2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Bazı kumaşlar kalitesiz, bana da denk geldi anladım demek istediğini. Tulumun içine alt mı giydiriyorsun kız? Ben bi zıbın giydiriyom, kaç derece ki ev?

Bazı kumaşlar kalitesiz, bana da denk geldi anladım demek istediğini. Tulumun içine alt mı giydiriyorsun kız? Ben bi zıbın giydiriyom, kaç derece ki ev?
Bana üşüyo gibi geliyor sorma hiç dnfm 24-25 arası, ne giyiyosanız 1 kat fazla giydirin dediler işte zıbın altına pantolon üstüne de tulum giydiriyoruz 2 kat olmuş oluyo. Osman Gönülal'a bakarsak bu derecede bezle dolaşsın bebek diyor

Ben zibin , ustu tulum bi tek tulum icine corap giydiriyorum . Ayaklari sicak olsun diye.

Ay senin yazdıklarını okudukca bana kendi halimin baştaki halime benzetiyorum. Benim kayınvalidem bana üşür üşür diye diye kaç kat giydirdi bebeği, sonra bana soğuk içme yelek giy şöyle böyle bir sürü şey söyledi. Bu sefer bende vicdan azabı çekmeye başladım hiç kendi düşüncelerimi bebeğe aktaramadim. Kayınvalidem gidince mesela iki kat pantolon giydiriyordu çocuğa. Ben yavaş yavaş üstündekileri azaltmaya başladım bizim evde çok sıcak olmuyor o yüzden bir zıbın üstüne takım. Takımın üstüne de ince bir yelek giydiriyorum, ayaklarina da örme patiklerden sıcacık oluyor. Ellerini de iyice aç kıvır kollarını ki etrafi keşfetsin dokunsun çocuk. Şapka takıyorum demiştin ama yine ara ara çıkar hava aldır, kulak arkalarını temizlemeyi unutma şapka taktığında orasi çok sıcak kalıyor kir birikebiliyor.
Ve lütfen tabiki büyüklerimizi dinleyelim vardır bir bildikleri ama şöyle olur mu böyle olur mu diyerek bu bebek bakımı geçmez, doktorların dediklerini de dikkate alarak kendi içinden geleni yap. Oğlunada en iyi bakacak kişi sensin annesi

Ya kvyi de geçtim de doktor ne giyiyosanız +1 kat dedi ondan da şeettim şapka eldiven çıkarıyorum, henüz dışarı çıkmadık ama balkonda oturuyoruz falan. Halletcez

Ya kvyi de geçtim de doktor ne giyiyosanız +1 kat dedi ondan da şeettim şapka eldiven çıkarıyorum, henüz dışarı çıkmadık ama balkonda oturuyoruz falan. Halletcez
Doktora evin derecesini söylediniz mi bizimde 24-25 arası ev şuan zıbın artı alt üst ya da tulum giydiriyorum sadece ben çorapta yok patikli zaten altlar bizimki sıcağı sevmiyor öyle bir kaç giydirdim çok ağladı çıkarınca rahatladı bizimki zaten ilk zamanlar öyle kat kat giydirdiğimde isilik olmuştu kızçem

Demek senin yenidoganların kalıplar hep genişmiş benim aldıklarım tamdı ki 51 cm dogdu 1 aylıkken 54 olmuştu 54 cm haline hep küçük geldiler bir aylıkken kaldırdım

Sizin 24-25 baya sıcakmış bizim 22-23 oluyor o yuzden alt üst hep 2-3 kat

Anam ben de bezle dolaştıramam, kendim de kısa kollu tişört ve haşortman giyiyom sjfkd beboyu da zıbın + alt üst takım veya zıbın + tulum giydiriyorum. Bizim de 24.5 falan ortalama, altını giydirme bence ama ekstra çorap giydirebilirsin. Bak beyleyiz biz

Eklentiler

• image.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 62
Demek senin yenidoganların kalıplar hep genişmiş benim aldıklarım tamdı ki 51 cm dogdu 1 aylıkken 54 olmuştu 54 cm haline hep küçük geldiler bir aylıkken kaldırdım
Bana büyük kalıp denk gelmiş cidden, babaannesi 2 tane tulum almış e bebekten yenidoğan mesela 1 hafta giydi olmadı sonra. Hm hala büyük

Kız bu hm indirme girmicek mi ki. Ocak'ta indirime giriyorlar. Ben de alacağım ama indireme girerse diye kararsız kalıyorum. Anvelop iç bodyler 1-2 ay küçük gelmeye başladı benimkine.. 2-4 alacağım şimdi. Boydan kasıyor.

Söyledik cano. Bizimki de üstüne kalın bi yelek giydirince sıcaklıyo ama onun dışında daha rahat gibi geliyo bilemedim
Kiz delirme 25 derece evde neden ususun. :)
+1 katsa ben tek pijamayla duruyorsam o da 2 pijama diye düşünüyorum hep ndfn

Üstü de mi açık kız ben üstünü de örtüyorum ndkffk yardım edin kv'm olmuşum ben

ya ben bugün bütün tuşlara bastım sabah 7den öğlen 2ye kadar hep huzursuzdu. bebek arabasını bi güzel temizleyip eve aldım odaları gezdirdim en son öyle uyudu bi saat hep suratsız evladım aynı ben uyurken de mutsuz uyanırken de mutsuz

Tamam tele tamam teşekkür ederim ben bazen peçeteyi ucundan koyuyorum hafif ilerde ise bu sefer peçete onu hapşurtuyor çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…