I ikizlermomyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 88 50 26 Dün 18:31 Konu Sahibi papatya insan #181 papatya insan .!.: Allah var neler var :) keseyı gormedım ki daha :) Genişletmek için tıkla... Doktorunuz çağırmadı mı
papatya insan .!.: Allah var neler var :) keseyı gormedım ki daha :) Genişletmek için tıkla... Doktorunuz çağırmadı mı
papatya insan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 1.147 892 31 Dün 18:36 Konu Sahibi papatya insan #182 ikizlermomyy .!.: Doktorunuz çağırmadı mı Genişletmek için tıkla... 30 aralıkta 3. Gun embrıyosu benımkısı
ikizlermomyy .!.: Doktorunuz çağırmadı mı Genişletmek için tıkla... 30 aralıkta 3. Gun embrıyosu benımkısı
Prairie daisy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 231 288 30 Dün 20:42 Konu Sahibi papatya insan #183 ikizlermomyy .!.: Bunun için hiç üzülmeyin benim de öyle oldu 2 embriyo konuldu.5.ve 6.gün yaptim direkt negatif gördüm test gününde kan verdim ve pozitifi gördüm çok şükür Genişletmek için tıkla... I ikizlermomyy bugün transfer günü dahil 8.günümdü regl oldum artık tamamen imkansız oldu yani pozitif sonuç görmek
ikizlermomyy .!.: Bunun için hiç üzülmeyin benim de öyle oldu 2 embriyo konuldu.5.ve 6.gün yaptim direkt negatif gördüm test gününde kan verdim ve pozitifi gördüm çok şükür Genişletmek için tıkla... I ikizlermomyy bugün transfer günü dahil 8.günümdü regl oldum artık tamamen imkansız oldu yani pozitif sonuç görmek