Hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip eder. Siz kaçıncı haftada fetal dna yaptınız bide nasıl oluyor öyle erken cinsiyeti anlaşılıyor mu? Bende dün kontrole gittim tam 10 haftalık ama biri daha küçüktü diğerinden bu sorun olur mu diye düşünmekten kafayı yedim dünden beriMerhaba ikiz anne adayları
Bugün 13. Hafta kontrolümüz var. En son 9. Haftada görüşmüştüm kuzularımlafetal dnada iki kızımız olacağını öğrendik. Önceden 1 boş gebelik ve 2 kalp durması sebepli kürtajım var. Hem korkuyorum hem de çok heyecanlıyım. Umarım sorunsuz geçer
Bizim çift yumurta ikizi ama ilişki yasağımız vardı en başından beri daha önce iki düşüğüm vardı biri düşük diğeri de kalp durmasından kürtaj oldum ve onlarda da ilişki yasağı vardı genelde riskli gebeliklerde yada daha önce düşük yapan gebeliklerde ilişki yasağı oluyorSelam kızlar tek yumurta ikizi hamişler yazabilir mi? İlişki yasağınız var mı?
Ben doktorlara sormaya çekindimBizim çift yumurta ikizi ama ilişki yasağımız vardı en başından beri daha önce iki düşüğüm vardı biri düşük diğeri de kalp durmasından kürtaj oldum ve onlarda da ilişki yasağı vardı genelde riskli gebeliklerde yada daha önce düşük yapan gebeliklerde ilişki yasağı oluyor
Başınız sağ olsun, çok üzüldüm...Rabbim güç versin...İkiz gebelikti hiç bulantı, ağrı, kanama yaşamadım ama 9.haftaya girdiğimiz gün ikisinin de kalbi durdu. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evet yasak ben sormadan doktorum kendi söylediSelam kızlar tek yumurta ikizi hamişler yazabilir mi? İlişki yasağınız var mı?
Teşekkür ederim hepimiz alalım sağlıkla kucağımızaHayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayıda nasip eder. Siz kaçıncı haftada fetal dna yaptınız bide nasıl oluyor öyle erken cinsiyeti anlaşılıyor mu? Bende dün kontrole gittim tam 10 haftalık ama biri daha küçüktü diğerinden bu sorun olur mu diye düşünmekten kafayı yedim dünden beri
Bende sormaya çekindim ama önceki hamileliklerimden dolayı biliyordum tahmin etmiştim yasak olacağını ondan doktora gitmeden hamile olduğumu anladığımda artık biz kendimiz kestik doktora gidince kendisi dedi ilişki yasak bide üstüne basa basa kaç kere tekrarladıBen doktorlara sormaya çekindimbaşlarda ilk üç ay yasak dediler sonra kanamam olunca ilişki yasak dediler aradan 2 ay geçti bende jiç sormadım ama yasaktır her halde. Sizinde dediğiniz gibi riskli gebelik olunca riske atmamak lazım
Benimde büyük olacam 34.56 mm küçük olan 31.45 crl si işte çok fark oluyor mu bilmiyorum ama renkli ultrasonda bariz belliydi fark olduğu siyah beyazda çok anlaşılmıyordu . İnşallah küçük olanda sağlıklı ilerler fark kapanır ikimizin de . Fetal DNA kan testiyle oluyor değil mi riski yoktır inşallah bazı testler riskli oluyorTeşekkür ederim hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza
Ben 10. Haftada verdim fetal dna için kan. O testte belli oluyor:) 13. Hafta kontrolümde de gösterdilerr yine teyit etmiş olduk. Benimkilerin arasında da 3 gün var1 cm’den az bir fark var aralarında. O da kapanır umarım
Fetal DNA özelde mi yaptınız yoksa devlette bildiğim kadarıyla devlette yapılmıyor ondan sordum süz ne kadara yaptırmıştınızTeşekkür ederim hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza
Ben 10. Haftada verdim fetal dna için kan. O testte belli oluyor:) 13. Hafta kontrolümde de gösterdilerr yine teyit etmiş olduk. Benimkilerin arasında da 3 gün var1 cm’den az bir fark var aralarında. O da kapanır umarım
Benimde büyük olacam 34.56 mm küçük olan 31.45 crl si işte çok fark oluyor mu bilmiyorum ama renkli ultrasonda bariz belliydi fark olduğu siyah beyazda çok anlaşılmıyordu . İnşallah küçük olanda sağlıklı ilerler fark kapanır ikimizin de . Fetal DNA kan testiyle oluyor değil mi riski yoktır inşallah bazı testler riskli oluyor
Yorumlarda bir hafta fark gördüm ama işte ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Yüzde 20 fark kaç güne denk geliyor bilmiyorum o şekilde hesaplama yapmadıkHerhangi bir kan testinin, herhangi bir riski olmaz merak etmeyin. Ufak farklar bekleniyor, fark yüzde 20 yi geçmesin istiyorlar diye duymuştum.
Boy, büyüklük farkları hafta değilYorumlarda bir hafta fark gördüm ama işte ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Yüzde 20 fark kaç güne denk geliyor bilmiyorum o şekilde hesaplama yapmadık
Anladım ama gün farkları boya farkını ölçerek anlaşılmıyor mu ? Ben öyle diyordum boy farkına güne gün farkı hesaplandığınıBoy, büyüklük farkları hafta değil
Benimkilerde 3 gün fark var sadece.
Hafta gün karışabilir, mantıken her türlü yüzde 20 fark aşılmamalı :)Anladım ama gün farkları boya farkını ölçerek anlaşılmıyor mu ? Ben öyle diyordum boy farkına güne gün farkı hesaplandığını
Anladım teşekkür ederim. İnşallahHafta gün karışabilir, mantıken her türlü yüzde 20 fark aşılmamalı :)
valla aynen soramadık bizdeBende sormaya çekindim ama önceki hamileliklerimden dolayı biliyordum tahmin etmiştim yasak olacağını ondan doktora gitmeden hamile olduğumu anladığımda artık biz kendimiz kestik doktora gidince kendisi dedi ilişki yasak bide üstüne basa basa kaç kere tekrarladıtamam hocam dedim bizim hala devam ediyoruz zaten son aylarda da erken doğum riski için yasak olur ondan hiç riske atmaya gerek yok benekler sağlıklı olsunda
Ne güzel baya ilerlemişsiniz sizvalla aynen soramadık bizdeevet hiç riske atmaya gerek yok şuan 20 haftalığız yeterki sağlıklı doğsunlarda bende işte merak ettim doktorlar bi daha bişey demiyince birde size sorayım dedim. Anladığım kadarıyla hepimize yasak. Sağlık olsun diyelim
Siz kaç haftalıksınız şuan. Rabbim hepimize sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinNe güzel baya ilerlemişsiniz sizdarısı bizimde başımıza .
Banada normal dedi doktorlar. İki tane doktora gidiyorum. Endişelenmeyin dediler. İnşallah hayırlı bir ağrıdır diyelim. İnsan ister istemez endişeleniyor10+4 ama bu haftalarda da çok ağrım oluyor bende bel ağrısını çok çekiyorum. Normal ağrı olur diyorlar ama çok şiddetliyse doktorunuzla görüşün bence. Ben her sorduğumda normaldir ağrı olması rahim büyüyor diyor da inşallah sorun yoktur