Çok geçmiş olsunKızlar 2. Gün önce bende bir kürtaj geçirdim ilk gebeliğimdi çok zor bi durum tekrar bende yeniden istiyorum
Bende dokuz gün önce kalp atışı durmasından kürtaj oldum ilk gebeliğimdi rabbim hepimizin bedenine ve ruhuna acil şifalar versin
Ya tekrar olursa korkusu çok kötüÇok geçmiş olsunilk gebeliklerde düşük oranı çok fazla malesef. Umarım en kısa sürede tekrar yaşarız o duyguyu
Siz ekim annelerindeydiniz hatırladımYa tekrar olursa korkusu çok kötü
evet ekim annelerinde neşeli neşeli konuşurken buralara geldik çok üzücü ..Siz ekim annelerindeydiniz hatırladımBende de başlarda çok vardı o korku. Ara versem mi vermesem mi tekrar olursa neler yaşarım diye çok düşündüm. Ama bu kontrolcülüğü bırakmak gerekiyor. Tekrar olacaksa olacak yapılacak bir şey yok diyip kafamı rahatlattım ben.
Kürtajdan sonra çok geçmeden hamile kalan çok insan duydum. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben2.aşılamamda gebe kalmıştım 1 bucuk yılda tam malesef 8+6 bebeğimin kalbi durdu 24 ocak kürtaj oldum bu ay korunmuyorum adetim 33.gününde oldu bakalım aşılamayla oldugu için doğal yolla nasip edermi rabbim bilmiyorum
doğal yolla olsa umudum olurdu ama bilmiyorum rabbime bıraktımKürtajdan sonra çok geçmeden hamile kalan çok insan duydum. Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben
Benim öyle sunan satıdayımkızlar kürtaj sonra kanama sırayla
kırımızı , bordo, kahve lekelenme ve sarı sıvı akıntı gibi şeklinde gelmesi normal mi ?
evet bende 2 gündür sapsarı kahvelik gitti , koyu sarıBenim öyle sunan satıdayım
size ne yeni bir gebelik için ne kadar beklemenizi söyledi doktorunuzBenim öyle sunan satıdayım
İki ay dedi ama cuma kontrolüm var tekrar soracağım ama vücut tekrar toparlansın eksi bi durum olmasın diye ben kesinlikle beklerim acele etmemsize ne yeni bir gebelik için ne kadar beklemenizi söyledi doktorunuz
banada 2 adet dedi bende kesinlikle bekleyeceğim , tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimalini arttıracak bir şey yapmak istememİki ay dedi ama cuma kontrolüm var tekrar soracağım ama vücut tekrar toparlansın eksi bi durum olmasın diye ben kesinlikle beklerim acele etmem
benimde kontrolüm yarın 7-8. gün olacak , geçen hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece olmuştu kürtajİki ay dedi ama cuma kontrolüm var tekrar soracağım ama vücut tekrar toparlansın eksi bi durum olmasın diye ben kesinlikle beklerim acele etmem
size ilaç vermiş miydi sormuş olabilirim daha önce :) kafam çok allak bullak ne yaptığımı bilmiyorumİki ay dedi ama cuma kontrolüm var tekrar soracağım ama vücut tekrar toparlansın eksi bi durum olmasın diye ben kesinlikle beklerim acele etmem
Geri gideriz o gruplara sen merak etme Allah vermeyecek mi bunu daha önce de verdi yine verir biz sağlıklı olalım da allahın vermediği şeylerdeki mucizeler bizi kurtaracakikimizde ekim grubundan buralara geldik
Yengem yaşadı beklemedi tekrar boş gebelik geçirdi yine kürtaj vs yani bekleyelim iki adet nedir hem bizlerde yenileniriz tazeleniriz takviyelerimizi alırız çoook daha iyi başlarız yine o sürecebanada 2 adet dedi bende kesinlikle bekleyeceğim , tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimalini arttıracak bir şey yapmak istemem