2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aaa aynen canım benim 9 gün falan oldu yumurtlamadan sonra inşallah vardır o zaman ya ben umudu kesmiştim açıkçası
Yok kuzum kesme kesme kırmızıları görene kadar umut var lekelenme olmuştur benimde oldu kahverengi akıntı 7-8 günlerde

Kızlar bende ovu testinde 9 aralıkta baya koyuydu pik gibi olmasada akıntıda coktu. 10 aralıkta daha silikti.
Ben ne zaman test yapcam bde erken testmi elimde 2-3 tane kaset test var
Belirti hiç yok

Kızlar bende ovu testinde 9 aralıkta baya koyuydu pik gibi olmasada akıntıda coktu. 10 aralıkta daha silikti.
Ben ne zaman test yapcam bde erken testmi elimde 2-3 tane kaset test var
Belirti hiç yok
Benimde 9 Aralık'ta yumurtlama oldu sanki ogece agrim vardi ertesi gune siliklesti ama asiri koyu kirmiziyu göremedim test te azdi yumurtlama olmadimi acaba. Eger bu ay olmazsa dr da takip ettirecem bakalım

Kızlar miratech erken gebelik testi nasıl bugün çarşıda işim wardı inmişken aldım cuma günü yapcam ilkini bat 25 Aralık olmazsa diğerini de 2 3 gün kala yapcam

Benimde 9 Aralık'ta yumurtlama oldu sanki ogece agrim vardi ertesi gune siliklesti ama asiri koyu kirmiziyu göremedim test te azdi yumurtlama olmadimi acaba. Eger bu ay olmazsa dr da takip ettirecem bakalım
Ne zaman test yapalım
Belirti varmı bende hiçbişe yok sivilce var regl mi olcam acaba ya

estadurullah kuzum şaştın kaldın demi inşAllah canım inşAllah en hayırlı vakitte

kesinlikle. acaba geç döllenme mi öyle mi böyle mi kafayı yiyorsun
hatta ben ilk kahverengi lekeyi acaba yerleşmemi demiştim sökülünce rahatladım
gerçekten regl olmakta nimet
Aynen öyle canım inşallah kimyasal gebelik den dolayı bu düzensizlik devam etmezde zamanında olurum hep

Ay canım inşallah hoşgeldin
Beni de yazar mısınız 30 kasım adet oldum 31 Aralık beklenen tarih

Merhaba, Sat: 14 kasım Bat:12 aralık, gecikmenin 4. Günü, gebelik testim pozitif geldi.

Merhaba benı günceller misiniz sat 18 Aralık bat 16 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…