Burda bir arkadaşımızın çok yumurtası oluştuğu için aşılaması iptal edildi.İlişki konusu da doktordan doktora değişiyor benim doktorum öncesi için bir şey dememişti aşılama sonrası da gğn aşırı demiştiAaaa bana hiç böyle birşey demediler. Yada dediler ben hatırlamıyorum heyecandanbende kendi kendime diyorum ki ne kadar çok yumurta o kadar çok şans kaç gündür çok yumurtam olsun diye dua ediyordum. Şimdi tam tersine döndü Allah bu yolda olan tüm kadınların dualarını kabul eder inşallah birde bana kontrole kadar ilişki yasak dendi. Aşılamadan sonra kaç günde bir diyecek onu merak ediyorum
Yani testler pozitif ama iğne etkisi olup olmadığını bilmiyorum bugün de yaptınız mıBirincisi ilk idrar değil
İkincisi ilk idrar akıntım deli gibi var asla durmadı aynı oranda
Diğer kızları da etiketleyin isterseniz görmemişlerdir belkiKızlar baktınız mı görsellere birşey yazmadınız da
Ay o zaman inşallah ilk ettiğim dualar kabul olmazBurda bir arkadaşımızın çok yumurtası oluştuğu için aşılaması iptal edildi.İlişki konusu da doktordan doktora değişiyor benim doktorum öncesi için bir şey dememişti aşılama sonrası da gğn aşırı demişti
Ne regli kız ağzından yel alsınAy o zaman inşallah ilk ettiğim dualar kabul olmaziptal iptal iptal bakalım bende yarın gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Sen ne yaptın regl oldun mu bu arada
Aaaaa özür özür. Anlamamışım. Ben ay ortasında regl olup aşılamaya başlicaksın zannettimNe regli kız ağzından yel alsın4 aralıkta aşılama oldum
Yok ya hiç bir şey hissetmiyorum regl öncesi hafif sancılarım oluyordu normalde bir hafta önce falan aynı sancılar var regl olacağımı hissediyorum sanki inşallah olmamAaaaa özür özür. Anlamamışım. Ben ay ortasında regl olup aşılamaya başlicaksın zannettimayyy bana bile hiç zaman geçmiyor iğneler bitsin bian önce başlayayım diye seni düşünemedim şuanda eee var mı böyle vücudunda hissettiğin bişeyler rabbim inşallah Umutlarını boşa çıkarmasın
Çok arada bir şey çıkmış iki gün sonra tekrar edin isterseniz bilemiyorum böyle çıkıp yükselen var mıMerhaba benim aşılama günü de dahil 15. Günüm bugün kan testim 4.7 negatif yükselir mi acaba
Benim ara ara regl sancısına benzer ağrılarım oluyor kasık ve bel ağrım yokBenim bugün aşılamanın 7.catlatma iğnesinin ise 9. Günü kaşık ve bel.agrilarim hala devam ediyor sizlerdede aynı durum varmı yada ağrılarınız gectimi
Adet olmazsam tekrarlıyım dediğiniz gibiÇok arada bir şey çıkmış iki gün sonra tekrar edin isterseniz bilemiyorum böyle çıkıp yükselen var mı
Adetiniz geçtimiAdet olmazsam tekrarlıyım dediğiniz gibi
Adetiniz geçtimi
Testler hala pozitif iğnenin üzerinden 10 gün geçti
ben ilk çatlatma iğnesi yaptığım zamn 11.ve12.gunde pozitif görmüştüm ikincisinde ise 10.gun negatif olmuştu idrar testinden net bir sonuç almak istiyorsak eğer düzenli bir şekilde testi yapacağız zaten belli bir zamana kadar pozitif çıkacak iğnenin etkisinden dolayı negatifi gördükten sonra pozitif görürsek o zaman yalancı pozitif olmaz gerçek bir pozitif olur ama buda psikolojik olarak biraz zor bence en mantıklısı iğneden sonra 14.gunde kan testi vermek
Peki bir test var mı elinizde gebelik testi yapın bir bakalımHayır 1 gün var adetime
Çatlatma iğnesi yaptığınız ayda adet döngümuzu dikkate almamalıymışız bildiğim kadarıyla 14 gün sonra tahmini adet olmamız gerekiyor tabii bu 3 gün 5 gün gecikebilir gecikirse de normaldirHayır 1 gün var adetime
Acaba iğne etkisi mi peki diğerlerine göre daha koyu muTestler hala pozitif iğnenin üzerinden 10 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?