Bugün elimde testim yok yarın sabah yapıcam Salı günü yapmıştım erken gebelik testi negatiftiPeki bir test var mı elinizde gebelik testi yapın bir bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün elimde testim yok yarın sabah yapıcam Salı günü yapmıştım erken gebelik testi negatiftiPeki bir test var mı elinizde gebelik testi yapın bir bakalım
Siz 6 aralıkta mı aşılama yaptınızAma aşılamadan 12 gün sonra kan verin dediler 4 günüm kaldı
Çatlatma iğnesine göre bugün 17.günüm valla bilemedim hayırlısı inşallahÇatlatma iğnesi yaptığınız ayda adet döngümuzu dikkate almamalıymışız bildiğim kadarıyla 14 gün sonra tahmini adet olmamız gerekiyor tabii bu 3 gün 5 gün gecikebilir gecikirse de normaldir
Bugün yaptığınız kaset miBugün elimde testim yok yarın sabah yapıcam Salı günü yapmıştım erken gebelik testi negatifti
Hayır bugün kan verdim beta 4.7 çıktı negatif ama bi ümit yükselir mi acaba diye umudum varBugün yaptığınız kaset mi
Bugün yaptığınız kaset mi
Evet ama kan tahlili salı günü hala pozitifSiz 6 aralıkta mı aşılama yaptınız
Banada öyle dediler hatta sordum iğne gününude sayayım mi diye evet ogunude say dedi çatlatma iğnesindende 14 gün sonraya denk geliyorAma aşılamadan 12 gün sonra kan verin dediler 4 günüm kaldı
Hadi bakalım umarım gebesinizdir yaaEvet ama kan tahlili salı günü hala pozitif
Benim doktorum aşılamadan 14 gün sonra test yap dedi daha garantici biri tabi ben dayanacağımı sanmıyorum 12. Gün yaparım gibiBanada öyle dediler hatta sordum iğne gününude sayayım mi diye evet ogunude say dedi çatlatma iğnesindende 14 gün sonraya denk geliyor
İnşallah hayırlı bı şekilde yukselir rabim umudunuzu boşa çıkarmasınHayır bugün kan verdim beta 4.7 çıktı negatif ama bi ümit yükselir mi acaba diye umudum var
İnşallah hep pozitif görürsünüz ve hamişsinizdirEvet ama kan tahlili salı günü hala pozitif
Hayır bugün kan verdim beta 4.7 çıktı negatif ama bi ümit yükselir mi acaba diye umudum var
Pardon yanlışlıkla size yazdımBugün yaptığınız kaset mi
İnşallah öyledir çok ihtiyacımız var bu habere değilmikızlarİnşallah hep pozitif görürsünüz ve hamişsinizdir
İnşallah regl olmazsın canım pozitif düşün pozitif olsunYok ya hiç bir şey hissetmiyorum regl öncesi hafif sancılarım oluyordu normalde bir hafta önce falan aynı sancılar var regl olacağımı hissediyorum sanki inşallah olmam
Umarım yaİnşallah regl olmazsın canım pozitif düşün pozitif olsun
Bende şimdi hastaneden çıktım sol tarafta 2 adet 18 mm yumurta dedi. Bugünde Gonalf yap yarın gece 12 de çatlatma iğneni yap ilişkiye başla ve pazartesi sabah 8 de eşinle gelin dedi şuan için herşey yolunda. Ama bi kistten bahsetti orasını anlayamadım bakalım pazartesi ola hayrola inşallah sen ne zaman test vereceksin senin adına bende çok heyecanlıyım yaUmarım ya
Çok iyi umarım her şey yolunda gider çok güzel bir süreç olur sonu pozitifle biter tabi benim bugün 10. Günüm aşılama gününden sayarsam doktor 14. günde test yap dedi bugün test yaptım evde dayanamadım negatif görünüyor daha doğrusu gözle çok hafif bir çizgi var ama fotoda görünmüyor bakalım beklicemBende şimdi hastaneden çıktım sol tarafta 2 adet 18 mm yumurta dedi. Bugünde Gonalf yap yarın gece 12 de çatlatma iğneni yap ilişkiye başla ve pazartesi sabah 8 de eşinle gelin dedi şuan için herşey yolunda. Ama bi kistten bahsetti orasını anlayamadım bakalım pazartesi ola hayrola inşallah sen ne zaman test vereceksin senin adına bende çok heyecanlıyım ya
Testim buBende şimdi hastaneden çıktım sol tarafta 2 adet 18 mm yumurta dedi. Bugünde Gonalf yap yarın gece 12 de çatlatma iğneni yap ilişkiye başla ve pazartesi sabah 8 de eşinle gelin dedi şuan için herşey yolunda. Ama bi kistten bahsetti orasını anlayamadım bakalım pazartesi ola hayrola inşallah sen ne zaman test vereceksin senin adına bende çok heyecanlıyım ya
Canım eğer hemen böyle olduysa silik çizgi bence pozitiftir. Ama eğer bayağı bi süre bekleyip böyle olduysa (ki inşallah öyle değildir) kuruma çizgisi oluyormuş. Bence testlere devam et koyulaşmaya başlarsa inşallah tutmuş demektirTestim bu
Evet özellikle ona dikkat ediyorum ilk 5 dk içinde böyle oldu ya niye sevinemiyorum birincisi çatlatma iğnesi beta içerdiği için pozitif gösterebiliyor bir diğeri de bu testi hiç bilmiyorum indirimde almıştım iki gün sonra ya da yarın tekrarlarımCanım eğer hemen böyle olduysa silik çizgi bence pozitiftir. Ama eğer bayağı bi süre bekleyip böyle olduysa (ki inşallah öyle değildir) kuruma çizgisi oluyormuş. Bence testlere devam et koyulaşmaya başlarsa inşallah tutmuş demektir