Kesinlikle doktorunu dinle canım içini ferah tut. Geçmiş olsunBugün randevum vardı gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama dikkat et yine bir tanesinin eşi aşağıda lekelenmen olabilir dedi ağır kaldırmamamı söyledi . Bide dikkat et yuları çıkar dedi bakalım artık
Ayy evet cidden ben de çok merak ediyorum ne lazım ne değilKızlar kızlar, ikizler için özellikle almak gereken şeyler var mı acaba? Bildiğiniz duyduğunuz tecrübe ettiğiniz?
Bende merak daha yolun başımdayız ama şimdiden liste yapıyorumAyy evet cidden ben de çok merak ediyorum ne lazım ne değil
Bir yerden başlamak lazımBende merak daha yolun başımdayız ama şimdiden liste yapıyorum
Haklısınız rabbim sevincimizi heyecanımızı kursağımızda bırakmasın inşallahBir yerden başlamak lazım
İnşallah canımm güzel düşünelim güzel olsunn ☺Haklısınız rabbim sevincimizi heyecanımızı kursağımızda bırakmasın inşallah
Evet alt üst iki kese görünüyor ama net bir şey diyemeyiz bir dahaki randevunuzda netleşir. Benim başta tek kese göründü ikincisi sonradan çıktı. Sizinde zamanla netleşir inşallahMerhabalarhenüz 5+4 hamileyim . Doktor çoğul gebelik olabilir kesenin yanında bir kese daha görüyorum dedi . Haftaya çarşamba randevu verdi. Rica etsem ultrason görüntüme bakabilir misiniz .
Beta 2.5 katlıyor .
Ben de öyle iki kese görüyorum doktor da öyle defi ama ailede hiç ikiz yok bizim sizce mümkün mü yine deEvet alt üst iki kese görünüyor ama net bir şey diyemeyiz bir dahaki randevunuzda netleşir. Benim başta tek kese göründü ikincisi sonradan çıktı. Sizinde zamanla netleşir inşallah
Neden olmasın daha büyüklerinizde olabilir yani benimde annemin anneannesi ve annemin teyzesinde var çok yakın değil ama Allah nasip ederse oluyorBen de öyle iki kese görüyorum doktor da öyle defi ama ailede hiç ikiz yok bizim sizce mümkün mü yine de
Evet alt üst iki kese görünüyor ama net bir şey diyemeyiz bir dahaki randevunuzda netleşir. Benim başta tek kese göründü ikincisi sonradan çıktı. Sizinde zamanla
Rabbim hangisi sağlıklı ise onu nasip etsin tek dileğim buNeden olmasın daha büyüklerinizde olabilir yani benimde annemin anneannesi ve annemin teyzesinde var çok yakın değil ama Allah nasip ederse oluyor
Amin inşallah canmRabbim hangisi sağlıklı ise onu nasip etsin tek dileğim buhepimize kolay sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Merhaba biz kendi doktorumuzun önerisiyle İstanbul 'da Recep Has'a geldik. Tek gebelik 4.500 , ikiz gebelik 7000 TL diye biliyorum.İstanbul'da olan anneler özel hastane perinatoloji doktoru var mı bildiğiniz ayrıntlı ultrason ıçin soruyorum
Teşekkür ederiimmMerhaba biz kendi doktorumuzun önerisiyle İstanbul 'da Recep Has'a geldik. Tek gebelik 4.500 , ikiz gebelik 7000 TL diye biliyorum.
Ben de Ali Ekize gideceğim. İkizlerde 7500.Teşekkür ederiimm
Ben 20. Haftadayım. Bariz bir his yok ama arada bir kımıldanma hissediyorum gibi içimde ama çok nadirSevgili ikiz anneler siz beneğinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?
TebriklerBen ne kadar kilo aldınız onu merak ediyorum. İkizlere hamile olduğumu yeni öğrendim. İnşallah sağlıklı ilerler. Kendim kiloluyumbi de hamilelik kilomu düşünemiyorum
Aman maşallahTebrikler
Ben 20+0 ım 6 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?