Siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz bide ilk söyledikleri gibi miydiİnanki bende tam olarak senin gibi düşünğyordum. Ama ilk febrliğinde benim kadar erken hisseden hok denecek kadar az. Genekde 20. Haftada daha iyi hissediliyor. Az daha sabret biley kalmadı 20 ye hem bebeklerin her an sana sürpriz yapabilir. Bu arada cinsiyetlerini öğrendin mi
En son ne zman kontrole gittinO zaman benim hissetmemem normaldir
15+5 kontrole gittim ama ilçede gittiğim için pek bir şey anlamadım cihazları eski . Kendi doktoruma 14 haftada gittim oda bir ay sonra detaylı muayene için perinatolojiye gitmemi söyledi ara kontrolüme de ilçede git dedi bu hafta yine ilçede gideceğim 21 hazirandan sonra perinatolojiye gideceğimEn son ne zman kontrole gittin
Biz 13. Haftada öğrendik ve dr direkt %100 dedi. Öylede olduSiz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz bide ilk söyledikleri gibi miydi
Allah kolaylık versin sıkma canını stres kötü etkiler bebişlerini. Senin benişler tek yumurta ikizimi15+5 kontrole gittim ama ilçede gittiğim için pek bir şey anlamadım cihazları eski . Kendi doktoruma 14 haftada gittim oda bir ay sonra detaylı muayene için perinatolojiye gitmemi söyledi ara kontrolüme de ilçede git dedi bu hafta yine ilçede gideceğim 21 hazirandan sonra perinatolojiye gideceğim
Aa çift miş senin minişlerinİnşallah canm teşekkür ederimevet 14. haftada bir kız bir erkek dedi doktorumuz 19 haftada detaylı ultrasona gidecem o zaman netleşir bence . Çünkü sonradan değişen oluyor daha doğrusu yanlış görmüş olabilir diye detaylı ultrason bekliyorum
Benimde 12 ve 14 haftalarda söyledi ama yine detaylı ultrason bekliyorumBiz 13. Haftada öğrendik ve dr direkt %100 dedi. Öylede oldu
Teşekkür ederim canım. Evet benim çift yumurta ikizleriAllah kolaylık versin sıkma canını stres kötü etkiler bebişlerini. Senin benişler tek yumurta ikizimi
Sağ ol canm hepimizin inşallah seneye bu zamanlarda yanımızda bebeklerimiz ve gelip yorumları okumak nasip olurAa çift miş senin minişlerinsağlıkla gelsinler
yaaKızlar benim de çarşamba günü detaylı ultrasonum olacak
Olmaz mıYaaa
yaaçok heyecan var mı ? Bizide haberdar eder misiniz
İnşallah canm güzel haberlerini bekliyoruzOlmaz mıhem bir aylık özlem sona erecek hem de güzel haberler alıp daha da rahatlicam umarım
Ya gözünüz aydınKızlar detaylıda her bir yerleri mis gibi çıktı bebeleriminbir de çift yumurta ikizi diye ilerliyorduk fakat tek yumurta ikizi olduklarını söyledi perinatolog. Ufak çaplı bir şok geçirdik tabi artık 2 haftada 1 kontrole gideceğim.
Biz de anlamadık vallaYa gözünüz aydıno nasıl ortaya çıktı çift kese ve çift plasenta değil miydi
SelammmMerhaba ikiz anneleri bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bir sorum olacaktı kaçıncı haftanızda öğrendiniz ikiz olduğunu
Beta hcgden anlaşılıyor mu pekiSelammm
Ben 7. Haftada öğrendim.
Çok belirleyici değil sanırım.Beta hcgden anlaşılıyor mu peki