- 7 Ekim 2020
- 131
- 95
- 48
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.821
Emekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo diziniBugün iki saatliğine atölyeye gideyim dedim ama ben yokken o kadar çok ağlamış kibir de emekleme pozisyonunda duruyor ama gidemiyor. Gidemiyor diye de ağlıyor galiba. Diş de geliyor sanırım. Bebeğimin çok derdi var
Benim ki poposunu kaldırıp ileri attırıyor kendini, öyle ilerleyerek kumandaya doğru koşuyorEmekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo dizini
Kaldırmıyor benimki amaBenim ki poposunu kaldırıp ileri attırıyor kendini, öyle ilerleyerek kumandaya doğru koşuyor
Benimki bırak emeklemeye dönmüyor bile.desteksiz oturabiliyor ama dönme yok.yuz üstü bırakınca çığlığı basiyoBenim kızım da emeklemiyor emekleme için neler yaptınız
Yok canım 1 ay önce sürünmeye başladı hızlı hızlı dedik bir haftaya falan emekleyecek heraldeEmekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo dizini
Yüzüstü durmayı sevmiyor demek ki benim kızın tam tersi.Benimki bırak emeklemeye dönmüyor bile.desteksiz oturabiliyor ama dönme yok.yuz üstü bırakınca çığlığı basiyo
Bizimki sürekli oturma derdinde asla uzanmak istemiyorYüzüstü durmayı sevmiyor demek ki benim kızın tam tersi.
Süper önemli olan oturmasıymış bu ayda. Benim kız desteksiz oturamıyor daha. Çok öne doğru katlanıyor o yüzden denemiyorum da. Zamanla oturur heralde.Bizimki sürekli oturma derdinde asla uzanmak istemiyor
Evet canım şuan önemli olan kafasını tutabilmesi.onu yapabiliyorsa gerisi sorun değil.yedinci aya kadar kafalarını tutmaları lazım ondan sonrası yavaş yavaş olur.ilk kızım hiç emeklemeden bir yasinda yuruduSüper önemli olan oturmasıymış bu ayda. Benim kız desteksiz oturamıyor daha. Çok öne doğru katlanıyor o yüzden denemiyorum da. Zamanla oturur heralde.
benim esim cok ugrasti egzersiz falan Beste. Bir gun sabah kalktik ilerlemeye basladi. Onune gerrrrcekten istedigi seyleri koymak lazim. Bizimki kumandanin hatrina emeklemeye basladiEmekleme pozisyonu için bir egzersiz yaptırdın mı kelebek ? Benimki bacaklarını uzatıyor ya kırmıyo dizini
Beş tatlı kaşığı bu aylar için güzelKizlar nasilsiniz? Ek gida isleri nasil gidiyor? Benim canimi sıkmaya basladi dane kadarrr istahsiz bir bebe yaa ne meyve yer ne yumurta yer. Sebze corbalari ve tarhana iciyor sadece o da ayip olmasin diye max 5 tatli kasigi… siz neler yapiyorsunuz bebislerinize?
Ay biraz icim rahatladiBeş tatlı kaşığı bu aylar için güzel
Benim kızım malesef ağzından çıkarıyor sürekli doktorumuz da acele etmeyin zorlamayın denemeye devam edin ancak alışır demişti Bi arkadaşımın da kızı 8 aya kadar yememiş 8. Ayda yemeye başlamış önemli olan da o aylarda yemesi bize düşen teklif etmek zamanla alınacaklar inş
Ay Pınar sürünüyor göbek üstü dönüyor azıcık ilerliyor ama emekleme için diz üstünde durması lazım ya onu yapamıyor. Prematüre diye zaten hep sorun arıyorumbenim esim cok ugrasti egzersiz falan Beste. Bir gun sabah kalktik ilerlemeye basladi. Onune gerrrrcekten istedigi seyleri koymak lazim. Bizimki kumandanin hatrina emeklemeye basladiama hala dizlerinin ustunde degil komando style ilerliyor
Ayy senin yıllardır beklenen minnoş sonunda geldi mi yaaaBiliyorum bestecim minnoş çağlamızıBeslemek zor olmuyor mu o zaman? Haklısın korkmakta tabii ama ağrımaz korkma onların bizim gibi kemik yapıları yok, kıkırdak gibi daha çok esnekler ve zaten kasları güçlenmez bu şekilde. Bolca hareket edecekler ki daha çok güçlensinler. İlk zamanlar ikiye katlanıyorlar resmen uzun süre öyle tut demiyorum ama biraz çaba göstermesine izin ver annesi
İnşallah canım ben de kaygılanıyordum ama annem dedi ki bu zamana kadar kim mama ya da anne sütüyle besleniyor hepimiz gibi zamanı gelince alışacaklarPınar çok geç saatte verme bağırsakları yoruluyor uykusunu etkiliyor. Benim kızım da baya iştahsız. Bi de pü yapmayı adet edindi cennet mahallesi pembe gibi bütün gün ne versek pü pü yapıp gülüyormaya biraz mutlu oldum 3-4 tatlı kaşığı anca yiyor benimki de inşallah yer ilerledikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?