Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde bugün 7. Günüm bazıları idrar testi yapmış benim günümde silik çizgi çıkmış 22 sinde kan vermem lazım ama bekleyemiyorum ama tek çizgi görürsem de kötü olucam biliyorum çok zorr rabbim hiç birimizin elini boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllahBen 4 kasimda asilama oldum. Hepimiz icin hayirlisi insallah
2 gün arayla tekrar kan verMerhaba ben bugün aşılamanın 15. Günü test verdim hcg 16 çıktı çok düşük değil mi
Benimde ilk 2 günüm de kasık ağrım olmuştu normal o canım 3 güne kalmıyo o batma hissi falanMerhaba kızlar bende bugün aşılama yaptırım ama doktor bana çoklu gebelik riski ve OHSS ye karşı kağıt imzalattı. Gonal f ve letu kullandım 1 hafta içerisinde 3 mm den yumurtlarım 17/16/19 mm kadar arttı ve çok oldu. Sizde böyle birşey oldu mu bu durum normal mi ? Birde aşılamadan sonra sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor sızı şeklinde değil bildiğin hafifin bir tık üstü ağrılar buda normal mi?
Çok sağol canım dediğin gibi hafiflemeye başladı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde ilk 2 günüm de kasık ağrım olmuştu normal o canım 3 güne kalmıyo o batma hissi falan
Test verdinmi canımBen 4 kasimda asilama oldum. Hepimiz icin hayirlisi insallah
Hanımlar doktor bana aşılamadan sonra progestan filan vermedi.sordum gerek yok dedi.ama çoğu kişi kullanmis kafam karıştı.
Her doktorun işleyişi farklı oluyor sanırım benimki verdi sabah 1 gece yatmadan önce 2 tane kullanıyorumHanımlar doktor bana aşılamadan sonra progestan filan vermedi.sordum gerek yok dedi.ama çoğu kişi kullanmis kafam karıştı.
Daha önce 2 kimyasalın oldu birde 8 haftada kürtaj tutunma için veriyorlarmış acaba kullansam sorun olur mu?Her doktorun işleyişi farklı oluyor sanırım benimki verdi sabah 1 gece yatmadan önce 2 tane kullanıyorum
Bence doktorunuza danışınDaha önce 2 kimyasalın oldu birde 8 haftada kürtaj tutunma için veriyorlarmış acaba kullansam sorun olur mu?
Bebeğim bana da geldi o normal bence çoğu kişide 2 gün öyle bi sıvı geliyo zaten korkma dua et bol bol bende cuma günü test vericem inşallah burdan güzel haberler veririm sizeeMerhaba kızlar dun asilamam oldu yazmıştım zaten.bugun yumurtlama akıntısı gibi sıvı geldi ama kırmızı.daha önce başına gelen oldu mu?
Doktorum sağolsun yetişti imdadıma hemen yazdı korkma olabilir dedi. Rabbim gayretimizi rahmetlendirsin inşallah bu ay gözümüz aydın olsun cümleten çok dua ediyorum şuan benim gibi isteyen dileyen cümle kullarına nasip etsin sağlıkla sıhhatle kolaylıkla rabbim. Birkere sordum doktora asistan araciligi ile oda gerek yok dedi ama progestan kullanımı hala kafama takılıyor. şimdi numarasını verdi bana sormayada cekiniyorum su istimal etmemek adına kadını rahatsız etmek istemiyorum ama çoğu kişiye progestan verilmiş bana vermedi.kafama göre kullanmak da içime sinmiyor.rahim kalınlaşması ile bebeğin tutunmasini sağlıyormus aşılamadan 3 gün önce rahim kalınlığı için 7 kusurlu bir rakam söyledi acaba rahim kalinligini normal gördüğü için mi vermedi. Elimde hazır duruyor ama kullanmaya cesaret edemiyorumBebeğim bana da geldi o normal bence çoğu kişide 2 gün öyle bi sıvı geliyo zaten korkma dua et bol bol bende cuma günü test vericem inşallah burdan güzel haberler veririm sizee