Hangi marka test acaba buİyi akşamlar kızlar testime bakar mısınız
Awox canımHangi marka test acaba bu
Günüm daha geçmedi aslında aşılama yaptım aşılamanın 12. Çatlatma iğnesinin ise 14.günü bugünİnşallah amin kaç gün gecikti kan verdiniz
Hadi gözün aydın olsun kuzum sağlıkla gelsin annesinin kucağınaGittim canımduyduk kalp atışlarını çok şükür bir sıkıntı yok. Tek sorun ultrason fotoğrafı almayı unuttum çok teşekkür ederim kuzum sorduğun için
Awox sa var kuzum bugün yaptın mıAwox canım
Canım bugün leke gibi kanamam var bir iki damla kan geldi iki saat önce sonra kesildi şuan kahve lekelenmem var bugün test yapmadım regl olmazsam yağacağımAwox sa var kuzum bugün yaptın mı
Bende awoxla öğrendim 2 gün sonra ki yaptığım testte daha belirgin çizgiyi gördüm ama awox kuruma çizgisi bile çıkartmıyor canım inşallah vardırCanım bugün leke gibi kanamam var bir iki damla kan geldi iki saat önce sonra kesildi şuan kahve lekelenmem var bugün test yapmadım regl olmazsam yağacağım
Ben kaset test aldım yarın adet günüm bugün yapsam varsa çıkar mı kaset testte bilginiz var mıAwox canım
Hayırlısı olsun bakalım :)Günüm daha geçmedi aslında aşılama yaptım aşılamanın 12. Çatlatma iğnesinin ise 14.günü bugün
Aynen canım çok sağol ama ilk kalp atışını falan çekmedim de öyle mal gibi ne olduğumu şaşırdımayyy çok sevindim maşAllahsağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza rica ederim canım merak ettim bi yazayım dedim olsun bi daha ki sefere alırsın resminide
Amin canım çok teşekkür ederimHadi gözün aydın olsun kuzum sağlıkla gelsin annesinin kucağına
Amin kuzum en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım inşallahOyy masallah darisi bizlere ins
Ay inşallah canım benim yumurtlama akıntım 8 aralıkra oldu ama bugün 1/2 damla koyu tenk kan geldi şuanda lekelenme oluyor acaba regl mi olacam ama 8 aralıkta yumurtlama olduysa regl için daha erken diye düşünüyorum kafam karıştı benimde eğer regl olmazsam cumartesi tekrar test yapacam canım senin silik çıkan awox testin fotoğrafı varsa atabilir misinBende awoxla öğrendim 2 gün sonra ki yaptığım testte daha belirgin çizgiyi gördüm ama awox kuruma çizgisi bile çıkartmıyor canım inşallah vardır
Kaset test regl gecikmesinden sonra net sonuç veriyor diye biliyorum canımBen kaset test aldım yarın adet günüm bugün yapsam varsa çıkar mı kaset testte bilginiz var mı
Ya bişey sorcam yarın adet günüm kaset test aldım bugün yapsam varsa belli olur mu yoksa daha bekliyimmi hiç kaset test almadım erken gebelik alıyordum değişiklik olsun dedim sizce?Amin kuzum en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım inşallah
Canım yerleşme kanaması olmasının ihtimali yüksek gibi duruyor var kuzum belli belirsiz bak benimde 8 yada 9 gün sonraydı yumurtlamadan en altta ki test üstekini de ondan 2 gün önce yapmıştımAy inşallah canım benim yumurtlama akıntım 8 aralıkra oldu ama bugün 1/2 damla koyu tenk kan geldi şuanda lekelenme oluyor acaba regl mi olacam ama 8 aralıkta yumurtlama olduysa regl için daha erken diye düşünüyorum kafam karıştı benimde eğer regl olmazsam cumartesi tekrar test yapacam canım senin silik çıkan awox testin fotoğrafı varsa atabilir misin
Geçen ay adetimden 3 gün normal döngümden 5 gün hiç bu kadar adetim uzamazdı en geç 15 inde olurdum en geçHadi ins kac gun gecti adeti
Bende öyle duymuştum da bir ümit belki belli olur diye sorayim dedimKaset test regl gecikmesinden sonra net sonuç veriyor diye biliyorum canım
Amin inşallahHayırlısı olsun bakalım :)
Aaa aynen canım benim 9 gün falan oldu yumurtlamadan sonra inşallah vardır o zaman ya ben umudu kesmiştim açıkçasıCanım yerleşme kanaması olmasının ihtimali yüksek gibi duruyor var kuzum belli belirsiz bak benimde 8 yada 9 gün sonraydı yumurtlamadan en altta ki test üstekini de ondan 2 gün önce yapmıştım
Erken gebelik yapsana canımBende öyle duymuştum da bir ümit belki belli olur diye sorayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?