- 12 Temmuz 2022
- 24.905
- 3
- 89.291
- 528
Bi zamandan sonra bi memeyi boşaltsın diğer beslenme saatinde diğerini verin diypr emzirme danışmanları aslında ama biz o zamanda değiliz daha herhalde. Benimki tek memeyi çok uzun emiyor sonra kendini memeden atıyor, atınca ben doydu diye bırakıyorum zorlamak mı lazım ki diğeriniYok bana doktorum ikisini de ver diyor. Olması gereken o sanırım. Ben de çok bilmiyorum da gerçi
Bizim degerlerimiz çok yüksekti fototerapi.aldik sonra normale döndü değer ama ertesi gün tekrar sarardı hemen doktora gittik değer normal ama rengi zamanla geçer dedi canım bizede çiş yapiyor kaka bugün yapmadıÇarşamba kırkım çıkıyor halen geçmedi bizde sarılıkbiz yatış yapmadık ileri değildi halen değil ama bir türlü de gitmedi bedeninden. Doktor üç aya kadar sürebilir dedi. Ben başlarda veriyordum mama artık vermemeye başladım çok sık da vermedim zaten. Hata mı yapıyorum bilmiyorum versem belki gider sarılığı. Sütün yetip yetmediğini bezden anlayabilirsin günde 5-7 ardı bez kilretmesi gerekiyor. Ama bencede mama ver çabucak atlatsın gerçi senin ki geçmişti. Göğüs ucu içinde ben ayva çekirdeği jeli kullandım iyi geldi bana
Evet 30 CC ile başladık canım dün .günde kaç defa vermeliyim bugün bir kere verdim emzirmeye çalışıyorum genelde 2 saatte birCanim gumus kapak kullan ama krem surme o zamanlarda . Bende cok ise yaramisti. Sarilik icinde doktor bana 2.5 saatte bir emzir 3 saatte bir mama ver 30 cc demisti . Seninki kucuk oldugundan 30 cc ile baslayabilirsin.
Lansinoh kullanıyorum ama hala felsket uçları kopacak.gibi yaraCanım madecasol önerdi bana emzirme hemşiresi ama her besleme öncesi temizlemek gerek. Ben günde üç kere falan kullanarak iki günde iyileştimiştim. Ayrıca hep lansonish kullandım. Onu silmeye gerek yokmuş. Gümüş kapak bana iyi geldi. Silikon kalkandan çok verim alamadım.
Orange senin bebişte de sarılık vardı değil mi benimkinde çok az var dedi doktor 3. Gün şu an 14 günlüğüz yüzünde hala var dedi vücudunda yok dedi seninkinin rengi nasıl ya da doktor ne yorum yapmıştı bize tahlil de yapmadığı için içim rahat etmiyorLeydiyz ben hep tek meme emziriyodum ama sanki tek memeyle doymuyo artık. Mızırdanıyor hep ikinciyi verince rahatlıyor gibi. Bu sütüm az mı demektir bebiş büyüdü de ondan midesi de mi büyüdü demektir
Ya geceleri çok ağır uyuyor Eylül, sanki bıraksam 5-6 saat uyuyacak ki bazen alarmı kapattığım oldu uyanmıyor :/ korkuyorum ben de o yüzden böyle 1 öğün sağıp mı versem diyorumEvet ben de yapmıyorum, bebek emiyor zaten diye düşünüyorum. Bir de süt çoksa mastit olursun dedi arkadaşım korktum ondan da çok sağmıyorum. Bebeğin kilosuna göre bir hesap yapılıyormuş sanırım ona göre belirleniyormuş miktar
Benim de bildiğim hep diğer memeyi de teklif edin diyorlar. Emzirmeye en son bıraktığınız memeden başlayın, arka yağlı sütü alsın, sonra yeni memeye geçin diyorlar. Yani iki memeyi de verine geliyor laf.Bi zamandan sonra bi memeyi boşaltsın diğer beslenme saatinde diğerini verin diypr emzirme danışmanları aslında ama biz o zamanda değiliz daha herhalde. Benimki tek memeyi çok uzun emiyor sonra kendini memeden atıyor, atınca ben doydu diye bırakıyorum zorlamak mı lazım ki diğerini
Vardı canım 7'ye düşmüştü sanırım en son, sonra gitmedik tekrar kontrole pazartesi gidicez. Bizim eski doktor bi cihazla bakıyodu bu yeni doktor kan alarak mı bakar bilmiyorum ama ne diyecek söylerim sana daOrange senin bebişte de sarılık vardı değil mi benimkinde çok az var dedi doktor 3. Gün şu an 14 günlüğüz yüzünde hala var dedi vücudunda yok dedi seninkinin rengi nasıl ya da doktor ne yorum yapmıştı bize tahlil de yapmadığı için içim rahat etmiyor
40 dk emiyor hala son sütü almıyosa benim diyecek lafım yok ndnfBenim de bildiğim hep diğer memeyi de teklif edin diyorlar. Emzirmeye en son bıraktığınız memeden başlayın, arka yağlı sütü alsın, sonra yeni memeye geçin diyorlar. Yani iki memeyi de verine geliyor laf.
