- 20 Mayıs 2024
- 824
- 926
- 26
-
- Konu Sahibi annelik yolunda
Kullanıcı | Sat | Çatlatma | Bat | Sonuç | Tedavi |
| 26.08.2024 | - | 28.09.2024 | - | |
| 14.08.2024 | 26.08.2024 | 13.09.2024 | Femara+Ovitrelle | |
N Nur242424 | 30.08.2024 | Femara | |||
K kadingibikadiinnn | 14.09.2024 | ||||
Amin inşallah canım.Önümüzdeki ay Femara ve yumurta takibiyle tedaviye başlayacağım. Çatlatma iğnesiyle ilgili henüz konuşmadı doktor. Bu süreçte olanlar hep birlikte takip edelim. İnşallah bu yolda olan herkesin yüzünü Rabbim en kısa zamanda güldürür.
sigara kullanmak döllenmeyi etkişer mi bende çatlatma iğnesi oldumAmin inşallah canım.ben bu ay denedim iğnenin 7. Günündeyim inşallah tutar..
Etkilemez bi kız arkadaşım sürekli içti iğneden sonra. Şuan 7 aylık hamile hala içiyor. Tabi hamile kalınca bırak ama etksi falan olmaz şuanlık. Bende içiyorum pozitifi öğrendiğim an içmemeye başlayacağımsigara kullanmak döllenmeyi etkişer mi bende çatlatma iğnesi oldum
çok teşekkür ederim canımEtkilemez bi kız arkadaşım sürekli içti iğneden sonra. Şuan 7 aylık hamile hala içiyor. Tabi hamile kalınca bırak ama etksi falan olmaz şuanlık. Bende içiyorum pozitifi öğrendiğim an içmemeye başlayacağım
Rica ederim kuzumçok teşekkür ederim canım
Sat 14 AğustosBu arada sat bat çatlatma tarihlerinizi yazarsanız liste yapabilirim.
Merhaba bende fameraya başladım bugün 2. Günüm siz başladınız mı öteki ay için mi planlandıÖnümüzdeki ay Femara ve yumurta takibiyle tedaviye başlayacağım. Çatlatma iğnesiyle ilgili henüz konuşmadı doktor. Bu süreçte olanlar hep birlikte takip edelim. İnşallah bu yolda olan herkesin yüzünü Rabbim en kısa zamanda güldürür.
Önümüzdeki ay başlayacağım canım ben bu ay kaçırdım zamanıMerhaba bende fameraya başladım bugün 2. Günüm siz başladınız mı öteki ay için mi planlandı
Daha önce kullanmış mıydınızÖnümüzdeki ay başlayacağım canım ben bu ay kaçırdım zamanı
İlk kez kullanıyorumDaha önce kullanmış mıydınız
Hayırlısı olsun inşallah hedefimize ulaşırızİlk kez kullanıyorum
Çok heyecanlı bekleyiş gebelik testi ne zaman yapılacakAmin inşallah canım.ben bu ay denedim iğnenin 7. Günündeyim inşallah tutar..
Adet olacakmış gibi değil de yumurtaların büyüdüğünü hissettim ben yumurtalıklarımda şişkinlik ve batma oldu. Ama kişiden kişiye göre etkileri değişir tabi. Pazartesi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkarÇok heyecanlı bekleyiş gebelik testi ne zaman yapılacakbirde famera kutlanırken adet olacakmış gibi oldunuz mu acaba
İnşallahAdet olacakmış gibi değil de yumurtaların büyüdüğünü hissettim ben yumurtalıklarımda şişkinlik ve batma oldu. Ama kişiden kişiye göre etkileri değişir tabi. Pazartesi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkarrabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın evladımızı bize bağışlasın inşallah
Aynen vallahi iğneyi olduğumdan beri şafak sayıyorumİnşallahbizi de haberdar edin mutlaka bende pazartesi günü kontrol için gidicem o gün iğne yapılır mı bilmiyorum zaman geçmek bilmiyor