2024 Kasım aşılama

Ben 4 kasimda asilama oldum. Hepimiz icin hayirlisi insallah
Merhaba benimde bugün 7. Günüm bazıları idrar testi yapmış benim günümde silik çizgi çıkmış 22 sinde kan vermem lazım ama bekleyemiyorum ama tek çizgi görürsem de kötü olucam biliyorum çok zorr rabbim hiç birimizin elini boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah🎀

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende bugün aşılama yaptırım ama doktor bana çoklu gebelik riski ve OHSS ye karşı kağıt imzalattı. Gonal f ve letu kullandım 1 hafta içerisinde 3 mm den yumurtlarım 17/16/19 mm kadar arttı ve çok oldu. Sizde böyle birşey oldu mu bu durum normal mi ? Birde aşılamadan sonra sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor sızı şeklinde değil bildiğin hafifin bir tık üstü ağrılar buda normal mi?

Merhaba kızlar bende bugün aşılama yaptırım ama doktor bana çoklu gebelik riski ve OHSS ye karşı kağıt imzalattı. Gonal f ve letu kullandım 1 hafta içerisinde 3 mm den yumurtlarım 17/16/19 mm kadar arttı ve çok oldu. Sizde böyle birşey oldu mu bu durum normal mi ? Birde aşılamadan sonra sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor sızı şeklinde değil bildiğin hafifin bir tık üstü ağrılar buda normal mi?
Benimde ilk 2 günüm de kasık ağrım olmuştu normal o canım 3 güne kalmıyo o batma hissi falan

X