Ben dogdugundan beri iki memeyide veriyorum. Ilkini emip uyuyo sonra altini degistiriyorum o sirada uyanuyo digerini veriyorum. Bidahaki beslenme saatini biraktigim memeden devam ediyorum. Emzirme danismani boyle demisti. Zaten tekini verdigimde digeri sisiyo. Ve doumadigi icin erken uyaniyo. Genelde 1bucuk 2 saatede uyaniyoBi zamandan sonra bi memeyi boşaltsın diğer beslenme saatinde diğerini verin diypr emzirme danışmanları aslında ama biz o zamanda değiliz daha herhalde. Benimki tek memeyi çok uzun emiyor sonra kendini memeden atıyor, atınca ben doydu diye bırakıyorum zorlamak mı lazım ki diğerini
İki memeyi de almış haliyle mi 1 buçuk 2 saatte uyanıyor?Ben dogdugundan beri iki memeyide veriyorum. Ilkini emip uyuyo sonra altini degistiriyorum o sirada uyanuyo digerini veriyorum. Bidahaki beslenme saatini biraktigim memeden devam ediyorum. Emzirme danismani boyle demisti. Zaten tekini verdigimde digeri sisiyo. Ve doumadigi icin erken uyaniyo. Genelde 1bucuk 2 saatede uyaniyo
Ben de öyle yapiyim artık bariBen dogdugundan beri iki memeyide veriyorum. Ilkini emip uyuyo sonra altini degistiriyorum o sirada uyanuyo digerini veriyorum. Bidahaki beslenme saatini biraktigim memeden devam ediyorum. Emzirme danismani boyle demisti. Zaten tekini verdigimde digeri sisiyo. Ve doumadigi icin erken uyaniyo. Genelde 1bucuk 2 saatede uyaniyo
Ay peki tek memeyi kaç dk emiyorBen dogdugundan beri iki memeyide veriyorum. Ilkini emip uyuyo sonra altini degistiriyorum o sirada uyanuyo digerini veriyorum. Bidahaki beslenme saatini biraktigim memeden devam ediyorum. Emzirme danismani boyle demisti. Zaten tekini verdigimde digeri sisiyo. Ve doumadigi icin erken uyaniyo. Genelde 1bucuk 2 saatede uyaniyo
benim büyük oğlum alerjikti kakası köpüklü ya da kanlı mukuslu falan oluyordu. pişik de oluyordu ama pişik tek balına bir etken değildir diye düşünüyorum.kızlar 11 günlük oldu bugün bebiş ama kaka yaparken ağlıyor kabız değil birde sürekli ağlıyor böyle uyumuyor 10 15 dakika uyuyup huysuzlanıyor. Biraz da pişik oldu. Acaba alerji mi diye düşünüyorum alerjisi olan anneler siz nereden anladınız bende ona göre yediklerime dikkat edeyim olmazsa
Gece uykusunu seven bir bebektir ya bence, artık bir aya yaklaştılar çok acıksa uyanır aplar gibi. Uykudan önce iyice doyuyorsa karnı yeterli geliyordur belki. Bizimkinde sarılık olmasına rağmen acıkınca ağlayıp uyanıyor. Sende sarılık riski de yoksa hiç korkma bence ama içim rahat etsin diyorsan sağdığın sütü ver gitsin mama yerineYa geceleri çok ağır uyuyor Eylül, sanki bıraksam 5-6 saat uyuyacak ki bazen alarmı kapattığım oldu uyanmıyor :/ korkuyorum ben de o yüzden böyle 1 öğün sağıp mı versem diyorum
Eylül bizde de sarılık var doktor risk geçti diyor ama yüzünde var diyor seninkinin rengi hakkında yorum yaptı mı doktorGece uykusunu seven bir bebektir ya bence, artık bir aya yaklaştılar çok acıksa uyanır aplar gibi. Uykudan önce iyice doyuyorsa karnı yeterli geliyordur belki. Bizimkinde sarılık olmasına rağmen acıkınca ağlayıp uyanıyor. Sende sarılık riski de yoksa hiç korkma bence ama içim rahat etsin diyorsan sağdığın sütü ver gitsin mama yerine
Sarılık olmadı hiç ama insan rahat olamıyormuş yine de. Bugün hep mememdeydi ve huzursuzdu, baktım sütüm de su gibiydi aç herhalde dedim 60lık mama verdim deli gibi emdi. Oyyy yavrum sütüm yetmiyor diye ağlarken deli gibi kustu sjfkdkd yeminle arsız yaaaGece uykusunu seven bir bebektir ya bence, artık bir aya yaklaştılar çok acıksa uyanır aplar gibi. Uykudan önce iyice doyuyorsa karnı yeterli geliyordur belki. Bizimkinde sarılık olmasına rağmen acıkınca ağlayıp uyanıyor. Sende sarılık riski de yoksa hiç korkma bence ama içim rahat etsin diyorsan sağdığın sütü ver gitsin mama yerine
Evet ikinciyi daha az emiyo ama bu sekildeİki memeyi de almış haliyle mi 1 buçuk 2 saatte uyanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?