarakKızlar kanguru öneriniz var mı ? Birde 40 dolmadan bebeği dışarı çıkardınız mı? Hastane kontrolleri dışında
Bende sma kullanıyorum canım, aynen bizede biberon iyi geldi. Sma sindirimi daha kolaymış
Bizde sma kullanıyoruz bir sknti yaşamadıkBende sma kullanıyorum canım, aynen bizede biberon iyi geldi. Sma sindirimi daha kolaymış
valla pahalı ama en azından aksam prima premium -daha iyisi harmonie süper- kullan canım saat 12 de değiştir 8 de bile yenilesen asla pişik olmuyor kaka hariç pahalı bezlerde çişte pişik olma zor oluyor gündüz de istediğinHangi bez taşırıyordu sizde?bende 2 defa sleepy taşırmış gözüm korkmuş ondan sık sık değişiyorum bitene kadar kullanıcam sonra Molfix denicem bende.2 tane krem yazdı bize doktor günde 4 defa 1 hafta kullanın dedi çok şükür hemen etkisini gördük ama mesela gece hiç uyumadığım için sabah bezini değiştim sonra 4 saat değişemedim uyudum azcık bir baktım doldurmuş çişle ve kızarmış şimdilik bezden olduğunu düşünüyorum umarım Molfix iyi gelir
Ben leke olan kısmı ıslatıp beyaz sabunla çitiliyorum kaka lekesi bile kalmıyo sonra o lekeye çıkarıcıyı da sıkıp biraz daha çitileyip atıyorum makineyeKızlar ben bu siveno çamaşır deterjanından hiç memnun kalmadım yaaa hiç lekeleri çıkarmıyor, baby me' nin leke çıkarıcısini aldım o güzel ama bu sefer Dalinin çamaşır deterjanıni aldım kullanan var mı Dalin ? Pek de içime sinmedi ama..
Aslı benimde sağ memem öyle oldu hatta koltuk altı dokuma yükselmiş meme dokusu çok zordu düzenli sağım ve ıslak havluyu ütüyle ısıtıp göğsüme koydum dişli tarakla göğsümü aşağı doğru taradım bastırarak yukardan uca doğru o çok rahatlattıKızlar herşey üst üste geldi sağ memem sanırım mastit oldu çok acıyor orta kısmı ateşim 38, banyo ettim masaj yaptım ama hala ateşim 38 bide saginca süt gelmiyor 20 CC anca çıktı antibiyotik almadan geçmez dimi
Kaç dakika sagiyorsun ben mastit olan göğsümu 25 dk sagip sagarken masaj yapıyorum o şekilde boşaltıyormSaol kuzum benim ısin kötü tarafı sağma makinesi ile çıkmıyor süt tikanmis orası gelmiyor süt 20 CC zar zor sagdim
ah bacım o kadar iyi anlıyorum ki seni benim iki meme de Mastit oldu ben de masaj duş emzirme derken geçer diye gitmedim kaç gün doktora 6 gün sabah akşam iğne vuruldum şu an ağızdan antibiyotik kullanıyorum mecbur biberon verdim kendimi sağıp duruyorum doktor 3 saate bırakma sağ kendini tamamen boşalt dedi inan daha bir kaç gündür rahatım emzirirken cehennem azabı çektim resmen çok korktum stresleniyorum duramıyorum emziremeyeceğim diye çok şükür geçti şu an hem emziriyorum hem biberonla veriyorum sütü gece uyanmalarında eşime satıyorum biberonla o besliyor ben kendimi sağıyorum onlar da uyumuş oluyor daha rahat ettim inş kısa sürede kurtulursun bol bol masaj yap sağ kendiniSaol kuzum benim ısin kötü tarafı sağma makinesi ile çıkmıyor süt tikanmis orası gelmiyor süt 20 CC zar zor sagdim
Duru granül kullanıyorum sadece bir kıyafette süt lekesini geçirmedi onun dışında kaka vs hiç iz bırakmıyor çok memnun kaldımKızlar ben bu siveno çamaşır deterjanından hiç memnun kalmadım yaaa hiç lekeleri çıkarmıyor, baby me' nin leke çıkarıcısini aldım o güzel ama bu sefer Dalinin çamaşır deterjanıni aldım kullanan var mı Dalin ? Pek de içime sinmedi ama..
Aynen bitsin değişirim bende çünkü zor her bez değişince kurutmak krem etmek vaktim olmuyor mesela bu gün gece uyumadiğim için bitmiş durumdayım kremi bile 1 defa sürdümvalla pahalı ama en azından aksam prima premium -daha iyisi harmonie süper- kullan canım saat 12 de değiştir 8 de bile yenilesen asla pişik olmuyor kaka hariç pahalı bezlerde çişte pişik olma zor oluyor gündüz de istediğin
Maske tak canım birde süt emiyor bebişin bağışıklığı güclü korkmaKızlar ben grip oluyorum ne yapacağım çok panik oldum, ya Atlasa geçerse
canım eczaneden aldı eşim depolarda var getirtirler yoksa daKızlar SMA comfort nereden alınıyor bulamadım eczanelerde
Canım bende mastit oldum ateşim 40 dereceye çıktı 2 gün perişan oldum antibiyotik kullanınca ve bebeği sürekli emzirince geçti şükür şuan iyiyim elhamdülillahKızlar herşey üst üste geldi sağ memem sanırım mastit oldu çok acıyor orta kısmı ateşim 38, banyo ettim masaj yaptım ama hala ateşim 38 bide saginca süt gelmiyor 20 CC anca çıktı antibiyotik almadan geçmez dimi