2 günde baktırdığınız değerler mi . MaşşallahÇok belirleyici değil sanırım.
Benim ilk betahcg 291, 2.si 694tü. Artık 2 katından fazla olunca belki bir etki oluyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günde baktırdığınız değerler mi . MaşşallahÇok belirleyici değil sanırım.
Benim ilk betahcg 291, 2.si 694tü. Artık 2 katından fazla olunca belki bir etki oluyordur.
1 gün arayla:) biri 8 şubat biri 10 şubat2 günde baktırdığınız değerler mi . Maşşallah
Anladım teşekkür ederim , bende ikizim olsun isterim nasip olur inşallah :)1 gün arayla:) biri 8 şubat biri 10 şubat
Umarım olurAnladım teşekkür ederim , bende ikizim olsun isterim nasip olur inşallah :)
Çok şükür adınıza çok sevindimBiz de anlamadık valla doktoruma yazdım. Bakalım ne yorum yapcak ahahah.
Amniyotik keseleri çift ama plesentaları tekmiş. Ama ayrı gibi duruyormuş. Aralarında ince bir bağ varmış haftalarıyla uyumlu çıktılar. Her şey yolunda çok şükür
14 te perinataloga gittim detaylı baktı sonrasında 18 haftalıkken sonra 22 haftalıkken böyle böyle ayda 1 gittim sürekliBenimde 12 ve 14 haftalarda söyledi ama yine detaylı ultrason bekliyorum Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın. Kaçıncı haftada detaylı ultrasona girdiniz
İnşallah canım yaSağ ol canm hepimizin inşallah seneye bu zamanlarda yanımızda bebeklerimiz ve gelip yorumları okumak nasip olur
Bunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum. Plasenta asıl konumu 22. Haftalardan sonra netleşiyor. Boş yere üzme kendini bi daha ki gidişinde belki düzelmiş olacak. Yeterki bebeklerin sağlıklı olsunArkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı dr plasentan doğum kanalını kapatıyor dedi rahim ağzındaymış çok korkuyorum ya kendi doktoruma gitmedim ara kontrollerini ilçede yap dedi . 17+6 haftadayım 19 haftada perinatolojiye gitmem lazım detaylı ultrason için. Böyle olup sonradan düzelen oldu mu? Benim kendi doktorum plasenta aşağıda ama yukarı çıkabiliyor demişti 14 haftada ama bugün doğum kanalını kapattığını öğrendim eve geldiğimden beri araştırıyorum kendimi tutamıyorum ağlıyorum
İnşallah canm bir sıkıntı olmasın da . Dr kanama olabilir dedi çok şükür şuana kadar hiç olmadı inşallah bundan sonra da olmaz . 26 haftaya kadar yukarı çıkabilir diye biliyorum çıkmazsa bile bu şekilde bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alan olmuş mu bilmiyorumBunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum. Plasenta asıl konumu 22. Haftalardan sonra netleşiyor. Boş yere üzme kendini bi daha ki gidişinde belki düzelmiş olacak. Yeterki bebeklerin sağlıklı olsun
Çok bilgim yok ama bence bu kadar korkacağın bir şey değildir canım.İnşallah canm bir sıkıntı olmasın da . Dr kanama olabilir dedi çok şükür şuana kadar hiç olmadı inşallah bundan sonra da olmaz . 26 haftaya kadar yukarı çıkabilir diye biliyorum çıkmazsa bile bu şekilde bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alan olmuş mu bilmiyorum
Maşallaahh 24+2 haftalıkKızlar ben yarın 29. Haftama giriyorum. Kimler kaç haftalık hadi yazalımda herkes birbiriyle aynı haftalarda olanları görsün
İnşallah canım ama iki gündür alt karnım şiş sert bebek orda gibi ve vajina kemiğine baskı hissediyorum yarın detaylı ultrasona gidecem inşallah korktuğum gibi değildirÇok bilgim yok ama bence bu kadar korkacağın bir şey değildir canım.
Nasıl geçti kontrolün canmİnşallah canım ama iki gündür alt karnım şiş sert bebek orda gibi ve vajina kemiğine baskı hissediyorum yarın detaylı ultrasona gidecem inşallah korktuğum gibi değildir
Doktor bir sıkıntı görmedi plasentam halen aşağıdaydı çok takılmadı ona daha çok bebekle ilgilendi . Kızımda kalp parlaklığı var dedi ama başka bir sorun görmedi tek başına sorun olmaz ama işte 24 haftada tekrar çağırdı bakalım inşallah sorun olmazNasıl geçti kontrolün canm
İçini ferah tut canım her şey güzel olacak ben çok kötü şeyler duydum bir iki kontrolden sonra hep yok oldular. Boşuna üzülüp yıpranmışımDoktor bir sıkıntı görmedi plasentam halen aşağıdaydı çok takılmadı ona daha çok bebekle ilgilendi . Kızımda kalp parlaklığı var dedi ama başka bir sorun görmedi tek başına sorun olmaz ama işte 24 haftada tekrar çağırdı bakalım inşallah sorun olmaz
İnşallah benimkilerde geçer canm . Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizlere bağışlasın. Bende çok takmamaya çalışıyorum çünkü bana dedi çok araştırıyorsun takıyorsun ulan beneklerin iyi anı yaşa tadını çıkar, ama elimden değil ister istemez düşünüyorum üzülüyorumİçini ferah tut canım her şey güzel olacak ben çok kötü şeyler duydum bir iki kontrolden sonra hep yok oldular. Boşuna üzülüp yıpranmışım
Haklısın canım ama araştırmamaya çalış. Araştırdıkçe insan işin içinden çıkamıyor doktora güveniyorsan gerisini araştırmaİnşallah benimkilerde geçer canm . Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizlere bağışlasın. Bende çok takmamaya çalışıyorum çünkü bana dedi çok araştırıyorsun takıyorsun ulan beneklerin iyi anı yaşa tadını çıkar, ama elimden değil ister istemez düşünüyorum üzülüyorum