Heralde olcakben 28. Haftaya girdim. Benim de 36 mm ölçüldü.
Haftana göre çok iyi bence . İnşallah en doğru zamanda gelir bebişlerin . Kasılmaların şertleşmen normal canm sıkıntı yapmaHeralde olcakben 28. Haftaya girdim. Benim de 36 mm ölçüldü.
Önceki gece kasılmayla 25 mm ölçülünce korktuk işte ama anlık bir şeymiş şükürHaftana göre çok iyi bence . İnşallah en doğru zamanda gelir bebişlerin . Kasılmaların şertleşmen normal canm sıkıntı yapma
Aynen bendede öle oluyo . İnşAllah iyidirler . Bana normal gibi geldi çünki son ayındayım yerleri çok dar haraketleri kısıtlanıyor o yuzden ölü oluyo .Ara ara sertleşir diyorlar hatta annem de diyordu bazen taş kesiliyor sonra yumuşuyor. Hareket ederken bazende kendini toplarken oluyor benimde oluyor bir yere toplanıyor arada ama siz yine bi doktorunuza sorun aklınızda soru işareti kalmasın
19 haftada kasılmam hiç olmadı ve o haftada kasılmanın olması normal deyil . Seni korkutmak istemem ama doktoruna sık sık görün . sende 25 mm bu çok az inşAllah biran önce kalkır sayısı . Çünki 25 den aşağı doğum belirtisi oluyor diye biliyorum . Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın inşAllah kucağınaBenimde kasılmalarım oluyor gün içinde çok şidettli değil karnımın bir noktası sertleşiyor. Doktoruma sorduğumda düzenli kasılmalardan kork dedi gün içinde bir kaç defa oluyorsa normal dedi. Ama bende çok korkuyorum ayakta 15 dk durim karnım sertleşiyor ağrıyor hemen. 19.haftamdayım kontrole 1 hafta var ama başka bi doktora gidicem yarın endişem geçmiycek yoksa.
Çok şükür canm . Kasılman nasıl oldu benimde bu akşam biraz sancım oldu klimanın önünde de çok kaldım ondan mıydı acabaÖnceki gece kasılmayla 25 mm ölçülünce korktuk işte ama anlık bir şeymiş şükür
Başından beri aynı uzunluk benim 25 in altına düşerse serklej yapcam dedi. 2 haftada bi kontrole gidiyorum.19 haftada kasılmam hiç olmadı ve o haftada kasılmanın olması normal deyil . Seni korkutmak istemem ama doktoruna sık sık görün . sende 25 mm bu çok az inşAllah biran önce kalkır sayısı . Çünki 25 den aşağı doğum belirtisi oluyor diye biliyorum . Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın inşAllah kucağına
Benimde son ayımda değilim ama yine oluyor tabi bizim ikiz olduğu için ağrısıda sıkıntısı da daha fazla olacaktır kolay değilAynen bendede öle oluyo . İnşAllah iyidirler . Bana normal gibi geldi çünki son ayındayım yerleri çok dar haraketleri kısıtlanıyor o yuzden ölü oluyo .
Aynen benimde böyle oluyor.Bende çok oturdum mu yada biraz yürüsem ayakta kalsam karnım sertleşiyor tuvalete gitme isteği oluyor
Benim doktorumda 30 mm altına düşmesini istemiyoruz 30 üstü ise sıkıntı yok dedi ama 25 altı oldu serklaj yapıyoruz oda ne kadar erken haftalarda yapılsa o kadar iyi tutuyorBaşından beri aynı uzunluk benim 25 in altına düşerse serklej yapcam dedi. 2 haftada bi kontrole gidiyorum.
Allah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Sen progestan fitil kullanıyor musunAynen benimde böyle oluyor.
Bir daha tekrarlamadı şükür. Zaten kasılma gibi de hissetmedim ben sert geldi ve uzun süre yumuşamadı. Beni rahatsız etmedi ama garip geldi diye gittim doktora. İyi ki gitmişim dedimÇok şükür canm . Kasılman nasıl oldu benimde bu akşam biraz sancım oldu klimanın önünde de çok kaldım ondan mıydı acaba
Tekrarlanmasında çok şükür canm. Evet havalar sıcak terliyoruz klima açınca da önünde çok fazla kaldık mı soğuk oluyor . Ben normalde de çok kalamıyorum klimanın önünde özellikle adet dönemlerinde biraz kaldım mı hemen sancılanıyordum yada ayaklarımı suya koyunca ondan belki ondandır dedim umarım ondandır çünkü gebeliklerimiz riskli en ufak şeyde tedirgin oluyoruzBir daha tekrarlamadı şükür. Zaten kasılma gibi de hissetmedim ben sert geldi ve uzun süre yumuşamadı. Beni rahatsız etmedi ama garip geldi diye gittim doktora. İyi ki gitmişim dedimbelki klima da etkiliyodur. Sürekli altındayız
Pruloton iyne vuruluyorum.Allah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Sen progestan fitil kullanıyor musun
Her doktorun görüşü farklı profesör doktorum güveniyorum açıkçası.Benim doktorumda 30 mm altına düşmesini istemiyoruz 30 üstü ise sıkıntı yok dedi ama 25 altı oldu serklaj yapıyoruz oda ne kadar erken haftalarda yapılsa o kadar iyi tutuyor
Anladım canm bende 14 haftaya kadar kullandım haftada bir kullanıyordum 14 haftadan sonra bıraktık ama progestan fitile devam ediyorum daha bide oksapar günlük iğne ve coraspine devam ediyorumPruloton iyne vuruluyorum.
Tabi farklı olabiliyor siz doktorunuz ne diyorsa öyle yapın baştan beri gebelik takibinizi yaptığı için sizi en doğru şekilde yönlendirirHer doktorun görüşü farklı profesör doktorum güveniyorum açıkçası.
Kan sulabdırıcı hap bende kullanıyorum ecopirinAnladım canm bende 14 haftaya kadar kullandım haftada bir kullanıyordum 14 haftadan sonra bıraktık ama progestan fitile devam ediyorum daha bide oksapar günlük iğne ve coraspine devam ediyorum
Aynen canım . Sabahda kolay gelsinBenimde son ayımda değilim ama yine oluyor tabi bizim ikiz olduğu için ağrısıda sıkıntısı da daha fazla olacaktır kolay değil
İnşAllah uste çıkar ve serkleja ihtiyac kalmaz canımBaşından beri aynı uzunluk benim 25 in altına düşerse serklej yapcam dedi. 2 haftada bi kontrole gidiyorum.
Bende iğne ve hap beraber kullanıyorum. İğne çok zorluyorKan sulabdırıcı hap bende kullanıyorum ecopirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?