Prairie daisy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 225 282 30 Bugün 14:21 Konu Sahibi sabahkusuu #81 ezgice27 .!.: Pozitife döner inşallah rabbim yardımcımız olsun bu süreçlerde Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
ezgice27 .!.: Pozitife döner inşallah rabbim yardımcımız olsun bu süreçlerde Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
B Boncukbebek Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2024 157 60 29 Bugün 14:23 Konu Sahibi sabahkusuu #82 Prairie daisy .!.: Canım doktorum mehmet reşit asoğlu , histeroskopiyi ben baska hastanede yaptırmıştım hiç bilgim yok inanki Genişletmek için tıkla... Ben Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldi
Prairie daisy .!.: Canım doktorum mehmet reşit asoğlu , histeroskopiyi ben baska hastanede yaptırmıştım hiç bilgim yok inanki Genişletmek için tıkla... Ben Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldi
Prairie daisy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 225 282 30 Bugün 14:35 Konu Sahibi sabahkusuu #83 Boncukbebek .!.: Ben Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldi Genişletmek için tıkla... Evet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsun
Boncukbebek .!.: Ben Özkan beyle görüşmüştüm daha önce şimdi histeroskopi için fiyat almak istedim gelmem gerektiğini söylediler. Başka merkez 64 bin dedi fazla geldi Genişletmek için tıkla... Evet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsun
B Boncukbebek Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2024 157 60 29 Bugün 14:40 Konu Sahibi sabahkusuu #84 Prairie daisy .!.: Evet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsun Genişletmek için tıkla... Evet istanbuldayım, bugün negatifimi aldım 1 hafta içinde doktor bulmam lazım. Bahçeci fiyat vermedi aradım
Prairie daisy .!.: Evet fazla demisler canım başka hastanelere de sorsan istanbulda mı yaşıyorsun Genişletmek için tıkla... Evet istanbuldayım, bugün negatifimi aldım 1 hafta içinde doktor bulmam lazım. Bahçeci fiyat vermedi aradım
B Boncukbebek Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2024 157 60 29 Bugün 14:40 Konu Sahibi sabahkusuu #85 Gittiğim hastane heryer bu fiyatlarda dedi
Prairie daisy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 225 282 30 Bugün 14:53 Konu Sahibi sabahkusuu #86 Boncukbebek .!.: Gittiğim hastane heryer bu fiyatlarda dedi Genişletmek için tıkla... Istanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederim
Boncukbebek .!.: Gittiğim hastane heryer bu fiyatlarda dedi Genişletmek için tıkla... Istanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederim
B Boncukbebek Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2024 157 60 29 Bugün 14:58 Konu Sahibi sabahkusuu #87 Prairie daisy .!.: Istanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Başakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedim
Prairie daisy .!.: Istanbulda hangi ilçedesin acaba , zeynep kamilde bu konuda iyi aslında özellikle resul karakuş hocanın ekibi çok iyi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Başakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedim
Prairie daisy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 225 282 30 Bugün 15:06 Konu Sahibi sabahkusuu #88 Boncukbebek .!.: Başakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedim Genişletmek için tıkla... Orasıda çok iyi de ondan dedim canım o taraflarda pek bilmiyorum hastaneleri ama sen yine de o bölgelerdeki hastaneleri ara sor onların öyle dediğine bakma
Boncukbebek .!.: Başakşehirde yaşıyorum Zeynep kamile hiç gitmedim Genişletmek için tıkla... Orasıda çok iyi de ondan dedim canım o taraflarda pek bilmiyorum hastaneleri ama sen yine de o bölgelerdeki hastaneleri ara sor onların öyle dediğine bakma