- 19 Ocak 2024
- 72
- 60
- 20
Aynen canım öyle oluyo. Annelik bunu gerektirir. Anne olmak kolay deil cidden kocalarımız bizim değerimizi bilmeli . Neler çekdiğimizi bir bilseler . Evet aynen bende tek ağrı olsa sorun etmem çocuklarım için endiseleniyorjm biyerime bisey olunca çok takıyorum düşünüyorum . Google de araştırıyorum . Araşdırdıklarımın hepsininde sonu kötü biseye çıkıyor dahada tanıyorum . Ah aynen ya gözümüzü yumup açsakda doğum gelseAllah yardımcın olsun canm çok şükür az kalmış bir y daha dişini sık . Benimde boyum kısa 1.60 bende bir tane beneği hep aşağıda hissediyordum bugün çok hissedemedim ama. Kalça kemiklerim ve vajina kemiğim çok ağrıyor sağa sola dönerken kalkmaya çalışırken öyle bir ağrıyor ki bildiğin kemik ağrıyor. İki üç gündür belimde ağrıyor. Bazen diyorum uyusam 2 buçuk ay sonra uyandırsalar beni hadi doğum zamanı diye Ağrı ger türlü insan katlanıyor ama işte ağrıdan korkmak bizi çok yıpratıyor bir şey mi oldu acaba bebeklerimiz iyi mi iyi olacak mı diye düşünmek bizi yıpratıyor yoksa sadece ağrı ise o kadar takmam korku da var