2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Çatlatma iğnesi yaptığınız ayda adet döngümuzu dikkate almamalıymışız bildiğim kadarıyla 14 gün sonra tahmini adet olmamız gerekiyor tabii bu 3 gün 5 gün gecikebilir gecikirse de normaldir
Çatlatma iğnesine göre bugün 17.günüm valla bilemedim hayırlısı inşallah

B
Banada öyle dediler hatta sordum iğne gününude sayayım mi diye evet ogunude say dedi çatlatma iğnesindende 14 gün sonraya denk geliyor
Benim doktorum aşılamadan 14 gün sonra test yap dedi daha garantici biri tabi ben dayanacağımı sanmıyorum 12. Gün yaparım gibi

Bende şimdi hastaneden çıktım sol tarafta 2 adet 18 mm yumurta dedi. Bugünde Gonalf yap yarın gece 12 de çatlatma iğneni yap ilişkiye başla ve pazartesi sabah 8 de eşinle gelin dedi şuan için herşey yolunda. Ama bi kistten bahsetti orasını anlayamadım bakalım pazartesi ola hayrola inşallah sen ne zaman test vereceksin senin adına bende çok heyecanlıyım ya

Çok iyi umarım her şey yolunda gider çok güzel bir süreç olur sonu pozitifle biter tabi benim bugün 10. Günüm aşılama gününden sayarsam doktor 14. günde test yap dedi bugün test yaptım evde dayanamadım negatif görünüyor daha doğrusu gözle çok hafif bir çizgi var ama fotoda görünmüyor bakalım beklicem

Testim bu

Eklentiler

• 20241213_092319.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 29
Evet özellikle ona dikkat ediyorum ilk 5 dk içinde böyle oldu ya niye sevinemiyorum birincisi çatlatma iğnesi beta içerdiği için pozitif gösterebiliyor bir diğeri de bu testi hiç bilmiyorum indirimde almıştım iki gün sonra ya da yarın tekrarlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…