2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Ayy iyi hadi bir haftada dönmüşler evlerine sevindim senin adına. Bebişe de gecmiş olsun ciddi bişey diildir inş. Biz aynı işte gaz batagında debeleniyoruz
Çok şükür Valla tam da teşhis koyamadılar tükürük bezi iltihabı ile kabakulak arasında kararsız kalmışlar. Kulağının arkası şiş kızarık çocuğun. Ateşi yükselip düşüyordu. Hala da aynıymış. Usg çeken kabakulak demiş çocuk doktoru ve eczacı değil demiş. Bilmiyoruz canım. Ama evdeki diğer bebeği izole edin demişler. Öyle olunca gittiler Allah’tan.
Oyyy size de Allah kolaylık versin kimyonu bol yiyin her öğününüze ekleyin inşallah azıcık da olsa faydası olur

Canlar selamlar, 1 aylık kontrolde bebişleriniz kaç kilo oldu. Benimki 3900 oldu çok mu az kafaya taktım
Kaç kg olarak doğdu önemli olan o toplamda kaç kg aldı. Doktorun normal diyorsa normaldir. Hiçbir zaman başkasıyla kıyas yapmamak anne olarak bizi daha az strese koyar

Canlar selamlar, 1 aylık kontrolde bebişleriniz kaç kilo oldu. Benimki 3900 oldu çok mu az kafaya taktım
Kaç kg olarak doğdu önemli olan o toplamda kaç kg aldı. Doktorum normal diyorsa normaldir. Hiçbir zaman başkasıyla kıyas yapmama anne olarak bizi daha az strese koyar Bizim bebek çok kaçırıyor sürekli üst baş değişimi yapıyorum benimki de kilosu 5110
Ondan bi kaç gündür hafif sıkıyorum sonr bi beden büyüğe geçtim iki numara kullanıyorum şuan 3-6 kg arası olanlardan. Kaçırmadı şimdilik ama iz oluyor işte

Kızlar boğaz ağrısında kloroben gibi gargara kullanabiliyor muyuz? Emzirirken.

Orangegreysky mesajları okudum da giydirme kalın. Şöyle şimdi hareketli değiller ama hareketlenince nasıl alışırlarsa öyle giyiniyorlar üşüyor çünkü ince giydiği zaman alışınca ve maalesef terliyor çok o zaman. Doktorumuz hep der üşüyen değil terleyen çocuk hastalanır diye. Nasıl alışırsa öyle gidiyor. Ev 21-22 derece bizim sadece kısa kollu çıtçıtlı ve tulum giyiyor. Böyle alışırsa ileride çok daha rahat oluyor kızımdan biliyorum. Birden azaltma tabi ama yavaş yavaş azalt dört çoraptan başla bence

Kızlar lütfen bilen yazsın kaç gündür memeyi isteyerek turuyor ama 3-5 çekme sonrası bırakıyor ağlıyor hemen ardına geri istiyor veriyorum yine aynısını yapıyor ne bu meme reddi mi. Önceden doyduğunda bırakıyordu uykuya geçiyordu. Şimdi niye yapıyor bunu. Doyduğunda böyle yapmıyordu uykusu geldiğinde böyle yapmıyordu niye yapıyor bunu meme reddi mi off

Gazı varken yapıyor bende bunu, gazını çıkarıyor musun canım

Gazı varken yapıyor bende bunu, gazını çıkarıyor musun canım
Yani gazının olduğunu anlamıyorum desem. Hani gün içinde çıkarıyoruz mide gazını da çıkarıyorum . Kaka yaparken de çıkarıyor . Bir de gazı olduğunda genelde bacaklarını çekiyor ya da uzatıyor . Önüm haricinde de mi olabilir gazı ay çok korkuyorum meme reddi olmasından. Meme reddi nasıl oluyor tam olarak

Sütün nasıl geliyor fışkırır tarzda mı benimkide öyle yapıyor mide gazı oluyor genelde onu çıkartıp tekrar devam ettiriyorum ya da ayakta emziriyorum bazıları

Anlattığına bakılırsa benim bebeğe benziyor ağlama sebebi bence yemeği gittiği için geri çekilme sebebi yoruluyorlar nefessiz kalıyorlar. Bizler nasıl üst üste yeriz öyle düşün. Benim bebek aksine bırakmıyor ben zorla çekiyorum memeyi ağzını siliyorum bekliyorum nefes alsın sakinleşsin öyle veriyorum ee tabi biraz ağlıyor bazen ağlamıyor bazen krize giriyor

Sütün nasıl geliyor fışkırır tarzda mı benimkide öyle yapıyor mide gazı oluyor genelde onu çıkartıp tekrar devam ettiriyorum ya da ayakta emziriyorum bazıları
Benim ki çoğu zaman fışkırır tarzda ondan mu huysuz durmuyor kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor bugün gün boyu durmadı krize girdi uyumadı ağladı durdu şuan halen aynı beş dakika oldu sakinleşeli dünden beri böyleyiz.

Gündüz toplasan saat 10 dan bu yana 3 saat ancak uyumuştur buraya soruyorum kıyaslama yapmak için değil netten bakıyorum 7-8 saat diyor Allah aşkına nasıl 7-8 saat uyuyormuş bir bebek. Sizinkiler kaç saat uyuyor akşam 6 dan beri hiç uyumadı. 1 aylık bebek bu. Kafayı yiyeceğim 2 saattir ayağımda sallıyorum emzirmeye çalışıyorum sağıyorum veriyorum gazını çıkarıyorum olmuyor sinir krizi geçireceğim uyumuyor uyumuyor uyumuyor

Tam adamına denk geldin sabah7 den beri ayakta saat on oldu halen uyumadı değil üç saat yarım saat anca uyumuştur bugün sürekli uyanık huysuz ağladı durdu perişan oldum oda perişan oldu bazen oluyor yani

Bunu bende yaşıyorum anlamaya çalışıyorum genelde sol meme de yapıyor. Sol memede süt az ve ucuda yok. 3 sebebe bağlıyorum gazı olduğunda yapıyor olabilir, memeden süt az geldiğinde yapıyor olabilir, bir de emzik ve silikon kullanıyorduk ona alıştığı için memeyi tam kavrayamıyor ondan da olabilir. Üçünden dolayı da yapıyor bence bizimkisi.

Geçmiş olsun kuzum, kolaylık olsun bundan spnrası inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…