Gecen ay 7900 du şuan 8000 ayda 100 grm almis saglik ocağı persentil tablosunun alt sınırında dedi daha doktora gidemedik
Ek gidayi veremiyorum ondan kafama takiliyor sevdiremedim bir türlüDaha yeni 9 ay olucak 8 kilo iyi ama sadece az almış ve ben sağlık ocağın ölçümlerine asla inanmıyorum hep yalnış dediler boyuda uzunsa ondanda ola bilir kilonun az çıkması
Benim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işiEk gidayi veremiyorum ondan kafama takiliyor sevdiremedim bir türlüevet sağlık ocagi boyu filan fazla olcuyor doktora gittigimizde daha kisa cikmisti
Deneyeceğim umarim sevdirebilirimBenim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işi
Bende aynıyım kuzum bir videoya denk geldim onu izlediğimden beri bebeğime sırtımı dönüp yatamıyorum korkudan sadece ona dönerek uyuyabiliyorum yanımdan ayıramıyorumKızlar Antalya tarafında ikidir deprem oluyor. Çok korkuyorum. Yaşadığım yerde binalar hep 9-12 katlı. Ben de 8. Kattayım. Bişey olsa napıcam. Düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum .
Bizim ek gıda kötü gidiyor yediremiyorum 200 gr almış geçen aydan beriKızlarrrr bebekleriniz 9.ayda kaç kilo aldı ?
Anne sütü mü mama mı alıyor canım, kaç kilo? Ya bizimde öyle bir ay hiç kilo almadı, ama doktorunuz 200 gram için ne diyor ?Bizim ek gıda kötü gidiyor yediremiyorum 200 gr almış geçen aydan beri
Mama içiyor 9 buçuk kilo Saglik ocağında bakıldı. cumartesi kendi doktorumuza gidicez bakalım sizin kaç kilo hiç almamış mı bu ayAnne sütü mü mama mı alıyor canım, kaç kilo? Ya bizimde öyle bir ay hiç kilo almadı, ama doktorunuz 200 gram için ne diyor ?
Aslında kilosu Baya iyi kaç aylık bizim geçen hiç almadı. Bu ay daha gitmedik haftaya gideceğiz ama bence çok almadı.Mama içiyor 9 buçuk kilo Saglik ocağında bakıldı. cumartesi kendi doktorumuza gidicez bakalım sizin kaç kilo hiç almamış mı bu ay
7sinde 9 aylık olacak hiç almayınca doktor bisey demiyor mu şunu yap falan diyeAslında kilosu Baya iyi kaç aylık bizim geçen hiç almadı. Bu ay daha gitmedik haftaya gideceğiz ama bence çok almadı.
Normal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor7sinde 9 aylık olacak hiç almayınca doktor bisey demiyor mu şunu yap falan diye
Uyumadan önce 120cc yapıyorum 4 kere alıyor yani günde azalttım baya bi kere hiç vermemeyi denedim acıkırsa yer diye ama yokNormal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor
400gram aldıKızlarrrr bebekleriniz 9.ayda kaç kilo aldı ?
Bence mama alımı iyi doktor ama 500 cc günlük toplamda. Asla geçme dedi, 9 ayda ana öğün ek gıda isterse mama ver dediUyumadan önce 120cc yapıyorum 4 kere alıyor yani günde azalttım baya bi kere hiç vermemeyi denedim acıkırsa yer diye ama yok
Canım iyi almış neler yapıyorsun ?400gram aldı
Canım hem mama hem ek gıda hem anne sütü alıyoruz.Canım iyi almış neler yapıyorsun ?
Canım mama hangisini veriyorsun? Ek gıda nasıl veriyorsunCanım hem mama hem ek gıda hem anne sütü alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?