• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnsallah gebelik vardır çünkü ben sizinkinde de gördüm çift çizgiyi, yarın farklı testler alacağım Noel kapanması yaşanmadan sizde yazın lütfen test yaparsanız 🥹🥰
Tamam yazıcam mutlaka umarım vardır pek ümidim kalmadı ama nasip artık 🥰 evet bende o yüzden Amazon’dan yarını seçip öyle verdim sipariş yoksa haftaya anca gelirdi malum bu ara da Frohe Weihnachten🥰

O değişiyor sanırım kişiye göre benim bi gün öncesi düşüyordu daha önce baktığım da

17 Aralık bat gününmüş canım. Kaset test mi erken gebelik testi mi yapmıştın benim de bat yarın ama kaset testte aşırı silik bi çizgi var onuda shoplayınca anca görebiliyorum
Sağol canım cevap verdiğin için🥰

kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var benimde , adetin 2. veya 3. günüydü tathliller yapıldı
garip bir değer var mı anlayamıyorum hiç biri kırmızı referans dışı değil ama emin olamadım

FolatSerum/Plazma) 11.27

Total Testosteron 0.22

Total HCGSerum/Plazma) 2.63

TSH 2.06

Prolaktin 15.28

Serbest T4 13.2

Follikül stimülan hormonFSH) 4.24

EstradiolE2)Serum/Plazma) 47.26

Lüteinizan hormonLH) 4.31

IgE 23.1

Yarin sabah negatif cikmazsa ben de atcam😂 insallah burayi pozitiflere bogarizz. Ama seninki net gordum ben ya
böyle çiktı gözle daha net, muhtemelen benim yumurtlamam farklı bir günde oldu bilemiyorum yarın bakıcam koyullaçma var mı diye, ama bu gün ateşim düşdü, adet ağrım var normalden daha çok ya da tutunmadı bilemiyorum yarın ki koyuluktan belli olucak

Eklentiler

• IMG_0423.JPG
    IMG_0423.JPG
    48,3 KB · Görüntüleme: 45
böyle çiktı gözle daha net, muhtemelen benim yumurtlamam farklı bir günde oldu bilemiyorum yarın bakıcam koyullaçma var mı diye, ama bu gün ateşim düşdü, adet ağrım var normalden daha çok ya da tutunmadı bilemiyorum yarın ki koyuluktan belli olucak
Şuan burda baya gorunuypr çizgi biraz daha bekleyıp kan ver en ıyısı kuzum

Eklentiler

• IMG_8905.jpeg
    IMG_8905.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 42
kızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
17 gündür ısı yüksek seyrediyor Bence gebelik var ısıya göre 😍😍

normal şartlarda 3 gün var adete ama yumurtlama tam olarak hangi gün oldu bilemedim
Canım merhaba senin yumurtlaman olduğu 17 gün olmuş ısına göre artı eksi takvimler yanılabiliyor tabii ki ama bence hamilesin 17 gün yüksek seyreden ısı gebeliği gösterir

17 gündür ısı yüksek seyrediyor Bence gebelik var ısıya göre 😍😍
Canım merhaba senin yumurtlaman olduğu 17 gün olmuş ısına göre artı eksi takvimler yanılabiliyor tabii ki ama bence hamilesin 17 gün yüksek seyreden ısı gebeliği gösterir
bu gün düşmüş ateş, ama bazen düşüp yeniden yüksele bilir diye okumuştum bilemiyorum zaten bu gün yarın belli olur, ama muhtemelen benim yumurtlamam bir az geç oldu, çünki 17 gün önce olsaydı daha koyu çıkması lazımdı

Bu testleri görmeden ateşine göre gebe olduğunu anlamıştım düştü derken ne kadar düştü ateşin umarım kimyasal değildir Ben de çizgiyi çok net görüyorum 🤲🏼

Back