2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da

Canm hakkında hayırlısı olsun da bı sağlık problemim yoksa eğer üzülmene gerek yok daha çok yeniyiz bende dahil ki eğer sağlık sorunun varsa bile yine üzülme herşey çok gelişti vardır bı tedavisi Allah'ın izniyle yakında müjdeli haberi alırsın inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin Kaç yaşındasın

25 yaşındayım

Kurumuş hali bu şekilde canım
Cok hafifte olsa bi silik çizgi görüyorum ben ilk hali nasıldı bilmiyorum belli bir süreden sonra görünene aldanmayın diyolar ama sen çıplak gözle görüyosan eğer bı iki gün sonra daha da belirginleşir bence hem kaset test en zor gözüken bildiğim kadarıyla erken gebelik te testinde daha belirgin çıkar belki çok hevesliyiz ya günde geçmiyo

Canım ben geçen ay albi ile öğrendim gebeliğimi

Üşüme var mı vücudunuzda acaba, benim regl öncesi ayaklarım çok üşüyor bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Yumurtlama dönemimiz aynı merak ettim açıkcası

Ay şu üşüme bende de bunay belirti olsun. Benim ayak üşümem adet belirtimdir bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Bizede dua edin

Merhaba acil bir soru sormam gerekiyor.
En son regl tarihim 1 Kasım başlangıç. 22 kasımda korunmasız birliktelik yaşadım nasılsa regl tarihim az kaldı birşey olmaz diye. Yani ovülasyon da değildim. Regl hep düzenli gelirdi. Ama şuan regl 4 gün gecikti. Sabah erken gebelik testi yaptım dönüş negatif. Daha önce doğum yaptım. Aşırı stresliyim şuan hamilemiyim acaba hiç regl olacak gibi hissetmiyorum. Göğüs hassasiyeti falan da yok

Geç yumurtlama ihtimaliniz yoksa hamile değilsinizdir 4 güm gecikmeyle mutlaka çıkardı. Döngünüz kaç gündü

Kızlar bu gebelik testi nasıl köyde yaşıyorum eczanede sadece bu vardı başka eczane yok kullanan var mi

İmkansız gibi bir şey. Stres olmayın hava değişimi va dir belki. ha hamileyseniz de gerçekten bir mucize olacağı için bence bebeğinizin keyfini çıkarın. Ben beklenmedik bebeklerin huzur ve bereketine inanıyorum, farklı bir katkıları oluyor aileye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…