- 8 Nisan 2009
- 1.213
- 2.415
Çok vardır muhakkak yazarlar ilçe de yazın dilerseniz bilen ona göre yazar.Yaa bana uzakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok vardır muhakkak yazarlar ilçe de yazın dilerseniz bilen ona göre yazar.Yaa bana uzakmış
İllaki vardır bazı hastanelerde ikizlere bakmıyormuş ay evet ilçe yazmak aklıma gelmedi Ataşehir civarı giden varsa yazar inşallaahhhÇok vardır muhakkak yazarlar ilçe de yazın dilerseniz bilen ona göre yazar.
Hayırlı olsun kaçıncı haftadasın? Bazen birinin sonradan duyulduğunu okuyorum burada.Kızlar merhaba bende geçen hafta öğrendim ikiz olduğunu bugün doktora gittim birinin kalp atışını duyduk ama diğerinin duyulmadı kesede küçük arada fark var doktor iyi de söyledi kötü de söyledi böyle bir şey yaşayan var mı keselerin fotoğrafı da bu
6 hafta 5 günlük doktor geçen haftaya göre kese gelişmemiş dedi başka bir doktora gittim kalp atışını görünüyor gibi ama küçük dedi öyle işte beklemedeyim dua edin inşallah ikisi de hayırlısı ile kucağıma gelirHayırlı olsun kaçıncı haftadasın? Bazen birinin sonradan duyulduğunu okuyorum burada.
Umarım ikisini de kucağına almak nasip olur haftaya bakarlar sanırım. Haber verirsin buradan.6 hafta 5 günlük doktor geçen haftaya göre kese gelişmemiş dedi başka bir doktora gittim kalp atışını görünüyor gibi ama küçük dedi öyle işte beklemedeyim dua edin inşallah ikisi de hayırlısı ile kucağıma gelir
Veririm yazarım buraya inşallah güzel haberler alırızUmarım ikisini de kucağına almak nasip olur haftaya bakarlar sanırım. Haber verirsin buradan.
Detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor sanıyorum. Arada radyoloğa giden de okudum.Kızlar detaylı ultrason için perinatologa mı gittiniz yoksa herhangi bir doktora mı?
Ya o kadar araştırdım ki bazı hastanelerde ikizlere doçent doktor bakıyor dediler kafam karıştıDetaylı ultrasonu perinatolog yapıyor sanıyorum. Arada radyoloğa giden de okudum.
Benim gitmeyi planladığım perinatolog profesör. Doçentin de üstü oluyor. Öyle tercih edin aklınızda soru işareti kalmasınYa o kadar araştırdım ki bazı hastanelerde ikizlere doçent doktor bakıyor dediler kafam karıştı
İnşallah bulabilirsem öyle yapacağım zeynep kamilde perinatoloji bölümün de çalışmış doçent doktor buldum herkes övmüş ama kararsız kaldımBenim gitmeyi planladığım perinatolog profesör. Doçentin de üstü oluyor. Öyle tercih edin aklınızda soru işareti kalmasın
Sordum ama bir şey demedi dedi biri kıza biri erkeğe benziyor böyle dediğine göre çift yumurta ikizi olmalı haftaya tekrar gideceğim o zaman cinsiyet için net bir şey söylerim. Keseler yan yana ama çift plasentaya gibi dediSiz öğrendinşz mi bebişler tek yumurta mı çift mi
Bende detaylı ultrason sordum şimdi erken daha ona var dediDoktor 20. Hagiftadan sonra detaylıya gidersiniz dedi ama biz 14. Haftada gittik. İyiki gitmişiz dedik. Perinatologlar çok daha tecrübeli ikiz gebelik konusunda
Amin hepimize inşallahGeçen gün yazmıştım kaburgalarım ve sırtım ağrıyor diye bu da bir de benimle aynı sorunu yaşıyordum kontrolden sonra yazıcaktım ama kim olduğunu unuttum. Neyse işte doktor İkiz gebeliklerde en sık karşılaşılan şikayet olduğunu söyledi yani kaburga ağrılarına doğuma kadar çekecekmişiz ben de magnezyum takviyesi istedim bir ilaç yazdı magnezyum içeren biraz daha iyi geldi gibi sol tarafa yat uzun süre oturarak bekleme çok ayakta durma yürüyüş yapma dedi. Bebekler büyüdükçe ağrı artacak dedi Rabbim dayanma gücü versin inşallah
Gibisi mi var yani bunu hala göremiyor olması konuyla alakalı deneyimsiz olduğunu gösterir cnm hakkında hayırlısı neyse o olsunSordum ama bir şey demedi dedi biri kıza biri erkeğe benziyor böyle dediğine göre çift yumurta ikizi olmalı haftaya tekrar gideceğim o zaman cinsiyet için net bir şey söylerim. Keseler yan yana ama çift plasentaya gibi dedi
Detaylı ultrasona var ama önceden perinatolaga gitmenin bana çok faydası oldu. Perinatologlar ikiz gebeliğe fazlasıyla hakimlerBende detaylı ultrason sordum şimdi erken daha ona var dedi
Hem baksana senin doktorun daha tek yumurta mı çift yumurta mı onu bilememiş.Detaylı ultrasona var ama önceden perinatolaga gitmenin bana çok faydası oldu. Perinatologlar ikiz gebeliğe fazlasıyla hakimler
Teşekkür ederim canm bakalım bu hafta da gideyim net bir şey söylemese başka doktor bakacağımGibisi mi var yani bunu hala göremiyor olması konuyla alakalı deneyimsiz olduğunu gösterir cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun
Perinatolog için randevu baktım devlette doğrudan verilmiyormuş önce kadın doğum bakacakmış bir risk görürse öyle yönlendirecekmiş. Özelede güvenmiyorum artık bir kaç doktora baktım yorumlarda mahalle kadınları gibi cevap yazmış olumsuz yorumlara hakaret falan gördüm ondan da vazgeçtim. Araştırıyorum iyi birini bulursam giderim zaten iki tane düşüğüm var ve bunuda riske atmak istemiyorum ihmalim yüzünden bir şey olursa ne kendimi nede yanlarına gittiğim doktorları affetmemDetaylı ultrasona var ama önceden perinatolaga gitmenin bana çok faydası oldu. Perinatologlar ikiz gebeliğe fazlasıyla hakimler