- 2 Mart 2024
- 1.103
- 1.094
- 48
- 29
Çok değişik ya, sorma var ya. Benim 4440 doğdu 4085e kadar düştü sarılık vs olunca. Şuan 5100 civarı. 1 kilo mu almış oluyor?Senin doktorun değişik zaten ya :/ Doğduktan sonra nasıldı kilosu, şu an kaç?
Cuma gidicez yazarım kilo durumunu, azarlamasin diye ben yalandan mama verdim aslında diyorumAy aynısı benimkinin yaa. Çok sinir bozucular. Kontrole gittiğinde msjını okurum inşallah. Çok merak ettiminşallah kilo almıştır bebeğin. Kilo almamış olsa ondan dert, doktor sana demiştim dıcek, benimki azarlar bile kesin öf ya
Doğum kilosu önemli diye biliyorum. Çünkü 6. Aydaki ve 1 yaşındaki hesaplamalar doğum kilosu üzerinden. 6. Ayda doğum kilosunun 2 kati 1 yaşında da doğum kilosunun 3 kati olmalı en az şeklinde bir yorum var.Nasıl yani, doğum kilosu mu önemli yoksa son ödemsiz kiloları mı o kısmı anlamadım. 3500 doğup 3200 olduysa hangisini baz almalıyız
Evet, daha ne kadar alacak ya 5 kilo mu? Zorla midesini büyütecek bebenin. Merco 3340tan 4150 oldu 1 ayda, sen de iyi demiştin gayet. En düşük kilodan hesaplanıyor, doğduğu kilo gerçek kilosu olmuyormuş.Çok değişik ya, sorma var ya. Benim 4440 doğdu 4085e kadar düştü sarılık vs olunca. Şuan 5100 civarı. 1 kilo mu almış oluyor?
Süt işi biraz kaygılı bir süreç canım, ben de her gün bu geceyi çıkarabilir miyiz diye kaygılanıyorum inan. Evde ne mama var ne dolapta yedek anne sütü. Süt gelmezse ne yaparım diye düşünmüyor değilim. Biraz sabır ve bol çaba Allah bir şekilde veriyor rızklarınıBen hala sütle uğraşıyorum canum. Bugün doktor kontrolü var. Kesin mamaya devam edin der. Doktorlar mamacı. Ben de sütümü arttırmak için cebelleşiyorum. Bugün doktordan sonra sadece emzirmeye başlayacağım, Sağlk ocağı hemşiresiyle bebişin bir hafta kilo takibini yapacağız. Geceleri ve sabahları yani günde iki kez mama vermeyi planlıyorum sadece bakalım.
3200 olanı canım. Bizimkini öyle hesapladılar, düştüğü en düşük kilo üzerinden.Nasıl yani, doğum kilosu mu önemli yoksa son ödemsiz kiloları mı o kısmı anlamadım. 3500 doğup 3200 olduysa hangisini baz almalıyız
Aynen zaten bebek şiş şişti. Onun gerçek kilo olmadığı çok belliydiEvet, daha ne kadar alacak ya 5 kilo mu? Zorla midesini büyütecek bebenin. Merco 3340tan 4150 oldu 1 ayda, sen de iyi demiştin gayet. En düşük kilodan hesaplanıyor, doğduğu kilo gerçek kilosu olmuyormuş.
O zaman 4085 üzerinden hesaplamalıyım ben de3200 olanı canım. Bizimkini öyle hesapladılar, düştüğü en düşük kilo üzerinden.
Bizim tartı yanliş gösteriyor kuzum ya. Valla şimdi bebek tartılarına baktım 800 tl. Alasım var ya.saglık ocagına götürmeden de önce kendiniz tartılıp sonra bebekle tartılın alıp almadıgı hakkında fikriniz olur rahatlarsınız. net kılo ıcın gıdersınız saglık ocagına .
Peki gün içinde aç duruyor mu? Benim şuan moralim bozuldu. Çünkü emiyor ama uyumuyor, sürekli aranıyor, resmen aç gibi.Ay ben bir daha o doktora götürmedim sağlık ocağına götürdüm aşısı için sağlık ocağında dedi ki gayet iyi kilo almış mama da mı veriyorsun evet mama da veriyorum dedim mamayı vermene gerek yok mamayı kes meme verdi ve tabii benim içim rahat etmediği için ben yine de geceleri bir de sabah erken saatte mama veriyorum çünkü biraz sütüm az gibi geliyor bana ama onun dışında yani doktorun dediği gibi bir sistemi ben uygulamadım 15 dakika Meme verip sonra mama verme olayını ben de uygulamadım bana çok saçma geldi çünkü
3200 sanki kuzum ben öyle biliyorum ama yanlış da olabilir bilgim.Nasıl yani, doğum kilosu mu önemli yoksa son ödemsiz kiloları mı o kısmı anlamadım. 3500 doğup 3200 olduysa hangisini baz almalıyız
Düştüğümüz hale bak bee tüüüüüüCuma gidicez yazarım kilo durumunu, azarlamasin diye ben yalandan mama verdim aslında diyorum
Mamaya devam dedi. Sinirimi oynattı. Hiç sevmedim doktoru ama eşim değiştirmiyor doktoru. Doktor eşimin tanıdığı. Gece gündüz arama fırsatımız var. Ama adam prof ve agucuk gugucuk yapmıyor, mama aşığı ondan ben sevmedimSüt işi biraz kaygılı bir süreç canım, ben de her gün bu geceyi çıkarabilir miyiz diye kaygılanıyorum inan. Evde ne mama var ne dolapta yedek anne sütü. Süt gelmezse ne yaparım diye düşünmüyor değilim. Biraz sabır ve bol çaba Allah bir şekilde veriyor rızklarınıNe dedi doktor bugünkü kontrolde?
Bana hep aç geliyor ya annelik psikolojisi sanırım memede emdiği ya da mama yediği sürece içim rahat onun dışında uyurken bile acaba aç mı uyudu diye düşünüyorum. Ama bu sağlıklı değil bence ya. Benimki de sürekli aranıyor mama verince uyuyor ama bence doymaktan çok mamanın etkisinden. Kilo ve çiş iyiyse bence doyuyordur aranması kriter değildir heraldePeki gün içinde aç duruyor mu? Benim şuan moralim bozuldu. Çünkü emiyor ama uyumuyor, sürekli aranıyor, resmen aç gibi.
Sağdığım sütlerden verdim ama Stok bitiyor. Napıcam bilmiyorum. Ben de sabah akşam mama düşünüyorum. Ama gün içinde de doymuyor gibi
Ben tartı alıcam sanırımBana hep aç geliyor ya annelik psikolojisi sanırım memede emdiği ya da mama yediği sürece içim rahat onun dışında uyurken bile acaba aç mı uyudu diye düşünüyorum. Ama bu sağlıklı değil bence ya. Benimki de sürekli aranıyor mama verince uyuyor ama bence doymaktan çok mamanın etkisinden. Kilo ve çiş iyiyse bence doyuyordur aranması kriter değildir heralde
Benim de alasım var ama kafayı yerim galiba, bir de zamanında influencer bir kadın bebek tartısı almış onu linkliyordu o kadar çok kınamıştım ki muhtemelen kesin alıcam o yüzdenBizim tartı yanliş gösteriyor kuzum ya. Valla şimdi bebek tartılarına baktım 800 tl. Alasım var ya.
Bebek tartısı kullanan var mı guzular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?